Србија и србске земље

БОЈКОТ ВЕЛЕИЗДАЈНИЧКИМ ИЗБОРИМА!

Заиста у данашње време претње стижу са свих страна као да је право глобалиста на владавину сваким ресурсом и сваким живим створом најприродније право које им је одувек дато. Та апсолутна незајажљивост, нечувена дрскост и различитост претњи затиче свет и народе у неверици изискујући насушну потребу да се одупру тој све разорнијој плими по својим могућностима, настројењу и разумевању целог овог суманутог глобалистичког напада који опет треба да донесе светска разарања у мери коју цивилизација не памти. Томе свакако служи нарочита бруталност која се одвија у ратним сукобима, нарочито понашање према цивилима и посебно деци, јер да би се улегло у општу катастрофу потребно је стално померати границе свих норми које је људско друштво устројило кроз миленије. Да се ради о помереној стварности говоре злочини према деци широм света, затим и детаљи да нпр. израелска страна има затворе за децу у којима палестинска деца служе и вишегодишње казне, говори и непојмљиво страдање деце пред целим светом у подручју Газе. У вези са овом несрећом одржао се и први протест само деце у подршци свом узрасту у Сомалији. Али, није само то случај екстремности данашњих догађаја, већ су то и вести које обилазе свет и говоре о ширењу неке нове болести и то највише опет захвата дечју популацију нпр. у Кини или САД, па и у Европи. Да ли се ради о суровим нападима тзв. елите при покретању мреже високе фреквенције, као што је то у Кини где је покренута мрежа са брзином протока од 1200 Гбита у секунди или 1,2 Тб/с чијом се брзином може остварити трансвер око 150 филмова високе резолуције у секунди. Да ли су то напади високофреквентног војног оружја које сада усмеравају тендецизно на децу? Да ли смо се икада запитали чему служи тако моћни информацијаски ресурси и да ли је контрола појединца постала изузетно захтеван пројекат потрошње технолошких капацитета? Или боље речено како се људско друштво до сада развијало без потребе за таквом обимном контролом или можда питање – Како поред толике контроле нестаје 8 милиона деце годишње. Све наведено говори о правом цивилизацијском суноврату последњих времена који ниједан технолошки искорак не може покрити, а камоли сакрити. И опет незаобилазно питање – Да ли таргетовање деце ресурсом високофреквентне мреже треба ускоро да уведе свет у сасвим нови вид кризе и какви размери те кризе могу бити?

Цена крви

Но, осврнимо се у још један вид потпуне дезорјентације моралних и духовних оквира која се огледају у отимању ДНК новорођених беба, у злоупотреби технологије вештачке оплодње где се одређен број ембриона развија у посебним установама и за посебне ужасне намене, о нормализацији педофилије, о нормализацији отворене продаје тела деце, па продаје крви и још морбидније праксе кориштења крви млађих чланова посрнулих породица од старијих чланова. На све ово додајмо и то да су активисти многих хуманитраних организација укључени у трговину са децом.

Надаље, задржимо се још мало на потпуно помереном општем стању у свету. У појединим земљама због познатих разлога тешких последица од здраственог третмана на тржишту је „скочила у небо“ цена крви оних који нису узели здраствени третаман, па се чак одвијају и неки протести у свету у циљу заштите таквих права, а у појединим државама се доносе и закони који забрањују узимање крви од особа третираних здраственим третаманом. Да драма буде још већа, постоје информације да Црвени крст продаје крв и то фармацеутским компанијама и да заправо и разним приватним рукама заврши око 80% дониране крви као предмет уносне трговине, а да само око 20% завршава за потребе болничких лечења. И питање – Није ли овај круг цивилизације доживео већ своју пропаст само касне слике тог стања? С обзиром да смо кроз протекле месеце били убеђивани да ујдурма са здраственим кризама и третманима завршена, морају се додати подаци  у вези са реалним стањем. У свету расту последице здраственог третмана, повећање застоја срца у војсци САД је 973%, у смотри војске Аустрије од 950 кандидата 98 је колабрирало, поједини авиопревозници су пред банкротом због великих проблема у здрављу летачких посада итд итд И сасвим је јасно да свака од наведених криза подиже ниво катастрофе која по плану тзв. елите треба да резултира општим стањем у свету и за сада, успркос анализама многих коментатора, још нема промене у тој динамици.

Дакле, заиста је и премного примера успешног сваковрсног медијског зомбирања читаве светске јавности у вези са појединим личностима и њиховим тобожњим антиглобалистичким активностима. Један такав „суверениста“ који је постао председник Аргентине подржан од других тзв. суверениста и бораца за правду осликава најобеснију игру обмањивања. У тој опскурној представи ругања народним масама сасвим видљиво веома успешно учествују и алтернативнии медији који из позадине креирају неку нову лажну слику на плану одвођења народних тежњи у многих државама у потпуно разорном смеру. Такав један борац против глобализма тренутно уграђује чипове у главе хиљада добровољно пријављених појединаца, јер просто свака обмана треба да изгледа сјајно и промовисано од новог Робин Худа. Тако текућа и изванредна реторика о суверенистима гради ново надање у свету, међутим кад се разгрне та слатка торта преваре остаје само разорни концепт лажних обећања као прилог у општу катастрофу у свету која је све ближа.

Српско национално веће Косова и Метохије

Успут, медијски циркус има посебан егзалтиран моменат на нашим просторима углавном повезан са чувеном демократском методом тзв. изборима као облику борбе против мафије и велеиздајника. И у тој зомби акцији суделују медији националних фреквенција, али посебно место имају и алтернативни медији који опет из „родољубивих“ позиција промовишу бројне покрете и појединце као део општег хаоса и циркус каравана. Наравно, из те буке произлази да су ови тзв. избори заправо златно теле у којима се може у „равноправној“ борби са велеиздајничком структуром извојевати нека „победа“, па макар та победа била и нова канализација, више забава за пензионере или можда најбоље место за банкомат. У тој зомби операцији има и покрета који пролазе више „родољубивих“ фаза у једном тзв. изборном циклусу, па тако један покрет је мучио муку да сакупи потписе за изборну листу, па је онда пао у панику и почео да збори о бојкоту, да би следећег дана, ипак, волшебно скупио тако жељене потписе. Па опет, да би се избори провели и велеиздаја оверила, ту су позиви и чуварима кутија и контролорима да се укључе, па ту су и дуге листе коалција са још дужим именима које би се могле овај пут назвати заједничким именом  …Патриотске малоиздајничке листе …За то време тзв. председник стоји као носиоц изборне листе СНС, СНС активисти промовишу и у цркавама своје велеиздајничке програме, игра се и забављају пензионери по разним забавама свикли на комунистичке срећне дане, новац се дели и расподељује по мери нашег суноврата, турнеја аутобуса при посети градовима Србије овог тзв. изборног циклуса одрађује своју последњу туру по нашој отаџбини у овим границама, а српски народ и српска држава полако улази клопку као предуслову новог великог страдања.

Свакако овом приликом морам поменути један моменат који је интересантан бар за анализу. Нпр. Сабор универзитетских професора одржава заседања Сабора више од три године готово сваког петка и то са учешћем око 40 чланова и гостију Сабора. Сабор је месецима одржавао циклус излагања под називом „Како се борити против велеиздаје“ са позивом једног члана Сабора и једног представника Срба са Косова и Метохије у намери да се пружи непосредна подршка српском народу на Косову и Метохији и да се чује глас са КиМ. Надаље, велики број излагања је посвећен теми „Влада националног спаса“ кроз излагања чланова Сабора у оквиру економског, правно-политичког, образовног, здраственог, безбедоносног и косовско-метохијског подоодбора на плану формирање концепта решења Владе нациналног спаса. Сав овај рад и труд није био интересантан алтернативним медијима са изнимком врло ретких које помињемо и не само то, огроман број идеја са ових излагања постају због медијске блокаде идеје неких других „бораца за правду“. И тај медијски аранжман не само у вези са Сабором него у вези са свим процесима и личностима које потенцијално могу донети значајна решења падају у крило софистицираној медијској контроли због које се цело српско друштво и налази у потпуној замци глобалистичке контроле. Тако, дакле, алтернативни медији представљају први прстен контроле токова у српском друштву најчешће блокирајући све оне који не одговарају „високом друштву“ окупационог естаблишмента. Па опет, бројне теме изнете на Сабору постају теме преко алтернативних медија до медија са националном фреквенцијом, али из глагољивих уста „стандардних“ бораца за боље сутра не реферишући се никад на изворе информација а ни ставова. Данас су алтернативни медији, част изузецима, постали свита која прати глобалистичке трендове, промовише најчешће нове глобалистичке кербере са том разликом што им људи више верују и то је тиха игра глобалистичког замајавања у целом свету.

Исповедник православне вере

Preminuo raščinjeni episkop Artemije

О томе сведочи и недавно одржан Сабор Српског националног већа који је због опструкције власти морао да се одржи у Београду уз долазак Срба са Косова и Метохије. Овај изузетан скуп пратило је мали број медија, а цео период поновног оживљавања рада Српског националног већа пратио је мали број заинтересованих покрета још мање странака. У тој и таквој атмосфери протиче и догађај отимања прве светиње на Косову и Метохији од расгоропађених сецесиониста и тишина влада свуда, у СПЦ, у институција Србије, у медијима Србије, па и у нашем разумевању сопствене пропасти.

Светла тачка данашњих дана је свакако новообновљени рад СНВ као надстраначког тела које је основано пре готово 25 година под духовним покровитељством незаборавног Исповедника православне вере Блаженопочившег Владике Артемија чије дело ћемо тек разумети када прођемо кроз разорни духовни пад у СПЦ којег смо сведоци. Ту тешку бол српски народ је сведочио при посети Београду остављен и од помоћи духовника на КиМ и ако је имало остало од нашег духовног православног устројства, ми не бисмо смели да суделујемо у овери велеиздаје кроз тзв. изборе, него бисмо морали нашим одбијањем посведочити о велеиздаји изласком на улице у дан избора и тако показати да у ово одсудно време нашу сагласност немају, да немају нашу сарадњу у никаквим тзв. изборима са разрушитељима свега српског и да им ми нисмо колона поданика зомбиране стварности. Уосталом нема примера у свету да је Велеиздајник могао расписати изборе и овај процес тзв. избора је посебна акција понижавања српског народа. Обавезно поменимо и окупљање грађана пред Скупштином у више од 1250 протеклих дана.

„Боримо се против велеиздаје одсецањем њихових дела од наше сагласности. БОЈКОТ ВЕЛЕИЗДАЈНИЧКИМ ИЗБОРИМА!

Гордана Кангрга-Микулић, двоструки магистар електротехнике, иницијатор сам и организатор Сабора Унивезитетских Професора у оквиру којег сте сведоци многих излагања наших цењених професора и доктора наука петком у просторијама Ћирилице. Десетине излагања у оквиру Сабора можете погледати на сајту: www.suprof.org

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!