Србија и србске земље

Бранко Драгаш: Када власт почне да србује, онда знам да нам се Велика Несрећа приближила

Када власт почне да србује, онда знам да нам се Велика Несрећа приближила. Узурпатору и Великом Лажову, који је створио криминални, мафијашки режим, који нам је за једну деценије владавине појео 250 милијарди евра, није преостало ништа друго у времену до одржавања намештених и изрежираних избора у априли следеће године, него да, опет, отпочне добро познату кампању србовања, како би убедио преостале незаклане Србе да он није намесник окупаторске власти, него да је осведочени и доказане – патриЈота.

О естрадним или салонско-славским Србима сам писао пре пет година и можете тај есеј да прочитате на мом сајту- www.драгас.биз/о-салонско-славским-србима .

Ставови аутошовиниста су отворени и јасни, свима нама добро познати. Ти паланачки медиокритети мрзе своју нацију, јер су фрустрирани, недоказани и имају комплекс ниже вредности према богатству, раскоши и гламуру моћних крсташа. То што су крсташи стекли своје богатство освајањем, геноцидом и пљачкањем других цивилизација и култура, то малограђанере, скоројевиће и помпадуре наше жалосне паланачке стварности уопште не занима, јер пошаст потрошачке цивилизације је код њих уништила осећање стида и избрисла моћ разумског расуђивања.

Када немате стида, онда вам је све дозвољено. Фалсификовани долари и еври које добијају од страних обавештајних служби, кроз разне облике донација и подршке за ширење аутошовинизма, само су напојнице за спровођење наметнуте окупационе политике пљачкања сопствене државе и народа. Дозвољено им је то да раде. Плаћени су да то раде. Доведени су на власт да униште националну државу и да згазе национални идентитет.

Охрабрују их у том зликовачком чину велеиздаје њихови налогодавци, јер намера наших вековних непријатеља је да се бунтовни и непослушни Срби, који су вечити реметилачки фактор у Европи, који не пристају да буду робови и неће да се добровољно лоботомирају, неће луди Срби да пристану да постану зомби једне распаднуте Западне цивилизације, коначно поразе, биолошки униште и до темеља сатру, како више никада не би представљали опасност за остале поробљене европске народе.

Уједно, на такав зликовачки начин уништавају се једини сведоци фалсификоване европске историје. Аутошовинисти су бедне слуге једне пропале крсташке, империјалне идеологије, који се јавно залажу да нас разбојници крсташи, припадници, наводно, развијеније и више цивилизације, поробе, јер ми, примитивни, крезуби, глупи, покварени и дивљи Срби, који смо дошли из закарпатских мочвара у VII веку, ронећи на дну Дунава са трскама у устима, који смо дошли да отмемо просвећеним и цивилизованим романско – франачко-германским народима земљу, не знамо да управљамо сами са собом, глупи смо и неспособни, него нам требају окрутни окупатори, који ће да нас покоре мачем, пушком и бомбама са осиромашеним уранијумом, да нас, напокон, науче реда, дисциплинују и затворе у ЕУ концентрационе логоре корпоративног фашизма.

Упркос томе што аутошовинисти имају иза себе подршку западних колонијалних освајача, плаћени су да добро живе са народом кога истински мрзе, упркос њиховом шизофреном политичком положају, они данас, према мом мишљењу, не представљају више никакву велику друштвену опасност, не само због тога што су проваљени да су плаћене слуге, лопови и преваранти, па због тога им више већина нашег народа не верује, успели су за дванаест година владавине жуте мафијашке хоботнице да се огаде нашем народу, него и због тога што је неолиберална идеологија банкротирала у свету.

Западни развијени капитализам се претвара, како је недавно написао један амерички социолог, у техно-феудализам, где 606 милијадера постају све богатији и где покушавају, уводећи корпоративни фашизам, да спасе савремени капитализам од сигурне пропасти. Аутошовинсите је, дакле, разарајућа економска криза корпоративног капитализма довела у положај да су потпуно изгубили подршку у поробљеном народу. Пандемија је само додатно показала сву окрутност тог тоталитарног система. Али, према мом сагледавању политичких прилика у Србији, данас већу опасност за наше оболело друштво представља повампирено, лажно и нападно србовање естрадних патриЈота, који су постали ударна песница тоталитарног, криминалног, мафијашког режима Узурпатора.

Демократија је у Србији убијена. Разорене су све институције. Обесмишљена је свака политичка идеја. Апатија и безнађе је завладало у болесном друштву. Страх се увукао у поробљене и презадужене грађане, који су пристали да буду убачени у лонац и пристају да се над њима спроводи експеримент кувања жабе. То тиранисање и уништавање народа, то иживљавање и понижавање наших грађана, е, то, естрадне патриЈоте не желе да виде.

Не занима их уопште народ, мада не затварају уста у медијској одбрани закланих Срба. Естрадни Срби, родољупци, Узурпаторове подгузне муве, затварају очи пред ненормалним задуживањем државе, крађама, огромним растом цена, драстичним падом стандарда, криминализацијом друштва, мафијашким одсецањем глава, понижавањем државе у свету, уништавањем институција, распадом националног идентитета и биолошким нестанком Срба. Ништа их то не занима. Постали су ударне песнице велеиздајничког режима. Узурпатор их добро плаћа да спроведу маркетиншку кампању србовања, која је потребна Велеиздајнику да покуша некако да се одржи још мало на власти.

Једини начин да успе у томе је да заигра поново своју стару улогу радикалног шовинисте, који је устао и испрсио се да заштити преостале незаклане Србе. Видели смо већ у времену српског националсоцијализма да су радикални шовинисти, све по налогу наших вековних непријатеља, стварали слику о дивљим, примитивним и крволочним злочинцима Србима. То је био део пропагандног плана Великог Инквизитора да се освети слободарском и непокорном српском народу. Радикални шовинисти су одлично одрадили све преузете обавезе. Тамо где су они бранили Србе, тамо Срба више нема.

Сада је дошла на ред да се уништи Србија. Наши непријатељи планирају да изазову грађански рат у Србији. Њихова подла намера је да Срби почну да убијају Србе. Зато су довели на власт радикалног шовинисту. Радикални шовинисти су преко ноћи, уцењени, постали ЕУ талибани. Али, након десет година његове промашене владавине, Србија је банкротирала.

Узурпатор то не сме да призна. Притиснут са свих страна, неспособан, полудео и уплашен за сопствени живот, одлучио је да одигра на националну карту. То је игроказ кога је већ играо и нада се да ће успети да поново превари поводљиве Србе. Почело је пијано, простачко, примитивно и несносно србовање на свим националним каналима под строгом контролом гебелсовског комитета за пропаганду. Све ће то да траје до намештених избора следеће године.

Није довољно Узурпатору што је одложио редовни попис становништва, јер мора да има за своју убедљиву победу милион мртвих душа на бирачком списку, него мора да празним и јаловим србовањем привуче гласове разочараних националиста. Није му довољно ни то што у трци на сто метара стоји на 95 метру и чека почетак трке. Није довољно што је припремио милијарде украденог новца за поткупљивање незапослених, уцењених и сиромашних поданика.

Није довољно што ће све листе на изборима бити његове. Ништа му то није довољно, плаши се јадник своје велиздајничке сенке, па зато форсира естрадно србовање, јер му је то сигурна гаранција да ће поново да превари поводљиве и лаковерне Србе.

Његови балави чауши свакодневно на медијима, под строгом контролом и надзором, шизофреног Узурпатора баљезгају гомилу прежваканих фраза о страдању Срба у прошлости, које смо у последњих три деценије апсолвирали и све разјаснили, утркују се естрадни мастурбатори и некрофили ко ће више да запени над закланим Србима, ко ће снажније да удари у остељиве националне жице, такмиче се ратни и национални профитери ко ће више да србује на телевизијама под контролом тајкуна, криминалаца и убица, запенили су од националног беса, урлају у ратном походу на окачене микрофоне, шкргућу уграђеним имплантима из својих телевизијских ровова на наше вековне непријатеље, разапели су крваве заставе над својим вилама и дуплекс становима, наоружали су се скупим аутомобилима и луксузним ручним сатовима, освојили су катедре и тезге, напунили су банковне рачуне у земљи и иностранству за случај ратних дејстава, запрдечили су упаљене борбене томпусе и запосели управне одборе у јавним предузећима, спремни су сваког часа да нашу децу и све нас који супротно мислимо од њих пошаљу на прве линије фронта за одбрану угроженог српства, да тамо изгинемо, док ће они наставити да онанишу о нашој националној обавези да одбранимо свету српску земљу, али ниједног тренутка неће ништа да кажу о данашњем положају незакланих Срба, који цвиле, кукају, пате, запомажу, умиру, болују, исељавају се, беже, гладују, рмбаче и не могу да преживе под тоталитарном чизмом Узурпаторове тираније.

Ниједне једине речи о нашој данашњој трагедији. Ниједног слова. Мук. Распојасане и жвалаве патриЈоте, који паразитирају на умирућем српству, не желе да виде званичне статистичке податке да је више умрло, него што се родило у владавини болесног Узурпатора 2012 -35.143, 2013 – 34.746, 2014 – 34.786, 2015 – 38.021, 2016 – 36.100, 2017 – 38.828, 2018 – 37.680, 2019 – 37.059, 2020 – 53.261 , док је за првих шест месеци 2021.године више умрло, него што се родило – 37.004 и очекује се до краја године укупно 75.000, што значи да смо за његове владавине биолошки изгубили – 420.624 људи.

Према подацима Организације за економску сарадњу и развој / ОЕЦД / сваке године из Србије одлази преко 50.000 људи, што је за посматрани период преко 500.000 људи. Највећи проблем Србије, када читамо тај званичан извештај, налази се у томе да одлазе у свет млади људи просечне старости тридесет године. Естрадне патриЈоте то уопште не занима.

Читав један Јасеновац је биолошки нестао и побегао из земље под владавином помахниталог Узурпатора. О томе не сме да се говори на режимским медијима. ПатрЈоте о томе ћуте. Не смеју да се замере Узурпатору. Плаћа их да брабоњају глупости. Добили су задатак да скрећу пажњу јавности на проблеме које не можемо да решимо. Ако убрзо не срушимо Узурпатора и његову криминалну камарилу, ако естарадне патриЈоте не пошаљемо на психијатријска лечења, постоји велика опасност да будемо сабијени у Београдски пашалук, што је вековни циљ наших непријатеље.

Све што је потписао Узурпатор је велеиздаја државе и народа. Све од Бриселског до Вашингтонског споразума. О томе плаћене патриЈоте не смеју једну реч да проговоре. Не смеју јер су купљени. Заједничка особина аутошовиниста и патриЈота је да мрзе српски народ. Аутошовинисти су поштенији, јер то отворено показују. Естрадне патиЈоте су подмукли и гурају Србе у нове несреће.Када патриЈоте нападају престолонаследника Александра Карађорђевића и похлепног Николу Пашића да су уништили Србе што су их гурнули у лажну јужнословенску заједницу, што је историјска истина, онда они не смеју ниједно слово да прозборе о шиптарском пројекту Александра Вучића названом „мини шенген“, којим треба Србија да се коначно уништи. Не можемо се, браћо и сестре, господо другови, да спасимо трагедије, ако државу води Велеиздајник.

Услов нашег биолошког опстанка је његова смена са власти. Нема са њим преговора и договора. Нема трговања и калкулисања. Узурпатор мора да оде. Морамо да срушимо тоталитарни политички систем. То је услов нашег опстанка. Да ли волите своју децу? Унуке? Да ли желите да они живе слободно и испуњено? Онда морамо данас нешто да урадимо за њих. Наша деца и унуци нису криви што смо ми кукавице, поданици и мекушци. Нису криви што им данас уништавамо будућност. Немамо право да им то радимо.

Није поштено. Оптужујем вас због ћутања! Оптужујем вас због пристајања! Није он, мученик, проблем, него ми. Он влада јер смо ми пристали. Дозволили смо му да влада. Устаните и побуните се против Велеиздајника. То је право србство! То је наша историјска обавеза. Србин сам и поносан сам на своје претке. На своју нацију, народ и државу. Али, никада нисам србовао.

Нисам професионални и естрадни Србин. Презирем те плаћене сатрапе наше пропасти. Моје српство и српство естрадних патриЈота није исто српство. Ми смо два различита српства. Свако од вас нека бира коме ће се српству да приклони.

Ауторе: Бранко Драгаш

Извор: Фејсбук

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!