Историја

Бомбардовањем Југославије закопали и скандал Lewinsky и истину о Србима

Када је 24. марта 1999. започело бомбардовање Србије, само неколико недеља пошто је председник USA-a, Clinton, гласањем перверзних сенатора 12. фебруара 1999. ослобођен оптужби за лагање под заклетвом како би сакрио сексуалне односе са стажерком у сред Овалног бироа Беле куће, амерички медији су моментално престали да извештавају о овој срамној афери која је даноноћно окупирала цело америчко друштво. Слике рата бомбардовања једне земље у сред Европе, са календаром старим 7532 године (у римској 2024.) и са славном историјом борбе за слободу су брутално  замениле слике око гаћа и хаљина младе стажерке. Више нико није причао о Lewinsky-скандалу и прељуби лажљивог шефа државе. Тако је председник чији се морал оголио, ућутао три стотинe милионa који су постали зависни од константног прилива сазнања о ниским интимним детаљима извршене прељубе и свом јавном лагању пред законом.

Зашто ce баш Србија, која је 1918. победила aустроугарску војску, тада најјачу армију у свету и победила 1945. хитлерове нацистичке хорде које су прво избомбардовале Националну библиотеку у Београду, морала да се бомбардује по трећи пут, у једном веку, опет од најсилније војске целе планете, NАТО-а?

Унутрашње прилике у САД -y су биле такве да се тражила мета за одстрел. Пошто су амерички гласачи чули да ожењени амерички председник сексуално искоришћава њему подређене, па је поглед већине према Белој кући постао осуђујући, а моћ саме владе се заљуља, употребљене су манипулативне методе за брисање реалних факти.

“Tреба произвести слике које ће прекрити изговорене речи“, објашњава Dustin Hoffman како се то ради у филму Wag the Dog. Ова холивудска сатирична комедија прилично веродостојно осликава манипулативне методе медија и дефинише јасно како сe практично преокрећу факти : емотивне слике разарања једне цивилизоване земље бришу речи које предстрављају неко невиђено дело, као што је тајна обљуба стажерке Беле куће. Суптилна психологија и физиологија мозга је употребљена да се народ скрене са теме и да заћути. Америка је заборавила спермy ејакулирану на младој стажерки и престала да понавља изјаву лажљивца “не, нисам имао односе…“. Само један прави рат је могао да заустави навалу обседнустости медија са клинтоновом спермом.

Један прави рат ca SFRJ а не неки фиктивни c Albanijom, како се у манипулативном горње наведеном филму сервира. Рат је био 1999. да би се USA медија ућутала. Рат је био против Србије а USA су се тy ставиле на страну муслиманске albanske мањине на Косову, као што су и предходно били на муслиманској страни y Босни, где су Ben Laden и Solemani секли главе Србима, са америчком дозволом, у заједничком криминалном подухвату.

Данас, тачно 25 година касније, знамо да један амерички председник, може да лаже под заклетвом, може да бомбардује невине, било кад и било где : Јемен, Либија, Сирија, Либан, Србија, Ирак… Листа америчких злочина широм света од 1945-1999 је квази бескрајана и може се видети овде:

https://borbazaistinu.rs/lista-americkih-zlocina-sirom-sveta/

Али, каква је то метода манипулације која омогућава једном криминалцу да остане на власти “демократске“, “напредне“, “изузетне“ државе и да несметано заврши свој мандат? Да некажњено даље лаже и одржава лажне наративе ? Које су то силе које запушавају уста добрим људима, замагљују поглед? Како може да се албанска листа мафијаша скине са листе терориста и прогласи за “добре момке“ пa да се искорисати за утирање невиних Срба који су им се противили?  И да се онда, измишља фиктивни рат против те исте Аlbanije, представља у филму с најбољим америчким глумцима?

Нису ли то логичне заврзламе који би читаоцима ових детаља требале да потпуно избришу сећења на ратове против Србије? Јер, мозак не може физиолошки да преради ове контрадикторне информације. Он их брише. Биле истините или не. Мешање пуно истинитих факта са мало неистине, може да потуно уништи веродостојност једне приче. То знају сви манипулатори и користе како у политици, тако у холивуским запетљанима, теолошким мануврисањем догма…

Незамисливо је уистину да “свемоћан“ председник USA-a може починити толико безакоње и једноставно бомбардовати било коју земљу света из личних интереса како би запушио свима уста и стабилизовао своју владавину без обзира на количину криминалних радњи и злодела. Наравно да је управо оно што је незамисливо – пожељно и учињено! Србија је бомбардована иако је у Југославији строго поштовала права албанске мањине. На срећу, турске статистике из средњег века, пронађене у Истанбулу, доказују да пре неколико стотина година, скоро и није било Албанаца на Косову и Метохији. Њихов број је неометано, константно растао у нашој провинцији, јер их нико није никада убијао. Број србских душа се константно смањивао на Косову и Метохији због исламске турске окупације у којој су се Албанци конвертирали а Срби борили. Чак je и сама комунистичка влада у ватиканској творевини SFRJ, Albancima далa приоритет – коминисти cy у послератним годинама забранили Србима да се враћају у своје домове, како се нови међуетнички рат не би запалио. Исламски терор над Србима је само замењен комунистичким. 1974. издајничка титоистичка влада је одцепила срце Србије од матице и створила Аутономну провинцију Косово и Метохију. Albanci су у сред Србије могли да причају својим језиком и имaли своје школе. Нису се интегрисали јер им мухамедова сотонска вера то нигде никада не дозвољава.  Живели су по својим законима. Продавали су америчи хероин. Уистину су били терористи који су кињили Србе. Њих као такве су америчке тајне службе скинули са званичне листе терориста и ставили под сопствену заштиту у криминалној алијанси. Баш као што је и сâм Bin Laden дошао у Босну да се бори на страни USA и за то добио почасно држављанство од муслиманске владе Босне, тако су се америчке снаге повезале са тероростима целог муслиманског света у рату против Србије. Деветнаест злочиначких пиона NАТО-а су набацали четрдесет тона ураниума на срБске животне просторе, рафинерије су запаљене, отрови пуштени у Дунав, деца убијана, мостови рушени… из “хуманитарних разлога“. Може ли се бомбардовати неко из хуманитарних разлога? Tо је језичка, прљава замка, манипулација, као и цела ратнa пропаганда у овој злонамерној акцији Запада против јуначке Србије. Бомбардовање Србије је постало могуће, не из хуманитарних разлога, него из чисто криминалних, разлога.

Посматрајући спољну насилничку USA политику, можемо слободно закључити да  империјалистичка влада USA-а која је преузела нацистичке научнике после Другог светског рата, такође, наставила окупаторску пљачкашку нехуману политику Hitler-a у којој су Словени прави непријатељи Запада. Не, нису Јевреји толико страдали колико су Словени страдали. То се затишкава. Циљ Хитлера је била Русија, моћна, богата, дивна, хумана… а Јевреји су били само смоквин лист за скривање западних намера. Фордове фабрике су правиле тенкове за Hitler-а и извозиле их преко Атлантика да убиjајју Русе. Америчка банка GoldmanSachs је финансирала пропалу Немачку и омогућила васкрсење злочиначких нацистичких хорди. Са освајањем Русије и њених богаства, Hitler је требаo да отплати Американцима дуг у руској сировини. Комунизам као претња аристократији и плутократији запада, је требао да нестане. То је био план који није успео. Vatikan је јавно благосиљао нацисте и у Италији и у Немачкој – без тог благослова, не би се рат разбуктао.

Нису Немци били примарно против Јевреја него против Словена, Untermenschen који су пунили концентрационе логоре исто као и хебрејски народ, али су радили по немачким фабрикама, пољима, минама… далеко више него Јевреји. Пољске девојке су одвођене да чисте немачке куће, младићи  да раде поља , србски млади момци су затварани и по немачким концентранционим логорима као и по Норвешкој,  Швајцарској… Bayern, хемијска индустрија, Porsche, Merzedes, BMW, АBB у Schaffhausen-y (швајцарска) су сви имали ратне заробљенике словенског порекла за повећање nacisticke производње. Зато данас не купујем немачке ауте. И, зато је, Bayern морао да купи трули Montsanto. То су приче које се не смеју заборављати.

Али истина je да Словени нису избројани и њихов принудни рад није израчунат, нити признат, као ратно злодело специјалне врсте y Nürnberg-y 1945. To је довело до скривањa саме есенције Другог светског рата – непријатељство према Словенима.

Не само да су немачки криминални доктори, хемичари, физичари слободно пребегли без казне у USA него су и најгори нацисти, који су убијали словенске народе по целој Европи и поробљавали наше младе по концентрационим логорима, спашавани са vatikan-ским фалсификованим пасошима преко швајцарског Црвеног крста, па су живели неометано по Јужној Америци. Ватикан је био савезник nacistima : Vatican’s Rats’ Lines, Craotes’ Ustashi:

https://www.youtube.com/watch?v=bh8X4iH8I44&t=24s

Тако, непријатељство према Словенима  данас живи као и пре Другог светског рата, као и за време Napoleon-а који је као и Hitler кренуо са пет милиона војника на Русију. Тек у јуну 1944. су Амери одлучили да се искрцају у Нормандију – тада су Руси већ очистили већину Европе и постало је јасно да Русија побеђује као што је победила и ватиканског пиона Napoleon-а кога су отерали назад до Париза.

Тридест милиона Руса је изгубило животе у борби против нациста, али Руси су стигли у Берлин, поставили своју заставу на врх Bundestag-a и чекали амере који су се конвертирали. Не ! USA нису ослободилe Европу Руси су ослободилe Европу .

Руси, Украјиници, Срби… су сви наследници највеће нације, словенске, духовне, која је била раширена од Америке до Кине и чија славна историја се ватиканским заврзламама скрива. “Палеосанскрит“ нађен по пећинама северне Америке јесу “винчански симболи“ – то је србица, словенски / срБски језик. Сaнскрит, свети језик Индије је такође, словенски / срБски језик ((Бранислава Божиновић). И келтски је србски. Разарање словенских простора је одувек био циљ свих западних освајача – од Vatikana-а који је створио Intermarium, нормандскох хорда, Napoleonaа, Hitler-а… сви су ишли на Исток у пљачку.

Обучени у бело-црвена одела проткана златом, наши високи, храбри и морални словенски преци су самим својим постојањем срамили робовласнике и све хорде пљачкаша и са 3ападa и са севера од којих данас праве неке “поштоване“ викинге. Хиљадама година западне хијене користе незамисливе клопке да нас смање по броју, са братоубилачким ратовима, да нам избришу Славу, да нас стешу по вољи са католичењем и опљачкају с улазком у  “уније“ где словенски новац несметано тече да даље убија Словене у Украјини а гради инфраструктуре по европским далеким / прекоморским територијама EU.

Колевка цивилизације, изнедрила ce одмах после задње ледене периоде, уз Дунав, шездесет колометара низводно од Београда, у Винчи*. Cтара je десет хиљада година. Она се не увршћује у историјске књиге иако је прошло  стотинaк година од њеног проналазка. Неолитско мирољубиво насеље које је имало пропорционално више становника него данас New York а које није градило нити заштитне зидове, нити оружје, јер су његови становници живели у просперитету и сигурности. Типичне винчанске фигурице тог далеког доба шире руке у гостопримајућем гесту који је, био и остао, срБски знак културе, друштвености и доброчинства. Мирољубивост и доброта, су словенске праве вредности којима се Запад увек исмевао. Сама имена као Љубомир, Владимир, Миомир, Растимир… сведоче о неизмерној љубави словенске културе према Миру.

Иако су у палеолитским скелетима, нађени истоветни гени хаплогрупа И2а, Р1а који и данас чине већину генетике Срба**, иако се у србској ћирилици још увек користе 22 слова која одговарају “винчанским симболима“ и иако забрањен србски календар броји 7532 године у римској сотонској 2024.-ој, ипак историјска наука говори о “дунавској култури“ или ‘ бизантијској“  а не о срБској ! Појам Србија који је у средњем веку обухватао све Словене мора да се брише из историје и памћења као и сам рат против Југославије. Швајцарски извори сведоче да се у овој земљи говорио србски језик (“serbendes Volk“ ). Хел-Вети,то јест, Швајцарци су Срби (проф. Б. Митровић). Сви Европљани су наши потомци, потомци наше И2а хаплогрупе старе 50 000 година**.

Сама реч “византија“ прекрива реч Србија да би се сакрила историјска Истина о сили и величини срБске културе. Hе постоји византијска азбука, али постоји србска ћирилица која је уствари Србица и потиче од винчанских времена. Ватикански манипулатори су сакрили да њихова латиница као и феничанска “азбука“ али и хебрејска слова, сви заједно потичу од Србице (Славиша К. Миљковић, Деретић, Библија).

Све црквице изграђене по Европи пре 1054. године, пре шиизме, су у срБском стилу.*** Ево неколико примера :  Moncherand и Spiez y Швајцарскoj ;  Areines у Француској ; у Италији, Ravena – San Vitale, Sant’Apollinare Nuovo,; Basilica di San Paolo fuori le mura, Rome;  Madrid:  Iglesia de San Manuel y San Benito; Constantinople : Hagia Sofia … Оне се претварају у католичке, понекад са војском као у Украјини, понекад са отимачнином као на Косову, понекад у тишини као у Сирији…   а понекад се претварају и у џамије, као у Турској.

Сви топоними Европе могу да се преко срБског језика разумеју : Paris, Пари(з) = паре ; Seine, Сенa река у Паризу не треба превод, cенa ; Genève, Женева = жена ; Lausanne, Лозана = лоза ; Genova, Ђенова = жена ; Rhône = Rodana ; Gordana, река у сред Лозане ;  Montreux, Монтре = ујко – кажу да је ујко грчка реч у етимилогоји википедије на француском, наравно не сме бити срБска ; Ljubek; Berlin = “swamp“ = бара ; Brandeburg = Branibor, Dresden = Дежджани ; Plauen = Plavno ; Zossen = Sasni; Torgau = Torgava; London = pLovonida; Manchester =  МаминоЧедо; Bristol = Брат(ски)Стој…

Ватиканска ‘ елита“ је у тежњи да зграби сву моћ света у своје руке прво створила алијансу са немачким освајачима Ото династије, повезала се подло са њиховим наоружаним силама и лагано се одвајала од матице која је била на Истоку којa је финансирила и градила скромне горе наведене црквице у православном стилу по целој Европи. Прво Немачко-римско “свето“ царство је формирано 962. године : Das Heilige Römische Reich Deutscher Nation (HRRDN). Како би зграбили што више земље и моћи, пљунули су на сопоствену цркву и створили своју католичку, западну, змијску. После шиизме 1054. године србадијски народ западне Европе (serbendes Volk)  је стављен под ватиканскy принудну конверзију вере, језика и историје. Кaо што су милиони жена спаљене, непослушни инквизицијом терорисани, тако су Срби масовно уништавани. Први геноцид у Eвропи извршен је од стране немаца, под ватиканском наредбом, над полабским Србима племена Љутића и Бодрича – преживели лужички Срби у сред Немaчке сведоче о постајању Срба међу Германима  (“неми“ немци, јер нису хтели да причају сопствени језик, који је био срБски, па су га деформисали уз помоћ језуита и створили дојч (deutsch) – али корени речи, звукови су остали у многим речима словенски). Генетска карта хаплогрупе И2а која се скрива на Wikipedia-и, а постоји на Еupedia-и*** *, јесте доказ да је наша срБска, палеолитска хаплогрупа скоро угашена  геноцидом y Централнij Европи у “крсташким ратовима“ које је повео vatikan-ски криминалац Clairvaud, настаљен у хелветским подлим пределима (Urban, Luzern, Schweiz) који чувају ватиканска опљачкана блага као и њихове тајне (др Ј. В. Пеев).

Пошто су језуитски војници папе створили прве универзитете света у циљу да заташкају праву историју људског рода, па су хиљадама година радили на рушењу свега што је србско, сакрили су од очију света да је слепи гуслар Хомер био Србин који је по срБским традицијама опевао на србском језику србске догађаје, сакрили су и да cy Питагора, Александар Македонски, Спартакус… били Срби, да су Келти били Словени коју су стигли у Америку пуно, пуно пре католичког пиoнa Colombа. ..

Ако би свет знао где му је зачетак, не би бомбардоваo славне Србе и заташкаваo злодела са холивудским лажама. Не би помагали албанске терористе да пале србске цркве*****, преписују их у католичке, терају Србе са својих огњишта… Не би дозволили ни да нацистички симболи стоје на усташкој застави Хрватске. Замислите да Немачка данас стави кукасти крст на своју заставу – то Хрватска може, као за време Hitler-a да има исте симболе. Албанци су добили од NАТО-a управо оне земље које им је Hitler дао. И Хрватска је добила исту независност као што је добила од Хитлера од 1941-1945. када је у најгорем концентранционом лагеру Јасеновцу, поубијала уз помоћ ватиканских кољача преко милион србске деце, жена и мушкараца. Јерусалем Пост описује у чланку Масовно гробље историје, како су католички свештеници сопственим рукама клали CрБe у Јасенвцу:

https://www.jpost.com/features/in-thespotlight/mass-grave-of-history-vaticans-wwii-identity-crisis

Швајцарски криминалог, Archibald Reiss, запослен од краљевcке владе Србије je документовао y Првoм светскoм ратy геноцид над Србима који су изгубили једну трећуну својег народа – највише деце и жена су страдили.  Reiss је први пут користио фотогорафије као доказ у криминалогији. Његове слике показују дивне словенске жене, обучене у црвено-беле народње ношње, покривене украшеним марама, обешене по аустроугарским вешалима. Има фотогорафијa које показују мајке на прагу кућа, поубијане, са свом чељади. Има по безбројним јарковима, рупама, бунарима Босне и Херцеговине стотине лепо обучених, поубијаних србских сељака…

Докази о геноциду постоје, како после и Пpвог и Другог светског рата, тако и после неоправдане, нехумане, зликовачке агресије NАТО-a, 19 ЕU земаља и ватиканских “дипломата“ који су били први да испреду лажне приче о силовањима на Балканy.

Lewinsky-афера је била само повод за напад херојских Срба. Прави разлог је жеља ватиканских педоКриминалаца (не педофила) да владају словенским просторима, који су се једини до сада одржали независни од папских заврзлама. Ватикански геноцид почињен инквизицијом и крсташким ратовима у Средњем веку над Србима у централној Европи је настављен аустроугарским геноцидом под ватиканским оркестарским штапићем и поновљен у хитлеровој агресији на срБске просторе (KZ Jasenovac). Напад 1999. свих удружених злочинаца USA, NATO, EU, Vatikana против Србије од само седам милиона становника, био је наставак ватиканске геноцидне политике.

Убијање народа у крви иде паралелно и са убијањем његове културе, језика и замењивањем ca сотонских западних практика – безбројни римски извори, потврђују да су Словени борили против Рима на Балкану : илирски ратови са Римом од 229-167 пре наше ере (Илири су Срби тако називани све до XVIII века). Немачки херој, Arminius, потврђује да се борио око нулте године против Словена на Балкану – против Словена, не против Илира, како то лажљиви Римљани кажу. Они лажу да Келти, Илири, Дарданци, Трачани, Мезијци… нису Срби.

Jезуитска лажна историја која не мења ни зарез у задњих сто година и даље инситира да су се Срби доселили у VII веку на Балкан. Кажу, да смо барбари, ми. Наши мушкарси су носили браде, чували Част и славили Славу Словенску, за разлику од римских педера који су се бријали да би личили на жене, исмејавали све што је Право, Здраво, Славно, Словенско.

Бомбардовање Србије и уништење срБског рода, јесте логичан наставак ватиканске скривене историје и амбиција. Геноцид против Срба је у току. Против Украјинаца, који су наша деца, се великим процентом И2а хаплогрупе, такође. Против Руса, геноцид cе спрема.

На геноциду против словенских народа ради сасвим отворено целокупна администрација ЕU – она је учествовала у бомбардовању Србије. Ћути о чедрдест тона уранијума набацаним на Србију. Европска политика се формира у мраку фашистичких европских институција. Иза сенилних (Biden), зомбираних (Clinton), сотонских (Obama, homosexuel, Michelle = Michael) председника USA стоје исти ватиканско-фашистички елементи чији је циљ глобално уништење непокорљивих словенских народа. Те ватиканске сотонске хорде су добиле право да се шире по Кини, после Опијумског енглеско-кинеског рата. Дакле, док се британска и француска војска борила против Кинеза за право на легализацију хероина и слободну трговину у Азији, што Кина легално и морално није дозвољавала, дотле су ватиканске змијетине ишле иза војске и шириле своју “спиритуалну моћ“. Тако и данас, језуити иду иза NАТО испаљених бомби по Украјини и војском терају православне попове из сопствених манастира, да би се уселили као бандити и претворили руске манастире у католичке. Чак је и патријарх свете Руске праавославне цркве, Кирил, недавно стављен на листу непријатеља USA, на ту исту листу, одакле су скунули албанску “ослобађајућу војску Косова“, па је помагали, заједно с Ben Laden-ом и муђахединима, у рату против Србије. A на “ослобођеном Косову“ ce у тоталаној медијској тишини целукупнoг первертног болесног Запада, србске православне светиње претварају у католичке, сасвим отворено*** док људи умиру од уранијума.

Велеиздајничка србска влада, купљена од первертног 3апада не тражи да NАТО очисти наше просторе, јер има ту скупу технологију па да носи уранијум на месец, не тражи ни да USA, NATO, EU и Vatikan платe ратну одштету, ни да признају нелегитмни напад на Србију. Не тражи кривце, него продаје своје народне хероје као Младића и Карађића у руке сотонског Запада, који својим зликовцима гарантују имунитет. Троструки историјски доказан геноцид  од

1914.-1918.,

1941.-1945. и

1999.

над сопственим народом није тема адвоката у Србији, нити историчара, нити било кога који су сви купљeни пиони злобног, болесног Запада.

Vatikanska “дипломатија“ је увек ишла иза conquestadora – по С. и Ј. Америци су прво слали најгоре криминалце. Сто милиона урођеника је поубијано у Америци како би ватикански невидљиви конци исплели своју мрежу у којој сви народи Јужне и Северне Америке грцају у беди и неправди, скованој по жељи стерилних, педофила у Риму. Најбогатији континент света, Африка, стесана је на беду по вољи ватиканских педера који су ропство прогласили “божјом датом вољом“. И Аустралија је истом ватиканском политиком насиља, прво “насељавана’ најгорим британским криминалцима, ослобођеним за убиства и послатим да своје зло шире по дивној абориџанском континенту. Одатле се управо спремају да из лука Darwin-а, Perth-а, Adelaid-а, нападну Кину, на исти подли начин како су водили Хероински рат у коме су, “онако споредно“, убили и чедрдесет милиона Индијаца у Индији.

Бомбардовање Срба са уранијом, паљење њених рафинерија, рушење неке економије… јесте наставак ватиканских хуљадугодишњих анти-словенских дела. Католичење Пољака, Чеха и натурање латинског језика Србима из Румуније, одвајање Бугарске од матице Србије, скривање да је Македоноја словенска земља у којој је Србин Александар Македноски рођен, скривање да је “античка култура“ уствари србска, да су римски императори били срби (Константин , рођен у Нишу) … – то су све “велики успеси“ ватиканских дипломата. Специализовани су за хушкање на братоубилачке ратове. Они су ненадмашљиви мајстори менталне манипулације широких маса људи. Мајстори обмане и лажи који као лешинари иду иза освајачких војска да покупе свој плен. Хиљадама година трпају по швајцарским банкама покраденo злато Словена, ропског афричког зноја, профит од продаје грехова и дониране “милостиње“. Хелветске банке су пренапуњење донираним или украденим благима са свих континената, а Хел-вети  не желе да се питају одакле и како су стечена та богаства – чим неки диктатор падне у немилост, неки олигарx под санкције, швајцарци конфискују све и даље само гледају да са никим  ништа не деле, чак ни са опљачканим народима. Само леденим погледом, посматрају жрве својих криминалних дела по целом свету. Понекад, пошаљу неку ситну мировну мисију на Косово – ту има злата и сребра по српским рудницима које су Албанци присвојили и “поклонили“ захвално Западњацима. Madleine Albright као и Wisley Clark су добили огромне ‘ albanske поклоне“ у акцијама, покрадене од избомбардоване Србије.

Највећи власник плодних земља у свету је Ватикан – он и даље скупља паре од сиротиње по целој планети док силује систематски сву децу – листа педокриминалних дела ових психопата је непрегледна као и листа америчких злодела:

https://fr.wikipedia.org/wiki/Abus_sexuels_sur_mineurs_dans_l%27Église_catholique

Данашња геополитчка карта Европе, јесте она коу је Hitler замислио. Само су је произвелe USA. Јасно се види да је и сама Европска Унија само једна фашистичка злочиначка творевима која наставља хитлеровy машинерију, упрво засталу у Украјини. *** ***

Тако, нацистичка пљачка иде само даље заједно са NАТО насиљем над Словенима, уз католичење срБске имовине и геноцидом над Србима, над Украјинцима и Русима.

Xиљадугодишње ватиканске злочиначке практике удружена с германским династијама (Otto), нацистима, модерним  “европејцима“ у циљу стварања универзалне, једне вере, са центром у њиховом змијском гнезду, има приоритет на Западу изнад Истине, Мирољубивости и Правде.

“Нека борба буде непрестана“- рече Његош.

“Сеци главу оном који хоће да поробљава“ – рече, такође, наш Његош, најмудрија срБска глава, с правом!

Свима с благословом,

др мед Јасмина Вучић Пеев

у срБској 7532 ој години, у у љутом, 11-ог

МОЛИМ НАШУ ДИЈАСПОРУ ДА ПРЕВЕДЕ ЧЛАНАК НА СВОЈЕ ЈЕЗИКЕ И ПРИКАЖЕ СТРАНЦИМА ОВО НАШЕ ВИЂЕЊЕ СТВАРИ КОЈЕ МОЖЕ ДА ЗАУСТАВИ ДАЉЕ МАНИПУЛИСАЊЕ ИНФОРМАЦИЈА И НАРОДА

*

Vinca-culture

https://www.youtube.com/watch?v=yTqKhUpD0OY

**

High levels of Paleolithic Y-chromosome lineages characterize Serbia :

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22310393/

Truth on I2a Genetics:

https://borbazaistinu.rs/istina-o-srbskoj-genetici-i2a-haplogrupa/

***

Kо нас хиљадама година терорише? Увек са исте тачке? Истим методама?

http://www.kmnovine.com/2019/06/k_15.html

*** *

 

*** **

Albanians Attack Church in Kosovo:

https://www.youtube.com/watch?v=rY6WPYe9enM

Albanians Burn 150 Churches and Monasteries in Kosovo Down:

https://www.youtube.com/watch?v=nZP0ExmJ9a0&t=53s

*** ***

Фашистичко-сатански корени Европске Уније

http://www.kmnovine.com/2019/03/55ost.html

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!