Историја

Боже правде за српски народ над којим је извршен геноцид

Фото: in4s.net

Г Е Н О Ц И Д

Ооо ироније, па дај Боже правде!

Народ, тврдим, српски народ над којим је извршен геноцид, који је и даље у току и траје вековима са кратким паузама између клања, отимања деце и младости, крађе идентитета, писма, културе, историје, народ који сатиру због вере и невере, којем убијају младост али и прошлост, сатиру будућност…

Народ којем су:

Османлије земљу отимале, рушиле гробља и скрнавили манастире (и сада руше и скрнаве неке нове Османлије), након многих покоља одводили у робље читаве породице, од глава побијених зидове зидали, децу из руку мајкама отимали “данком у крви”, приморали родитеље да нејач сакате, како би их отимања спасли, палили читаве градове, побили властелу и рају…

Народ којем су Аустроугари читава села вешали, Мачву оцрнили, реке зацрвенили, убијали, силовали, живе закопавали…

Бугари камом с’леђа недужне хватали, многе потоке главама “окитили”, попљачкали цркве које су требале бити и њихове…

Немци бомбардовали, неселективно, по огњиштима редом а не само војне циљеве, убијали униформисане али много више неуниформисане људе, бисер и трезор народне културе, мисли, историје, од народне библиотеке згариште начинили. Убијали само овај народ, само Србе, сто за једнога мртвог немачкога окупатора, педесет за рањеног војника, на стрељање одводили децу из школа, раднике из фабрика, сељане са њива, сакатили читаве градове. Памте ли Крагујевац, Краљево, Јајинце…? Памте ли геноцид свој?

Народ Српски којем Хрвати у једином дечијем логору од када је људске историје, у Јастребарском убијаше оне што тек угледаше дан, побише више од 700.000 (извор немачки а не наш, ми се бојимо рећи) људи по разним Јасеновцима и јамама баченим широм “лепе им њихове”…

Народ који “савезници” бомбардоваше када не мораше (а никада ни морали нису), за Васкрс када се требало славити, и побише више људи те 1944. године, него ли и силна армада Хитлера и Александра Лера, 06.04.1941. године!

Народ који НАТО без одлуке УН, кршећи све међународне норме и прописе, бомбардоваше, гле чуда, опет неселективно, рушећи убијаше редом понајвише неуниформисане људе, жене и децу. Деветнаест “силних” над једним “малим” и немоћним се изживљаваше тада, уранијумом нахранише становништво које га “једе” и сада, па умире од канцера и све светске рекорде обара у умирању!

Народ којем вековима Шиптари земљу отимаше, село Велику читаву побише у једној ноћи, који под покровитељством Немаца и Италијана тада, а НАТО државама сада, убијају, пале и скрнаве, тело и душу, отимајући семе нашег постојања Косово и Метохију.

Народ, тај народ Српски, над којим вековима чинише геноцид, геноцид који и даље траје, желе да прогласе геноцидним управо они који геноцид чине!

Ништа од горе побројаног за њих не постоји и није се десило као што нису постојали Братунац, Скелани, Сарајево…

БОЖЕ ПРАВДЕ, Твоје правде за народ мој али и за сваки други што геноцид учини а за геноцид оптужује, Твоје правде, јер њихове нема, нити ће постојати!

Аутор: Зоран Јовановић

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!