Мишљења

Боре се против Новог светског поретка, а подржавају увођење аусвајса од стране тог Новог светског поретка

Getty Images

Постоје интелектуалци који су боре и против изградње рудника литијума и Рио Тинта, и против банкстера који су постали четврта грана власти, и против су уласка Србије у НАТО и критикују НАТО агресије на суверене државе и убијање недужних људи, и тврде да је Србија економски и културно окупирана (а КиМ војно окупиран), и знају да све што раде корпорације као што је Рио Тинто, банке, ЕУ или НАТО долази из истих евроатлантских центара моћи, дакле, постоје интелектуалци који се боре против Новог светског поретка и знају да су господари новца (који желе да створе светску владу) у суштини веома лоши људи са лошим намерама, али, из неког разлога, исти ти интелектуалци верују да су исти ти центри моћи, исти ти лоши људи – добри људи и да имају добре намере само кад праве генетске терапије и попут нациста дискриминишу људе и уводе аусвајсе или присиљавају људе да приме екпериментално средство генетске терапије (тзв. „мРНА вакцину“).

Колико је само то наивно, да не кажемо глупо? Посебно кад су у то уверени људи који за себе кажу да су интелектуалци! А неки од њих још раде за руске медије!

Одакле им уопште та идеја да људи који су бомбардовали Србију (и друге државе), људи који се залажу за лихварски капитализам и фашизам (фузију крупног капитала и државе), људи који су уништили природу и културно наслеђе неког народа да би се обогатили од вађења руда, људи који стварају прекаријат или велику социјалну неједнакост, и тврде да је на планети много људи и да мора да се смањи број људи, људи који контролишу медије и шире неморал (или вредности супротне од вредности за које се залажу интелектуалци који се боре против Новог светског поретка) – да такви људи желе добро људском роду или свету, и да су због те бриге о људима развили генетске терапије и да су та средства проверена и безбедна. Шта ако су исти ти људи који намећу вакцинацију, произвели овај вирус у лабораторији и пустили у свет са циљем да умре што више људи?

Људи који су бомбардовали Србију, који су отели све природне и привредне ресурсе, који желе да униште српски народ – исти ти људи шаљу Србији своје генетске терапије јер не желе да Срби оболе и умру због корона вируса????? Они који су на Србе бацали бомбе са осиромашеним уранијумом, они који желе да направе рудник литијума у Србији и униште речне токове или воду за пиће, они који желе да се у Србији производи ГМО храна и да се Срби хране отровном храном, они који прогоне професоре историје који су патриоте, јер желе да Србе науче да у Јасеновцу није било геноцида и да је бомбардовање Србије 1999. године било добро за Србију и да су Срби то заслужили – сад желе да Србе вакцинишу и да деци дају експериментално средство генетске терапије, јер су то добри људи који брину о здрављу српског народа?????

Заиста, колико мораш бити наиван или глуп да верујеш тим људима, у ту причу?

Бориш се против Новог светског поретка тако што подржаваш увођење аусвајса од стране тог Новог светског поретка?

Шта да мислимо о интелектуалцима попут Ноама Чомског који су се целог живота борили против Новог светског поретка, а сад попут нациста желе да шаљу људе у логоре?

Ова пандемија је открила ко је заиста антифашиста, а ко је фашиста и вакцинациста.

Аутор: Никола Варагић

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!