Србија и србске земље

Црном Гором влада – њемачка и британска амбасада!

Док прваке албанског, бошњачког и хрватског народа – моле да уђу у Владу, представнике српског народа који је данас већински у Црној Гори (а што ће показати попис!), сматрају неподобним за учествовање у врху нове власти.

Не дај Боже да се проф. др Здравко Кривокапић изјаснио као Србин, од промене власти не би било ништа – јер би „изазивао негативне емоције код извјесног броја грађана“.

Чак се и одлазак у Цркву – сматра анти-цивилизацијским, анти-демократским и анти-грађанским, а управо је та Црква створила Црну Гору, и кроз вјекове одуховила, образовала, култивисала, цивилизовала њен народ.

Дакле, на дјелу је невиђена дискриминација цијелог једног народа, чији су представници практично побиједили на претходним изборима, али им западни центри моћи, преко својих овдашњих послушника, не дају да привире нигде где се ишта битно одлучује о будућности Црне Горе.

Већи утицај на лидере побједничких партија имају Берлин и Лондон, него народ који их је изабрао!

Дритан Абазовић је, гостујући на ТВЦГ, малтене признао да овдје не влада народ (што је суштина демократије), него њемачка амбасада… На Алексу Бечића, пак, највећи утицај има британска амбасада, тако да смо ми, на неки начин, њемачко-британски протекторат.

А знамо колико су, вазда, Њемци и Британци готивили Србе!

Само још фали да нам закаче жуте траке на рукама, као нацисти – Јеврејима!

Аутор: Донко Ракочевић

Извор: http://www.sedmica.me/rrgeragfeve/

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!