Мишљења

Буди Југословен, али испиши се из српског рода

Фото: Printskrin

Југословенство? За Србе и српски народ, нема ништа опасније од тог повампиреног лажног братства.

Али, нека буде како народ хоће, само прво – вратите отето, повуците лажи, изађите из београдских станова које су ваше деде отеле предратној господи, вратите паре, земљу, суочите се злочинима ваших предака и – све може.

Буди Југословен, али испиши се из српског рода. Тешко ће бити, затрован је народ, идеолошки збуњен. Не зна ко му је деда, а ко прадеда, отуђили се од земље, од њиве, од себе. А да не говорим о овим другим народима који су у бившој Југи добили додатну порцију лажи – да су народи, да су нације, да су ово или оно, па сад сами пишу неку своју историју, праве своје хероје, измишљају свој језик, имају неке своје филмове, о својим биткама, победама и трагедијама…

Али ако си до јуче био задојен крвавом, црвеном, безбожничком идеологијом, а немаш православни темељ, немаш веру дедова у срцу, твоје ратовање је узалудно и опасно; без Бога и без милости идеш у крвави грађански рат, а то је опасно. И по тебе и по твоју отаџбину.

Ми смо последњи остали да бранимо и своју и туђу заблуду. И шта имамо данас, шта је дошло као наплата? Да смо геноцидан народ, да смо најгори… То се, пријатељу, дешава када удариш на Бога.

Духовни закони су једини закони који раде. Нема адвоката који ту може да те извуче ако си крив.

Аутор: Никола Пејаковић, глумац

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!