Мишљења

Цензура већа него код нациста и комуниста

НОВИ НАЦИСТИ И КОМУНИСТИ СУ ТУ, НЕ ДОЗВОЉАВАЈУ ДА СЕ НА ФЕЈСБУКУ ИСТИНА ОБЈАВЉУЈЕ.!?

Колико се светски бандити труде да се сакрије истина о наводној пандемији и “ Корона вирусу“, видљиво је по томе, да и од веома стручних људи и доктора који причају истиину о “ Корона вирусу, ЊИХОВИ јавни ставови бивају са фејсбук страница избрисани и блокирани.

А то само потврђује да су ти доктори причали истину, о највећој подвали на свету, са којом је нападнуто човечанство и људска слобода, као и људско здравље. Јер да није тако, не би ти душебрижници са фејсбука брисали такве видео клипове и чланке , у којима стручњаци износе своје ставове, о “ Корона вирусу“ и лажној пандемији. Већ би их чињеницама рушили и демантовали. А пошто бришу све такве прилоге, то је знак да и они лажу и суделују у нападу на човечанство. Јер тако су се понашали само нацисти и комунисти, а не људи демократе.

Ово говорим, ради брисања неких чланака и видео записа, са наше странице, а које смо преузимали са других портала. Што је слободно, али и демократски дозвољено. Тако да ми нисмо ништа лагали, већ лажу они који истину блокирају. Али без обзира на моћ и силу, као и технику коју људи са фејсбука имају, истину о “ Корона вирусу“ не могу сакрити, а ни зауставити, која се сваки дан све више и више шири целим светом. И слободни и храбри људи ће победити те злочинце, који су напали човечанство, слободу, као и јавни говор и све оне људске вредности, које нам гарантује закон о људским правима уз Женевску конвенцију.

Јер онај ко цензурише истину и јавни говор, као и критику, исти је као и нацисти и комунисти.

Те ће и они – цензори, исто проћи као и сви остали злочинци. Из тих разлога верујем, да ће власници фејсбука стати уз слободне и часне људе, а не уз нацисте и комунисте.

Аутор: Србски књижевник и песник за децу и одрасле, проф. Милосав Кнежевић Миле

Извор: https://www.facebook.com/100007053874942/posts/2760553760856393/

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!