Мишљења

Брутална издаја и убиство србских родољуба

Вучић и његов послушник Радојичић, Фото: Срђан Илић/Инсајдер

У овој тузи, болу и ужасу, који се дешава у највећем светском гету и концентрационом логору на свету, којег на србском Светом Косову и Метохији, успоставише и организоваше американци, НАТО злочиначки пакт и политичке банде из ЕУ, а уз помоћ шиптарских злотвора, не могу ћутати и остати њем, као нека кукавица или људски олош, те ћу о последњим догађањима нешто рећи.

Ова брутална издаја часних и храбрих србских родољуба, који пре пар дана изгинуше, треба да се јавно и истинито обзнани и објасни. Јер кад се све сагледа, појави се питање: А зашто и ради чега нам изгинуше најхрабрији и најчаснији родољуби??? И баш на основу тог питања, али и кривице за њихову, беспотребну изгибију, по мени, рачун кривице се мора испостави Вучићу и то као председнику Србије и врховном команданту. А сем њега и комплетном војном руководству и генералштабу, као и свим обавештајним и безбедносним полицијским службама Србије. Јер оваква издаја часних, храбрих и најбољих родољуба, који су дрско, подмукло и издајнички гурнути у изгибију и сигурну смрт, је највећа издаја, бламажа и срамота Србије, као и нашег целог србског народа. Без обзира ко је испланирао овај оружани догађај и на овај начин у смрт гурнуо најхрабрије и часне родољубе, тај мора и то јавно и пред народом за издају и злочин да одговара.

Сем издаје и злочина, наредбодавац и планер овог догађаја и оружаног сукоба са шиптарском полицијом је потпуно неспособан, али и глуп, ма потпуни идиот и он није дорастао да буде на челу државе, као ни на командном месту у војсци, а ни у безбедносно обавештајним службама, као ни у полицији.

Са овом тешком и непотребном изгибијом часних, храбрих и поштених родољуба није се ништа корисно и добро десило по нас Србе, а поготово по оне Србе који живе на окупираном Косову и Метохији. Осим што имамо спознају да су те наше изгинуле родољубе, неке сулуде, неспособне и недобронамерне, а издајничке главе, веома подло гурнуле у беспотребну смрт, и то без икаквог циља, али и без знања и одобрења од србског народа. Њиховом погибијом је све разголичено о србским издајницима и штеточинама који имају власт у Србији, као и најбитније државне функције у Србији. И по мени, ово је задња работа издајничке власти и њихових бандитских сарадника, који су показали сву своју издајничку бруталност. И баш ради тога, тој издајничкој банди се не сме више дозволити да имају власт у Србији. Јер ће та издајничка банда и слуге западних злочинаца, ако их ми као народ у томе не спречимо, комплетну Србију као и народ да униште.

Наш народ, не само онај из Србије, већ и онај са Косова и Метохије, као и из Републике Српске, али и целе дијаспоре, треба да каже, да ли ће и даље да даје подршку оваквим политичким издајницима и банди, која има власт???

Или ће народ да смени ову власт, али и да са јавне сцене Србије почисти и сву лажну опозицију, који су исто слуге западних злочинаца, те да потом изабере владу националног спаса. Овакве ствари, као и издаје, где се часни, храбри и поштени родољуби гурају у сигурну смрт, а да нико не зна ради чега, е, па то могу да ураде само глупани, идиоти, или прави и велики издајници и непријатељи србског нарда и Србије. И још ћу само рећи, овакве ствари, акције, побуне или сукоби са нашим непријатељима и окупаторима Косова и Метохије, а у којима се употребљава оружје, на овакав начин се то не ради. Сем када издајничка власт, има тајни план и то направљен у договору са шиптарима и НАТО злочинцима, тим западним убицама и непријатељима србског народа, да нам нанесу још већу штету, као и потпуни губитак Косова и Метохије. Али и могућност да се изврши потпуно и етничко чишћење Косова и Метохије од Срба. Јер је са овим догађајем и оружаним сукобом са шиптарским и западним нато злотворима, дат разлог и аргумент, за тоталну репресију и бруталност према Србима на Косову и Метохији. А за шта је кривац издајник Вучић и сви његови сарадници и послушници.

Аутор: Милосав Миле Кнежевић

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!