Мишљења

Бранко Драгаш: Круг Зла се може једино да прекине организованом ПОБУНОМ народа

Фото: glasamerike.net

Излазим на изборе! То је моја грађанска дужност. Понуда је очајна. Гласам за – мање зло! Ево, то су најчешће речи које чујемо у овим предизборним данима, када корумпирани и строго контролисани медији врше лоботомирање уплашених, застрашених, уцењених, презадужених и поробљених грађана.

Не могу да пишем о економским темама, када се Србија налази пред потпуном националном трагедијом, која није забележена у нашој древној историји. Никада овако нисмо били понижени, поробљени, упропашћени, задужени, уништени и подељени. Када нас моћни окупатори физички освоје и поробе, када нас геноцидно хоће да истребе, када нас масовно стрељају, затварају у концентрационе логоре и маскр чине над цивилним становништвом, све смо то, нажалост, већ прошли кроз нашу крваву историју негирања и кажњавања непослушних Срба, онда наши вековни непријатељи, ипак, добро знају да чине људски и међународни злочин и да ће, кад тад, морати да одговарају за почињена злодела, макар пред Богом, ако међународне правде не буде било. Наш највећи проблем је што брзо заборављамо и опраштамо оно што никада не смемо да заборавимо, нити да опростимо, те што ништа не знамо да научимо из сопствене трагедије. Увек правимо исте грешке. Крећемо се вековима у – кругу зла. Нарочито, последњих сто година.

То историјско слепило нас је кроз нашу повест скупо коштало. Али, никада у нашој историји није било овакве наметнуте унутрашње окупације. Било је појединачних прелазака похлепних, уплашених и поводљивих на католичанство и ислам, било је појединачних издајника и потурица, али никада није било овакво масовно и добровољно прихватање окупације, која је извршена од стране домаћих велеиздајника, како власти, тако и корумпиране опозиције, наше унутрашње окупације која се спроводи под контролом намесника са Запада, која систематски и темељно разграђује сувереност наше државе, уништава све институције и разара србски национални идентитет, пропагирајући пропале европске вредности, лажну представничку демократију и демагошку борбу за уништена људска права.

Подлост политичких сатрапа са Запада види се у томе што се користе нарастајућим лудилом једног шизофреног Узурпатора, кога подржавају у његовом криминалном и тиранском подухвату планског уништавања државе и народа, пристаје уцењени бедник на све захтеве како би се некако додворио својим господарима и избегао њихову казну за злочине које је починио док је био радикални шовиниста и ратни хушкач. Помахниталом Велеиздајнику је све дозвољено, уколико испуњава преузету агенду за уништавање Србије и истребљење Срба.Трагикомичност нашег данашнег историјског пораза налази се у чињеници да је Запад увелико банкротирао, да губи политичку и економску моћ, да се налази у цивилизацијском расулу, да се Европа налази пред грађанском револуцијом и Америка пред грађанским ратом, да је пропао покушај америчког корпоративног фашизма да овладала планетом и да свој неуспех покушавају да надохнаде показивањем преостале снаге над много слабијим државама.

Уместо да искористимо текстонске промене у геополитици, настајање мултиполарног света и рађање једног новог доба, како бисмо сачували сувереност државе и слободу народу, политичка квазиелита и однарођени интелектуалци, задивљени још увек перверзијама и гламуром пропалог Запада, верују да је криза Запада само тренутна и да ће њихова империјална моћ да настави да доминира, похлепни и сујетни, самољубиви и деструктивни паразити, политички неписмени и глупи, воде Србију у погрешном смеру, према нашој националној катастрофи, исто онако како су нас некада водили политички безвезњаци и незналице 1918. и 1989. године. Срљамо у национални понор, јер немамо србску националну елиту која разуме ново доба и немамо србске интелектуалце који су спремни да бране и да се жртвују за националне интересе. Естрадне политичке фукаре се проституишу и додворају шеснаестим чиновницима Запада, уверени да ће добити њихову наклоност да им доделе мрвицу окупиране власти за задовољавање њихове болесне сујете и за материјално обезбеђивање њихове малограђанштине.

Узурпатор је расписао ванредне изборе према наредби америчког намесника, јер циљ ових унапред изрежираних, намештених и недемократских избора је да се формира строго контролисана Народна Скупштина, коју ће да сачињавају криминални клан СНС- СПС, прозападни малограџанери у терању, естрадно напаљене патриЈоте на услузи и зелени активисти корпорација за очување тоталитарног система, чији је задатак да двотрећинском већином донесу одлуку о признају окупираног Косова, да признају све велеиздајничке споразуме и да изврше промену Устава, како би се законски потврдила окупација Србије. То је, господо другови, једини циљ ових лажних избора. Ко ово не разуме је – политички идиот! Ко иде на овакве изборе је – политички идиот! Ко прави изборне листе и позива да се изађе на изборе је – политички преварант, јер ради против интереса народа. Смушени и мекушасти интелектуалци, додворавајући се америчком намеснику, брабоњају да треба да се изађе на изборе, како би се остварио зацртани циљ наставка окупације, јер је то мање зло. Глупост је космичка појава. Зло је Зло! Не може Зло да буде веће и мање, као што ни жена не може да буде мање или више трудна. Када се гласа за Зло, онда подржавате Зло. Саучесници сте у Злу. Покварено подметање да се уласком у Зло може изнутра да мења Зло, толико је глупо да га не вреди тумачити.

Расписивањем избора, отпочело је политичко лудило. Показује се да је политика већа страст од дроге, алхохола и спорта. Навијачке страсти потпуно су помутили разум острашћеним интелектуалцима. Тако један доктор историје и естрадни политички аналитичар патриЈота позива да се обавезно изађе на изборе и да се гласа, пошто нема квалитетне листе, тако што ће да се баци – коцка. Нека коцка одлучи! Метафора овог лудила је заиста застрашујућа. У тешким тренуцима србске трагедије, када се боримо да сачувамо сувереност државе и када се боримо за биолошки опстанак угроженог и окупираног народа, естрадне патриЈоте предлажу да се коцком одлучи наша судбина. Шта онда да кажемо за наш племенити и добри, поштени и верни народ, када су интелектуалци овакве политичке будале? Тврдим одговорно да је наш народ далеко интелигентнији, модернији и разумнији од наше затуцане интелигенције, нарочито оне са друштвених наука, без обзира да ли су зомбирани аутошовинисти паланачког менталитета или су естрадни, професионални и салонско-славски Срби. Част оним одважним, умним и непоткупљивим србским интелектуалцима, који се противе тоталитарном систему окупације и који су схватили сву превару намештених избора. Они знају да у окупацији нема слободних избора. Нема избора у виртуалном концентрационом логору.

Не могу да се одрже слободни и фер избори када: није донет нови изборни закон, нису промењени изборни услови, нису пречишћене изборне листе, јер има скоро 1,5 милиона више људи у бирачким списковима, што су мртве душе које гласају за окупациони режим и њихову строго контролисану опозицију, није укинута цензура медија, нису расписани избори на Косову и Метохији, чиме је погажен Устав, председник државе учествује у изборној кампањи, што је директно гажење Устава, сви државни ресурси се злоупотребљавају за потребе владајуће странке, буџет се на позицији -резерве буџета – проглашава тајним и тако 500 милиона евра ставља у службу избора, директно се поткупљују пензионери са 20.000 динара, поткупљују се сви који добијају социјалну помоћ, студентима се дају лажне картице, купују се отворено гласова за неколико хиљада динара, омогућава се грађанима БиХ да гласају за режим, омогућава се мигрантима да гласају за режим, дозвољава се електронско пребацивање грађана изван Београда на нове београдске адресе како би могли да гласају за режим, професионални батинаши СНС прете грађанима који критикују Узурпатора, невиђене притиске трпе запослени у државним службама и јавним предузећима да гласају за власт или ће да остану без посла и тако, на сваком кораку, врши се насиље Узурпатора и његовог криминалног клана према грађанима.

Уништена је Република и претворена је у личну владавину полуделог тиранина. Укинута је Демократија и створен је лични режим Великог Лажова. Упркос свему овоме, политички идиоти позивају да се изађе на изборе и победи Узурпатор, који свим средствима брани свој живот и опљачкан капитал. Њега подржавају сатрапи са Запада. Подржавају га јер он испуњава све њихове налоге. Зато он дочекује са цвећем корумпирану бриселску комесарку Урсулу фон де Лајен, која нам отима КиМ. Дочекује је јер је добио сагласност да победи на намештеним изборима и оствари циљ кога су му задали. Цвеће је само знак понизности и лицемерја окупационе власти намесника.

За све оне грађане, који, ипак, и даље не разумеју ово што пишем, ево питања које морате да поставите онима који вас позивају на изборе и који траже да гласате за њихову изборну листу. Пођимо редом: 1. Да ли су испуњени услови за излазак на слободне и фер изборе? 2. Да ли имате контролоре на сваком бирачком месту? 3. Да ли сте спремни да јавности покажете колико сте потрошили новца у изборној кампањи и ко је финансирао вашу кампању? 4. Да ли кршите Устав када излазите на изборе који нису расписани на Косову и Метохији? 5. Који је ваш план за КиМ? 6. Да ли сте спремни да поништите све међународне споразуме и уговоре који су супротни Уставу, Резолуцији УН 1244 и Бечкој конвенцији? 7. Да ли подржавате да се донесе Закон о лустрацији за период 1990 – 17.12.2023. г, којим ће се забранити бављење јавним пословима свима који су били у политици од 1990. до 2023. године? 8. Да ли подржавате да се донесе Закон о пореклу капитала и Закон о конфискацији имовине настале у периоду 1990 – 2023.године? 9. Да ли подржавате да се донесе Закон о ревизији приватизације, стечајева, докапитализације и реструктурирања? 10. Да ли подржавате да се прекине погубан пут Србије у ЕУ? 11. Да ли подржавате да се прекине сарадња Србија са НАТО пактом? 12. Да ли подржавате да се забрани рад странаца у државним институцијама и да се сви миграннти врате у земље из којих су дошли? 13. Да ли Србија треба да уђе у БРИКС? 14. Да ли Србија треба да уведе санкције Русији? 15. Да ли подржавате да се забрани финансирање из буџета политичких странака? 16. Да ли подржавате да се за велеиздају државе уведу најстроже законске казне? 17. Да ли сте спремни да похапсите све политичаре, тајкуне и криминалце, који су прекршили закон? 18. Да ли подржавате да Народна Скупштина има 72 посланика? 19. Да ли подржавате да се забрани професионално бављење политиком дуже од две године? 20. Који је ваш економски програм? 21. Како планирате да вратите дугове? 22. Да ли подржавате да се платни промет врати у јединствену Државну институцију за платни промет и да се Уставом гарантује очување готовине у плаћању? 23. Да ли сте спремни да радите за државу на основу процента од реалног повећања БДП-а? 24. Да ли сте спремни да заложите своју личну имовину као гаранцију да ћете да испуните ваша предизборна обећања? 25. Да ли се слажете да се уведе обавезно служење војног рока, да се формира Територијална одбрана и Цивилна заштита? 26. Како планирате да решите сиромаштво у земљи? 27. Који је ваш план за обрачун са криминалом и корупцијом? 28. Који је ваш план за заустављање одласка младих људи из Србије? 29. Како планирате да повећате плате и пензије, у ком износу и року? 30. Где видите Србију до 2028. године, колики БДП гарантујете да остварите и колика ће бити просечна плата и пензија?

Поставите ова питања странкама које излазе на намештене изборе, када вам одговоре, онда добро размислите да ли заиста вреди да изађете на изборе и дате подршку некој изборној листи. Најљубазније вас молим, да пошаљете ова питања у изборне штабове странака које излазе на изборе, да питате њихове кандидате на трибинама и све оне који се буду појављивали у пропагандним емисијама. Заблуда је да се на намештеним изборима може да сруши тоталитарни и криминални режим. Узурпатор је врло вешт у служењу Злу, јер једино што зна да ради је да манипулише и свађа људе. Настоји све изборне листе да увуче у своју каљугу Зла и да их запрља, како би показао да је он једини који може да управља окупираном државом. На вама је да одлучите да ли ћете да будете искоришћени, изманипулисани и преварени. Његов циљ је да изађе више од 50% бирача и да тако потпуно обезбеди толико потребан легитимитет. Све ће да учини да то постигне. Једино чега се плаши је организовани – БОЈКОТ! То му је ноћна мора. Исто као и Мусолинију, много већем и значајнијем фашисти и манипулатору, који је признао, наводио сам то када сам предстваљао књигу Антониа Скуратија „Син века“, да : „Спава мало, лоше, ружно сања: празне гласачке кутије су његова ноћна мора. Како се приближава 6. април, његова забринутост расте. Не боји се буђења опозиционих партија, па чак ни будења савести, плаши се празнине. Његова авет је масовни неизлазак на изборе, језиво изненађење које може да приреди блага априлска недеља, изборна недеља, италијанска недеља, са пустим биралиштима. Да нема никога, да сви буду на мору, у планини, забарикадирани у својим дневним собама, да цела нација, пошто јој је мука од снажне силе којој не успева да супротстави ништа осим жестоког одбијања, уместо да изаде на улицу, подигне барикаде, отворено гласа против њега, масовно повуче преношење пуномоћја на њега. Аветињска нација. То је његов баук.“

Баук БОЈКОТА кружи Србијом. Заблуда је да треба да изађете на изборе и да прецртате листић, јер је за Узурпатора најважније да ви изађете и тако да намакне легитимитет. За кога ћете да гласате, њега уопште није брига, има довољно мртвих душа да му донесу убедљиву победу. О значају Бојкота пишем у следећем тексту. То је мој интелектуални, родољубиви и стручни допринос рушењу тоталитарног система лажне представничке демократије, раскринкавању манипулације превазиђених политичких странака и разобличавању улоге политичког олоша, које морамо да се бацимо на сметлиште историје, ако хоћемо да сачувамо сувереност државе и слободу народа.

Круг Зла се може једино да прекине организованом ПОБУНОМ народа.

Аутор: Бранко Драгаш

Извор: Драгаш.биз

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!