Свет

Буђење Европе: Зауставимо контролу света

ПЛИМА БУЂЕЊА ЕВРОПЕ

Преко хиљаду људи ће се појавити на улицама холандских и белгијских градова са милионима летака, које је направила организација  Stop World Control, у покушају да пробуде своје суграђане. На тим лецима је објашњена „агенда” за светску доминацију Светске здравствене организације (WHO), Светског економског форума (WEF) и Уједињених нација (UN), са којим би сви грађани требали да се упознају.

Холандија и Белгија су у самом срцу глобалне криминалне мреже, чији је циљ светска доминација. Буђење тих нација  требало и  да буде одлучујући импулс за остатак света, пошто су те две земље веома утицајне на светској сцени у бизнису, технологији, производњи хране и политици.

У холанским новинама The Telegraaf  се наводи: „SCP броји 2,5 милона теоретичара завере и они нису луди.

Ове недеље су на холандским судовима од старне угледних адвоката   покренуте парнице против владиних званичника за злочине против човечанства током претходне пандемије. Десетине политичара су поднеле оставку последњих неколико недеља, након што су те две земље биле уздрмане незаустављивом лавином истине.

Док су донедавно холандски медији главног тока тврдили да постоји само неколико хиљада оних који верују у теорије завера, они сада признају да их има на милионе и да нису луди, како су их до сада описивали.

Плима истине се подиже у Европи…..

У одговору на ту плиму буђења Европска комисија је донела закон, који ступа на снагу 24. августа, а према чијим параграфима ће свака особа која шири дезинформације бити кажњена затвором.

То је управо оно што су нацисти радили у Европи током Другог светског рата. На приказаној насловној страни новина из 1940. се наводи да је забрањено слушати информације из извора који нису званични владини.

Превод: Забрана слушања страних радио станица. Заштита холандског народа од дезинформација.

То је управо оно што се данас у свету догађа. Као пример може послужити иницијатива Trusted News, коју финансира Бил Гејтс, у којој се јавности скреће пажња да избегавају информације које не долазе из званичних извора. Светска здравствена организација чини исто са својим чланом 18 Пандемијског уговора, који јој даје право да уклони било коју информацију која противуречи њиховом наративу. Светски економски форум у истом стилу позива на контролу интернета како би се спречила истина да изађе на видело.

То све показује колико су тирани уплашени од масовне експлозије и ерупције истине. Они ће по сваку цену покушати да обришу све информације са Гугла, Фејсбука и осталих платформи у којима се покушава изношење тачних информација. То би требало да изазове контра ефекат и потакне људе да почну да размишљају својим главама, што би додало гориво на ватру општечовечанског буђења. Они копају свој сопствени гроб са таквом блатантном тиранијом, која поништава основно људско право на истиниту информацију.

Организатори се надају да ће њихова акција са летцима, који се не могу цензурисати, бити ефикасна у ширењу тачних информација о ономе што се тренутно у свету догађа. А да ће се сличне акције почети ширити и на друге земље говоре захтеви за летке на француском, немачком, шведском, мађарском, шпанском и многим другим језицима. Они поручују да ће ускоро на располагању бити и летци на енглеском.

Хиљаде кутија са летцима штампаним на обе стране се пакују и преипремају за испоруку волонтерима, који ће их разносити и делти на улицама стотина холандских и белгијских градова. Они ће такођер бити уручивани локалним ауторитетима, локалним медијима, директорима болница и школа.

Читава акција ће коштати око 30.000 америчких долара, што и није много с обзиром на очекивани ефекат.

За оне Србе који су извукли главе из песка, а склони су волонтирању, ево линка организације: Зауставимо светску контролу, преко којег би можда могли да наруче поменуте летке на српском и са њима покушају да пробуде своје сународнике који још увег држе главе у песку.

https://stopworldcontrol.com/one-million-flyers/ ?inf _contact _ key= c20eed 79eb 235 d293 eb61e 727 34e85d7d18a532c4142cb79caf2b269de1401fa

Извор: Седма сила

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!