Србија и србске земље

Борба за слободу или прихватање ковид логора

“Онај ко је храбар он је слободан“[1]

Прави родољуби боре се да свет у коме живимо учине слободним за све

Наметањем ковид пропусница почело је укидање слобода и права грађана и увођење новог тоталитаризма, пузајућег, којим се Србија претвара у ковид логор.

Да то нису никакве “теорије завера“ или писање без основе, потврђује изјава члана Кризног штаба Бранислава Тиодоровића, који је на питање новинара у вези увођења “ковид пропусница“ за угоститељске објекте од 22 часа рекао: “Али, ове мере су увод, само најава, сигурно се неће на томе стати… Овим сертификатима  практично почињемо да уводимо неки ред у понашање!’[2]‘ Чему то води, показује страшно стање у Аустралији, Канади и другим земљама које иду испред свих са укидањем слобода и права грађана и стварања логора за робове који не мисле својом главом.[3]

Сведоци смо доношења или  најаве доношења мера које су потпуно у супротности са Уставом Републике Србије, односно са правима и слободама који тај највиши правни акт једне државе гарантује. Невиђено срамном пропагандом, изношењем лажних увећаних бројки оболелих, умрлих и позитивних на лажном тесту (PCR), створили су атмосферу страха и могућност великих злоупотреба. Иако пропагандна машинерија ради 24 часа убеђујући слуђени народ да је једини спас у експерименталним вакцинама, по њиховим извештајима вакцинисало се нешто више од 50% популације, а највероватније да је та бројка мања. Смишљено прикривају податке о земљама које су вакцинисале 85% своје популације, а стање са заразом је горе него код нас.[4] Користећи тренутну стање у народу који је великим делом, због медијске блокаде, необавештен и обузет равнодушношћу, започели су са спровођењем стратегије принуде, увођењем ковид пропусница, чиме се врши дискриминација људи и доноси још једна у низу противуставних мера.

Захваљујући прошлогодишњим јулским протестима, до сада смо били једна од најслободнија земаља на свету у погледу “ковид“ ограничења. Међутим, притиснута од стране Запада, евроунијатска колонијална управа кренула је са увођењем рестриктивних мера какве се уводе широм света. Почели су са ковид пропусницама за угоститељске објекта, а завршиће ригорозним ограничењима, типа да се без њих не може нигде кретати, да се не може приступити радном месту, школи, нити било шта купити, а истовремено се спремају центри (логори) где ће бити затварани непослушни. То није ништа друго него реприза Другог светског рата, када су окупатори Немци увели аусвајс,  пандан (модел) данашње ковид пропуснице.

Посебно треба да забрињава најава пролећних избора, када ће у склопу њих бити одржан и референдум за промену Устава. Намештеним изборима, као и свим предходним од 2012. године, продужиће своју власт Вучић и евроунијатска колонијална управа и донеће Устав којим ће легализовати укидања слобода и права грађана и стварање логора смрти. Пре свега, легализоваће: присилно вакцинисање одраслих и деце, укидање свих права и слобода невакцинисанима и њихово стављање ван закона, односно посебне центре (логоре), отимање деце из нормалних, пре свега невакцинисаних породица и омогућавање хомосексуалцима да их усвајају или да се продају на Запад…

Ко позива и најављује да ће учествовати на изборима у условима “ћораве кутије“, само потврђује да је сарадник евроунијатско колонијалне управе и газда на Западу. То су потврдили и такозвани лажни преговори опозиције са влашћу са посредовањем ЕУ и без ње. Нико нормалан, частан и доследан неће прихвати да разговара са Вучићем и члановима његове секте о било чему (осим његовој оставци), а посебно не о поштовању Устава. Да политичке странке и организације нису уз народ, показује њихов однос према протестима против ковид пропусница. Нико од њих није подржао борбу народа за своју слободу и права!

Народ се буди и буни против корана диктатуре

Спонтани протести у градовима широм Србије су прави одговор на корона диктатуру коју уводи евроунијатска колонијална управа. Тако се показује права воља већине грађана, ствара се критична маса која може окончати агонију ове земље. Оно што посебно охрабрује на тим протестима, сабрани су људи разних животних и политичких ставова, невакцинисани и вакцинисани, а који су овог пута сложни у намери да спрече оне које желе да им одузму право на нормалан, слободан живот. Свесни су да ово зло неће стати док га сами не зауставимо! Када се зна да ниједан мејнстрим медиј не извештава о протестима или их приказује накарадно, почетак буди наду.

Остати човек је далеко важније него живети у страху

Треба да будемо одговорни грађани према себи, својој породици, народу и отаџбини и да се прикључимо протестима као почетку борбе за слободан и нормалан живот. Будимо људи који су свесни стања у којем се налазимо и знају да мисле својом главом, а не да слепо прихватамо одлуке оних који нам зло мисле. Крајње је време да схватиш, ковид порпусница нема везе са пандемијом, него је циљ одузимање наших права и слободе које нам постојећи Устав гарантује. Зато искључи телевизор, почни да размишљаш својом главом и придружи се протестима да зауставимо корона диктатуру и сачувамо своју слободу.

Ако одустанемо од своје слободе и прихватамо све што нам намећу ковид фашисти, наша деце неће никада сазнати шта је слобода. Времена за очајање нема, време безбрижности одавно је прошло, велика је заблуда да очекујемо да неко други спречи ово зло. Будимо као наши часни преци, који су били достојни србског имена, јер нису хтели да буду ничији робови и своју слободу су бранили по сваку цену. Одлучно, храбро, мудро и стрпљиво до победе над ковид фашистима, до слободе!

Учинимо што до нас стоји, а остало ће Господ дати!.

Раб Божији Горан Живковић


[1] Сенека, римски филозоф

[2] https://stanjestvari.com/2021/10/21/mere-branislav-tiodorovic/

[3] https://borbazaistinu.rs/potpuno-ludilo-u-australiji-vesti-postaju-sve-bizarnije/

[4] Израел, С.Ирска, Данска…

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!