Породица и школа

Божију децу треба заштитити, од свих политичких напасника и њихових закона

ШТА ВИ МИСЛИТЕ ???

Проматрајући у задњим годинама сва ова светска, европска, па и наша србска збивања, дођох до једне ни мало пријатне истине, те ћу о њој рећи. Сви нормални родитељи, одгајају своју децу по својим замислима, ставовима и правилима, желећи тој својој деци, све најбоље у њиховом одрастању и животу.

И то многа деца, већина, прихватају, те се још и додатно и самоинцијативно труде, да што више копирају своје родитеље, не само у понашању, говору и одевању, већ и у свему другом, што њихови родитељи раде. А то је потпуно исправно. Те на основу те истине, родитељског и дечијег понашања, неко паметан и то давно, домисли ону стару мудрст и изреку: Да ивер, никада не пада далеко, од своје кладе… У шта смо се ми људи небројено пута уверили.

И баш ради те истините мудрости и изреке, дођох до једног болног закључка. И то на основу закона, који су у многим земљама ЕУ, Америке, као и неких других држава света усвојени, или ће тек бити усвојени. А по којима се дозвољева, не само да се разни и свакави гејеви венчавају, већ и да сви гејевски парови, имају сва законска права, да усвајају малу и малољетну децу. Која ће након усвајања, тих и таквих гејева и живљења са њима, сутра бити какви људи ??? Да, каква ће бити, та усвојена деца ??? Ако стара мудрост и изрека тврди: Да ивер, никада не пада далеко од своје кладе.

А пошто ме сва ова светска догађања, па и ова скорашња, са улица Београда, као и добра стара мудруст и изрека, воде ка размишљају и тражњу одговора на све ове нељудске и грешне саблазни. Закључих, помоћу ове сатанистичке подвале, и те срамне и грешне Београдске шетње педера, коју домислише ђавоље и то политичке слуге, да су они и то исписивањем закона, о гејевским браковима, као и праву, да педери усвајају децу, уствари озваничили један сулуди и Богохулни рат. Којег разно – разни развратници, ти богохулници и ђавољи следбеници, воде уствари тај рат, против Господа Бога. Желећи да у том рату пониште свеукупно Божије дело, Божије законе, као и верујућег човека, као и његову породицу, али и сву невину и Божију децу. Коју и те како треба заштитити, од свих политичких напасника, њихових закона, као и од безбројих педофила, без обзира у шта се они маскирали или претворили. А против којих се у сваком времену и на сваком месту и то на све начине, треба, без икаког страха борити, иначе ће нас они, ако будемо ћутали, као Божије људе поништити и у ђавоље слуге претворити.

Ето, ја рекох шта видех, о чему размишљах, али и шта закључих, те то јавно и без страха, пред вас, мислеће људе изнесох.

Милосав Кнежевић Миле

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!