Мишљења

Чудо се у Београду догодило, а шта ће бити даље…

Иако сам обрадован и узбуђен због Београдских Литија, ипак ћу остати трезвен и још опрезан. Те ћу рећи, јесте у Београду зора зарудела, те се Срби придигоше, окупише и свој глас пустише. Али са тим, се битка против ђавола и ђавоље власти не добија. Већ напротив, тек сад треба видети, да ли ће Срби и то сваког дана и у целој Србији уз јединство са свим владикама, патријархом и свештенством, правити литије. Јер одавно је било време да Патријарх и све Владике, као и сви Свештеници са себе скину све маске, па и од оне лажне пандемије, које су штетне по здравље деце, родитеља, сваког србског сељака и радника занатлије, као и сваког верујућег човека и целог србског народа. И још при томе, да јавно пред народ изађу и иступе, те да се при томе и јавно ОДРЕДЕ, коме ће да служе, Господу Богу и верујућем народу, или ђавољој власти и србским издајницима. Јер трећег ОДАБИРА нема.

Онда и то заједно са народом и то свакодневно, све гласније и све масовније, насрнути на србску ђавољу власт. Али и на све оне ђавоље педере и лезбејке, који су за Септембар заказали свој блудни, налазни и развратни скуп, богохулења у Београду. А којег по мени, треба без икакве милости, на све начине онемогућити и зауставити. Сем тога и те како треба да се заустави пљачка, издаја и уништавање народа и Србије, а поготово да се заустави даљњи терор широм Косова и Метохије, који се од стране шиптара уз припомоћ ЕУ и НАТО – пакта, спроводи над Србима. Јер нису Срби, као ни Косово и Метохија, тај коров – Амброзија, па да их свако гази и сече, баш како му се хоће.

И баш ради тога, рећи ћу, драги србски роде, не славимо ништа, чак ни овај Београдски излазак на улицу и те благоугодне и охрабрујуће масовне Литије. Већ се Богу помолимо, да нам удели храброст, разум и снагу, да се ми, честити и верни Срби, који нисмо изгубили веру, родољубље и образ, као ни достојанство, масовније окупљамо, те да на свакодневне Литије излазимо, али и да у њима истрајемо. И то до коначног циља, те победе, и то над педерима, лезбејкама и сатанистима, као и над издајничкој власти, али и над сваким србским олошем. Те да уз свакодневне молитве драгоме Богу, као и уз Божију промисао, вратимо себи, сво оно људско, србско, али и Божије достојанство и добро дело. Као и Божије законе, истину и правду. Што нам је од сваке србске – бандитске власти у задњих стотину, па и више година, као људима, као србском сељаку и србском занатлији, наравно и поштеним грађанима, стално на најдрскији начин, уз разне подвале и силу, увек отимано.

И због свега преживљеног и уоченог, јавља ми се и оправдани страх, да ово чудо, које се јуче деси у Београду, не буде нова подвала од ђавољих и издајничких власти, са намером, да отупе људско и народно незадовољство. Те да овом литијом, као издувним вентилом, зауставе сваку оправдану свенародну побуну, протест и литују. И то нашег, одавно згаженог, пониженог и опљачканог народа. Који једним изласком на уличну литију, не може добити рат, против ђавола и његових слугана, који се власт у Србији зову.

И баш зато је потребан опрез, мудрост и разборитост, како се воља, снага и храброст верујућег народа, не би у самом зачетку истопила, расплинула, распала и у тамну празнину зла, одвела и то уз припомоћ и подвалу бандитских власти. Што и јесте намера и циљ сваке србске власти, јер они су се одавно Бога и народа одрекли, и то ради ђавољих привилегија, које им је ђаво, као својим поданицима и то за чињење зла – народу, као плату уделио.

Аутор: Милосав Кнежевић Миле

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!