Породица и школа

Чомићка, а Ђорђе Јоксимовић нема људска права?

Недавно сам објавио чланак на тему најављеног предлога Закона о истополном партнерству.  На порталу Владе Републике Србије – еУправа, постављен је Јавни позив организацијама цивилног друштва за подношење кандидатуре за чланство у радној групи за израду нацрта закона о истополном партнерству.

У позиву Министарствa за људска и мањинска права и друштвени дијалог, на чијем је челу Гордана Чомић, доскорашња перјаница Демократске странке и љути опозиционар власти СНС-а, стоји да је циљ јавног позива да се кроз транспарентан процес изврши избор до три организације цивилног друштва (ЛГБТ активисти – прим.аут.) чији ће представници бити предложени на именовање за чланство у Радној групи за израду Нацрта закона о истополном партнерству. Рoк зa пoднoшeњe пријава је 01. фебруар 2021. године.  

Дакле, Министарство је ограничило учешће организација само на ЛГБТ невладине организације. Верујемо да постоје бројне друге организације које би радо узеле учешће у радној групи са циљем да се укаже на непотребност доношења оваквог закона.

Министар Гордана Чомић нема важнија посла него да гура агенду ИДЕОЛОГИЈЕ ПОЛИТИЧКОГ ХОМОСЕКСУАЛИЗМА у Србији. Изгледа да за овог министра у Србији не постоје још неки људи којима су угрожена права, а који за Гордану Чомић не постоје. За њу не постији човек као што је Ђорђе Јоксимовић, човек по чијој причи је снимљен филм ”Отац”, који се пет година бори да децу врати кући из хранитељске породице. Сигуран сам да има још много сличних прича у Србији, али то министра Чомић не интересује.  Очигледно да је ово Министарство и формирано само ради политичких џендер-активиста, који заправо и нису угрожени, већ врше терор над општим моралом грађана у Србији.

Док се др Владимиру Димитријевићу суди за непостојећу дискриминацију, дотле се народним парама из буџета Србије плаћају државни сужбеници да уводе законе којима је за циљ да ослабе морал и преваспитају будуће генерације тако да се одрекну своје вере, своје традиције, институције брака и природне породице.

Против сам било ког вида тоталитаризма и искључивости. Зато сам и против Закона о истополном партнерству, јер је он припрема за оно што следи после њега.

Не заборавимо да је широм света, па тако и у Србији крајњи циљ уставно изједначавање појма брака за хетеросексуалаце и хомосексуалце и следствено томе – право на усвајање деце. То би био слом српског традиционалног друштва и сигурни пут у кончану пропаст и народа и државе.

Аутор: Југослав Кипријановић

Извор: https://www.ifamnews.com/sr/chomicka-a-djordje-joksimovic-nema-ljudsko-pravo-/

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!