Србија и србске земље

Брнабић и Вучић потписали: Ево шта Клаус Шваб спрема Србији, чека нас пакао

Срамотна премијерка Србије Ана Брнабић јуче је мимо воље народа потписала скандалозан уговор са представницима Светског економског форума, по којем ће људи Клауса Шваба од сада радити у Влади Србије и по којем ће Србија постати део такозване Четврте индустријске револуције!

Ево шта је заправо план Клауса Шваба и шта ће се ускоро десити у Србији уколико издајнички режим Александра Вучића не отерамо иза решетака.

Године 2020. на форуму у Давосу, његов оснивач Клаус Шваб и принц Чарлс од Велса прогласили су нови курс за човечанство – Велико ресетовање.

План, који је најавио принц од Велса, има пет тачака:

1. Освајање снова човечанства.
2. Обнова економије након пандемије ковид-19, што би требало да доведе до почетка „одрживог развоја“.
3. Прелазак на ненафтну економију на глобалном нивоу.
4. Наука, технологије и иновације морају добити нови подстицај за развој.
5. Структура инвестиционог биланса мора бити промењена – треба повећати удео зелених инвестиција.

У ствари, овај програм је постао идеологија глобалне либералне елите.

Џо Бајден и његова администрација дошли су у Белу кућу под истим паролама.
Уследиће нови талас демонизовања националних држава

Ако се одбаце хуманистичка реторика и нагласак на екологији (што је хоби коња принца Чарлса), програм нове фазе глобализације и акциони план међународне елите у Бајденовом добу своди се на следеће.

1. Неопходно је масовну свест човечанства потпуно подредити идејама либерал-глобалиста. То се постиже њиховом потпуном контролом над медијима, друштвеним мрежама, образовањем, културом и уметношћу, са успостављањем нових закона – гендерном политиком, глорификовањем мањина – сексуалних, етничких, биолошких (подизање телесне ружноће у идеал лепоте и хармоније ). Истовремено, са демонизовањем националних држава а хваљењем на све начине њихових наднационалних структура.

2. „Одрживи развој“ (пројекат Римског клуба) који претпоставља смањење светске популације (пошто су достигнуте границе раста). Отуда и веза са пандемијом ковид-19, а и упозорења СЗО о вероватним новим пандемијама.

3. Одустајање од нафте треба да зада ударац економијама Русије, низу исламских и земаља Латинске Америке (пре свега Венецуели), које су упориште мултиполарног светског поретка.
Сједињене Државе су користиле исту тактику у последњем периоду постојања СССР, вештачки снижавајући цену нафте.

4. „Технолошки развој“ подразумева даљу дигитализацију и увођење потпуне контроле и надзора над грађанима, преношење низа функција на „јаку вештачку интелигенцију“, убрзавање увођења технологија биоинжењеринга, масовну производњу робота, промоцију пројеката усмерених на генетску мутацију и укрштање (као и „укрштање“ људи и машина).

5. Неопходно је наставити и убрзати деиндустријализацију економије, померајући нагомилане финансијске мехуре у непрозирну сферу „еколошке производње“ уз паралелну трансформацију животне околине у капитал.

Глобализација је последњих деценија очигледно почела да шлајфује, а алтернативни мултиполарни поредак, заснован на успону независних цивилизација – руске, кинеске, исламске и других – постепено се претворио у неповратну стварност. Зато глобалисти једноставно немају више довољно историјског времена. За њих је: сада или никада.
То и јесте њихово Велико ресетовање.

Шта је све Шваб изјавио: Не крије да су му ово циљеви

Ковид 19 је пројекат глобалиста. Књигу „КОВИД-19: Велико ресетовање“, је написао генерални директор Светског економског форума (СЕФ) Клаус Шваб у сарадњи са Тери Малером. У њој Сваб писе: ” Као прво, – пише Сваб, – пандемија Ковид-19 – то је “јединствен прозор могућности”. Кроз тај прозор се човечанство и мора увести у будућност. Никаквог повратка прошлости нема! “Многи питају: када ћемо се вратити нормалном животу” Одговор је кратак: никада. Наша историја се поделила на два дела: до корона-вируса и после”.

“Као друго, “светла будућност” – то је свет где ће бити обрисане разлике између богатих и сиромашних држава, а временом и уништене државне границе. Рађа се једна светска држава с једном владом: “Питање о Светској влади је – питање свих питања”.

Даље Шваб пише: “Са увођењем закључавања појачава се наша привезаност к ближњима, ми више ценимо оне које волимо – чланове породице и пријатеље. Али друга страна медаље овде је у томе што то изазива раст патриотских и националних осећања заједно са тамним религиозним погледима и етничким приоритетима. И та отровна смеса пројављује у нама оно најгоре…”

Шваб подразумева да ће “тамним религиозним погледима и предрасудама” бити објављен рат.

Као треће, – продужава професор, – економија “врлог новог света” мора бити централизовано управљана гигантским монополима. Приватна својина ће полако одумирати, њено место ће заузети “економија коришћења”, “економија учествовања” (при томе појам “социјализам” Шваб и друштво избегавају у широком луку). Готовог новца неће бити, биће свуда уведене дигиталне валуте”.

“Као четврто, десиће се прелаз ка “зеленој” енергетици – она ће потиснути енергетику на фосилна горива, – сматра економиста. – Биће уведена ограничења на потребе за водом, електричном енергијом, неких “еколошки опасних” врста производа (на пример, меса) или индустријских производа (на пример, аутомобила). А најрадикалнијим средством смањења угрожавања природне средине биће снижавање демографског раста или чак смањивање броја становништва: “Што већи демографски раст… то је већи ризик нових пандемија”.

Као пето, биће завршена роботизација у свим сферама економије и јавног живота. О наглом смањењу броја радних места, у књизи “Велики ресет” говори се на више места: “До 2035. године може бити аутоматизовано до 86% радних места у ресторанима, 75% радних места у трговиннама и 59% у индустрији забаве”. “До 75% ресторана може бити угашено због закључавања и уведених мера социјалог удаљавања-дистанце”. “Ни једна грана индустрије, ни једно предузеће неће остати непогођено овим мерама”. Предвиђа се увођење обавезног основног доходка (БОД) за људе, које ће заменити роботи, али само при условима да је потврђена вакцинација човека”, – пише експерт.

„Као шесто – нагласио је он, – продужава се дигитализација свих сфера економије и друштва. Биће саздана ефективна контрола над понашањем и кретањем људи, поред осталог и уз помоћ технологије за распознавање лица. Цитат: „Да би смо зауставили пандемију неопходно је створити светску мрежу дигиталне контроле“
Као седмо, нови модел очувања здравља ће предвиђати редовно тестирање, обавезну вакцинацију, издавање здравственог пасоша, увођење ограничења и кажњавања за лица која избегавају придржавање правила медицинске дисциплине“, – упозорава економиста.

„Као осмо, – по његовим речима, – у духу трансхуманизма човек ће бити „усавршен“

Извор: Србин.инфо

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!