Мишљења

Братском руском народу: Не верујте ни једне речи, тим западним злочинцима и лажним демократама

ОТВОРЕНО ПИСМО РУСКОМ И БРАТСКОМ НАРОДУ

Поштовани, уважени и честити руски родољуби, обраћам Вам се јавно и по Божијој промисли, као човек и Србин и као исконски поштовалац руског народа и државе Русије. Која је у задњим годинама, а поготово у задњим данима, брутално нападнута од Америке, Нато – злочиначког пакта, као и фашистичко – нацистичке ЕУ. Која је већ одавно постала бездушна и лажна демократска творевина, јер је од 1990. године, потонула у стравичан злочин, и то заједно са Америчким и Енглеским убицама.

Да убицама, које од деведесетих година, нису убијале само Србе, већ и Ирачане, Либијаце, Иранаце, Сиријце, као и безбројне друге народе широм света. А пошто им се злочин осладио, јер их нико за злочине није казнио, они су се толико осилили, да су са својим украјинским Бандеровцима, нацистима и фашистима, отворено и то од 2014. године кренули и на вас Русе и на вашу отаџбину Русију. А то ваша Русија, са вашим руководством и председником Путином, од 24. Фебруара, ове године, то више није могла ћутећи и немо да гледа. Те је на основу свих злочина, а које су у последњих осам година, ти украјински злочинци, над руским народом починили, не само у Домбасу, већ и у целој Украјини, и то уз подршку Америке, ЕУ и НАТО пакта. И баш сада, од 24. Фебруара, та сва здружена банда, је добила одговор, какав је једино и могла да добије, од свог руског руководства и председника Путина. А то је изнуђена и потпуно оправдана – војна акција -, да би се украјински злочинци, уз подршку Америке, ЕУ и НАТО – пакта, једном за сва времена зауставили у геноциду, којег су над руским народом, од 2014. године зверски чинили и починили.

И сад у овој – Русији, наметнутој војној и другој борби ( санкције и медијски рат), од стране Западних злочинаца, Русији и руском народу не преостаје ништа друго, него ли да се бори и брани, да би руски народ – заштитио себе и своју отађбину Русију, као и Руски опстанак. Јер намера и то по скованом плану из 2006./7. године, Американаца и Енглеза, као и НАТО – пакта, а уз савез и помоћ целе ЕУ, је, да униште Руску Федерацију, као и сав руски народ.
И то ради енергетског и рудног богатства и блага, као и културног, које руски народ на својој територију и у Русији има.

И та западна банда, управо сада у Русију тајно убацује новац, да би купили и за себе придобили неке лоше Русе и друге грађане, који им требају, као пета колона. Односно, издајници руског народа и своје отаџбине. А такви се издајници, увек представљају као прозападно оријентисани људи и лажна опозиија. А који увек праве и воде разне обојене револуције, протесте, или писање петиција против власти, уз обавезно ширење лажних вести, против легално изабраног руководства или председника државе и његових сарадника. Као и величање западне културе или њихових вредности, које су ништа друго, него ли прљава лаж, Богохуљење, разврат и пљачка слабијих народа и држава, уз помоћ њиховог НАТО – злочиначког пакта. А тај облик рата и код вас је, и то снажно, од распада СССР -а заживео.

И он ће се сада, ради свих догађања у Украјини, и те како, код вас у Русији да повећа и појача. Покушаће та западна банда уз руске издајнике, да организује разне уличне протесте или потписивања неких отворених писама или петиција против рата, уз обавезно тражење смене, ваше регуларно и од народа изабране власти. А све уз изговор и инструкције Запада, да они нису за рат, већ за “демократски” мир. Из тих разлога и мога лиичног искуства, којег сам као Србин преживео у југославенском рату. А којег нам је наметнула та злочиначка западна банда и то уз помоћ – србске издајничке банде. Не могу да ћутим, а да Вас браћо, на западне подвале и на домаће издајнике не упозорим и не кажем: Не будите наивни и не верујте ни једне речи, тим западним злочинцима и лажним демократама. Поготово им не верујте, како они против руског народа немају ништа, већ да је њима непријатељ само председник Путин и његови сарадници и војни команданти. А што је гнусна лаж и мамац за наивне и неупућене Русе и остале грађане, која се пласира и шири помоћу домаћих издајника, из разлога, да им се помогне, да Вас потпуно тај Запад победи и покори и да са својим злочиначким војницима, Бандеровцима, фашистима и нацистима, уђу у Русију и постану владари ваших живота, као и целе Русије. Али и свих оних богатстава и блага, која се у Русији налазе, а које Запад уопште нема.

Из тих разлога ћу још рећи: Не дозволите, браћо моја Руска, да Вас сада, тај злочиначки Запад, помоћу ваших домаћих издајника превари и порази. Већ се у овом времену Ваше одбране, као и одбране Ваше отаџбине Русије и њеног опстанка, уједините. Али и окупите око свога руководства, своје Армије и председника Путина, дајући им сву могућу и потребну подршку у овом времену – одбране -, ваших руских интереса. Како би сте са што мање људских и свих осталих губитака, победили овај злочиначки Запад. Који се неће зауставити, а ни стати, ако их Ваша Руска Армија, физички не победи.
У то име, нека вечно живи слободарска и праведна Руска држава, као и сав руски народ.

Аутор: проф. Милосав Кнежевић Миле, Србски песник за децу и одрасле, романописац, књижевни критичар, ратни ветеран из БиХ

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!