Породица и школа

Борите се за своју слободу и своја права

Након кратког затишја после Корона диктатуре, фармацеутска мафија преко њихових послушника лекара без части и образа, поново кренула да врши притисак да се деца вакцинишу. Зато подсећамо на текст који смо први пут објавили 2021. године, а који нам говори шта да чинимо.

Уредништво Борба за истину

БОРИТЕ СЕ ЗА СВОЈУ СЛОБОДУ И СВОЈА ПРАВА!

Све вакцине су штетне, до сада су биле средство оштећења људи и тако извор зараде фармацеутске мафије а данас је то прерасло у рат против човечанства. Видели су да могу да наметну шта год хоће под велом здравствене заштите и да нас заробе и да нас погубе.

Људи се у свету боре против ове пошасти. Владе врше притиске свуда у вези вакцинације али не знам ни за једну земљу осим Србије (вероватно постоји још неколицина) где је она обавезна и дискриминативне толико да деца не могу у школу уколико нису шприцана отровима од којих могу да имају трајна оштећења или чак и да умру (ово пише на вакцинама у делу о могућим последицама).

Шта радимо Срби моји? Пуштамо да нам сакате и убијају децу? Радила сам у школи пре 15 и више година, радио је и мој муж и моји родитељи и шира фамилија по школама и вртићима. НИСМО НАИШЛИ НИ НА ЈЕДМО АУТИСТИЧНО ДЕТЕ. Сада их виђам и препознајем по парковима, превозу итд. Шта је то?

Наравно, не знате да је Торлак продат страној компанији Новартис још 2013. године и да су потписали са државом пакт који их ослобађа од сваке одговорности у вези последица које оставља вакцина. (Што значи да признају да их има али перу руке). Важно је да се и једни и други богате а ви грцајте са својом децом, шта има везе, то је статистика, ваше аутистично или епилептично или дете са екцемима, астмом, недостатком пажње… ће бити статистика. Ко је онда одговоран? Па ми! Зашто дозвољавате да вам убризгавају деци нешто што им никада не бисте дали да поједу, живу, алуминијум, ДНК животиња, делове абортираних фетуса и вирусе?

Само да напоменем да ово не значи да су Торлакове вакцине биле добре или да ће нека сада руска или наша бити добра. Не, као што рекох, све вакцине су лоше! Ове су само биле блаже, са мањим бројем страдалих и било их је мање у распореду а остављале су последице. Лично познајем особу која је сада у педесетим годинама живота и која је била здрава беба до годину и по дана када је након вакцине добила високе температуре, запаљење мозга и епилепсије које има и данас и трајни је инвалид. И сама имам дете које је оштећено вакцином и радим са децом са аутизмом. Након борбе да спасим своје дете и побољшам му и олакшам живот, након много причитаних књига и чланака, након разговора са многим лекарима натуропатама, дијатеричарима и тако даље, могу да вам кажем да врло добро знам о чему причам.

Дакле, све вакцине су штетне, немој да вас лажу ни са Русима ни са Кинезима ни било чиме. Одуприте се, то су ваша деца! Ви једини одлучујете о њиховом здрављу и о томе шта је добро за њих!

Аутор: Невена Татић-Карајовић

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!