Србија и србске земље

Бојкот шиптарских радњи и пумпи у Србији, јер се тим новцем финансирају шиптарски терористи на КиМ

Због последњих трагичних дешавања у Бањској и наговештаја још тежих дана за наш народ на КиМ, позивамо на бојкот шиптарских радњи и пумпи у Србији. Ако због издаје евроунијате Вучића и екуменисте Порфирија, великих подела и неспремности на жртву, на нашу срамоту у овом судбоносмо тренутку нисмо спремни да више учинимо, онда бар немојмо помагати непријатељу. Да би схватили разлог и значај бојкота подсећамо вас на део текста који смо већ објављивали.

Уредништво Борба за истину

Непријатељ провоцира, прети и користи наш заборав и незнање

Болно и понижавајуће је понашање Срба према онима с којим смо у непрекидном отвореном или прикривеном рату, више векова (од када су почели да се насељавају на нашу територију), а посебно од Првог светског рата. То су они који су нам, уз помоћ Запада, окупирали Косово и Метохију, протерали око 250.000 Срба, мучки и свирепо убили више хиљада Срба само у протеклих тридесет година, који нам уништавају и отимају манастире, уништавају и прекопавају нам гробове и отворено раде на стварању “Велике Албаније“ која ће обухватати и Ниш.

Наравно, то су Шиптари[1] или како данас захтевају да их називамо Албанци, због стварања “Велике Албаније“! Оно што је посебно специфично за њих јесте да нису везани ни за једну религију (ислам или римокатоличка), већ су искључиво повезани својим племенским шиптарским односима. Тако да Шиптар без обзира где живео или радио, дужан је хтео или не да новчано помаже њихову идеју, а то је протеривање и убијање Срба и стварање терористичко криминалне творевина “Велике Албаније“ на Србској земљи. Да то нису празне приче, показују све чешће слике и снимци Шиптара у централној Србији “угледних пословних“ људи (пекари, посластичари…) са знаком “Велике Албаније“, па чак и са оружјем[2]. На интернету се може наћи велики број снимака или слика сличног садржаја, при чему нико није процесуиран, односно медији су се потрудили да то прикрију или да прикажу на безазлен начин. Као случај пекара у Борчи[3], када су оправдан протест мештана због тешке провокације Шиптара са наведеним знаком, евроунијатски медији показали као покушај злогласних србских десничара да малтретирају “мирољубиве“ и “угледне“ грађане Албанце. Последња потврда  да део зарађеног новца Шиптари дају теористима јесте шиптарска пекара у Смедереву, док продају хлеб наивним Србима величају УЧК терористе (Србима са смешком продају хлеб, а радије би их убијали). Зар смо заборавили да су ОМВ пумпе у власништву Бекета Пацолија једног од највећих финансијера шиптарског тероризма. Зар смо заборавили понижење са дроном и неспособност “наших“ безбедоносних служби, када је брат председника Албаније Раме спустио заставу Велике Албаније на фудбалској утакмици Србија-Албанија[4].

Они само раде свој посао ма где се налазили, а ми?

Шта би било са Србима, када би се тако понашали на окупираном КиМ или у Албанији? Ово је само врх шиптарског брега иза кога се ваља “Велика Албанија“, а треба се запитати шта раде и како нам праве пецива и сладоледе? Сви ви који купујете пецива, сладоледе и остале ђаконије код Шиптара, пријатно вам било уз знање да део тих пара које сте оставили у радњи, хтео или не њен власник даје Куртију, Тачију, Харадинају, Весељију и осталим шиптарским зликовцима ради стварање “Велике Албаније“.

Да не буде забуне, мада ће евроунијате или другосрбијанци ово искористити у своје прљаве сврхе блаћење Срба, као Србин Светосавац не мрзим ни Шиптаре, ни муслимане, ни Запад, нити позивам на било какво насиље, већ само позивам да поштујемо своје претке и њихове жртве, да не верујемо непријатељима и да им свесно или несвесно не помажемо на штету нашег народа Србског. Срби, поштујмо своје и не дајмо своје! Док се вође Србског народа извињавају за све и свашта на принципу самооптуживања Срба и правдање злочинаца, док се великодостојници СПЦ, екуменисти, моле са онима који су благословили убијање и мучење Срба, док се народ препустио уживању уз хрватске и турске серије и њихово море, за то време ти исти џелетати спремају нови поход на Србе. Хрвати величају усташтво и прете, под утицајем Турске муслимани у БиХ и Рашкој области величају џихадисте и прете, Албанци стварају “Велику Албанију“ и прете, а Срби никако да се излече од југословенства, којим су заражени пре сто година, због којег смо претрпели два геноцида и још увек нам распарчавају крваво стечену ђедовину. Злочин је злочин заборавити, а још већи злочинцу који се не каје опростити! А народ Србски то упорно ради, и опет хрли у руке својих џелата.

Веровали или не моји Срби, ми смо у рату са Западом и њиховим марионетама (Албанцима-Шиптарима, Хрватима и муслиманима) не зато што ми хоћемо, него што они имају план, одавно урађен, да нас униште и Србију избришу са карте света. Упамти Србине, Запад тебе мрзи и води рат против тебе, зато што си Православац, што служиш Богу, а Запад и његове марионете сатани. Срби, поштујте себе и не заборављајте скупо плаћено искуство наших ђедова у борби против непријатеља који је исти само под новим заставама. Супротстављајте се понижењу, вређању и хаосу који влада на сваком кораку, борите се за слободу и право на живот!  Срби, будите људи, а не робови Запада!

Учинимо што до нас стоји, остало ће Господ дати!

Раб Божији  Горан Живковић

[1] https://sr.wikipedia.org/sr-ec/%C5%A0iptar

[2] https://www.telegraf.rs/vesti/srbija/3044052-naoruzani-albanci-u-dolovu-digli-celo-selo-na-noge-slikali-se-s-decom-sa-rasirenim-rukama-koje-predstavljaju-crnog-orla-na-zastavi-albanije-foto

[3] https://intervju.rs/isplivala-nova-fotka-pekar-iz-borce-ipak-znao-za-dvoglavog-orla/

[4] http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:514788-Brat-premijera-Albanije-izazvao-prekid-utakmice

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!