Србија и србске земље

Битка је добијена, али не и рат против наметања хомосексуалне идеологије

“Крст ствара слогу, а слога Србина спасава“ Свети Николај Жички

Пробудила се и побунила се Светосваска Србија кроз Богом благословене литије због угрожености Цркве и породице од стране сатаниста. Поново је Београд обасјала саборност у Христу и за Христа, кроз светосавску литију од преко 50.000 учесника. Прави мелем за напаћену и очајањем обузету душу нашег народа.

Над нашим народом и нашом земљом надвило се још једно велико зло, за које се бојимо да може бити кап која ће прелити чашу дуготрпљења нашег Свемилостивог Господа и изазвати Његов праведни гнев. То је наметање хомосексуалне идеологије, а Еуропрајд је само једна његова етапа. Србија, Светосавска земља коју су стварали наши Свети преци, на наше очи претвара се у новодопски “Содом и Гомор“. Шачица плаћених хомосексуалаца и осталих промотера хомосексуализма, уз невиђену помоћ евроунијатске колонијалне управе и прећутну подршку екумениста из Београдске патријаршије, намеће целој Србији њен сатански поглед на свет.

Шизофренија Александра Вучића видљива је свуда и на сваком кораку, што се потврдило и у обраћању поводом наводне забране параде срама. Да би умирио растуће оправдано незадовољство народа, он је реаговао тако што је изјавио да, наводно, неће бити Еуропрајда. При томе није био конкретан, у смислу да ли неће бити никаквих најављених програма у трајању од 12-18 септембра, или ће бити забрањена само шетња. С друге стране, ЛГБТ организатори изјављују да све иде по плану и да манифестација не може да се забрани. Једно је сигурно, Вучићу се не може веровати и он само покушава да oтупи оштрицу отпора и целу причу разводни. Он по налогу газда са Запада спроводи основни план, а то је промена свести Срба и он од тога нити може, нити сме одустати, осим ако га народ у реализацији тог плана не спречи.

“Лаж говоре један другоме, уснама лажљивијем говоре из срца дволична“ (Пс.11-3)

Посебан бол православна душа осећа препознајући јединство у издаји носилаца духовне и световне власти, екумениста и евроунијата. Јединство у издаји Бога и рода између екумениста у СПЦ на челу са Порфиријем и евроунијата на челу са Вучићем угрожава опстанак народа србског како у Србији, тако и свуда где Срби живе. Тешко пада што међу архијеријама у СПЦ који су послушни Порфирију нема искрених и храбрих исповедника, чувара вере  и повереног му народа. Те појединачне изјаве у беседама неколико владика је само замазивање очију наивном народу и умиривање савести. Говоре, а ништа не чине, осуђују и анатемишу сатанисте хомосексуалце, а при томе заобилазе оне који дозвољавају спровођење њихове агенде и прикривено или отворено је подржавају. Порфирије, као и његов предходник Иринеј, дајe изјаве тако да се не замери ником, а посебно Вучићу, односно велича његову “мудрост“ и “пожртвованост“. Колико су искрене те владике показује то што нико не осуђује срамоту да осам година премијер (а биће и даље) буде главни промотер хомосексуализма, лезбејка и Хрватица, Брнабић, или да прозове Порфирија који је одобрио намеру хомосексуалаца да обиђу наше светиње (манастир Крушедол, цркву и богословију у С.Карловцима). Лицемерство веће и од Вучићевог! Сетите се како су Свети владика Николај и остали архијереји отворено осуђивали власт због конкордата и чак их анатемисали, а онда са народом у литији срушили. Зато народе, не веруј оним што лепо причају, а дела им смрде лицемерством.

Никада нећемо прихвати нешто што је супротно Божијим законима, а то је содомски грех. Ово је земља Светосавска, а не содомска! Не дамо своју децу, част и образ, због сатанске творевина ЕУ!

Суштина Србина је светосавски дух, који је красио све наше часне претке и захваљујући коме смо опстали у најтежим временима. Свенародне литије показују да је дух светосавски код Срба довољно јак да може да ову земљу ослободи од екуменистичко глобалистичких окова. Можда је ово последњи покушај, после којег следи неизбежан крај. Зато литије треба да се наставе још у већем броју и још одлучније, са јасним захтевима да се забрани наметање хомосексуалне идеологије и укидање закона који су противуставни, а легализију наметнуто. Борећи се против наметања хомосексулане идеологије, боримо се и против издаје КиМ од стране педера и лезбејки у власти.

Ако се сад, ми православни Срби, хришћански и храбро исповеднички не успротивимо том злу и издајничком савезу, бојимо се да ћемо пасти у понор из кога нам нема спаса. Наш опстанак искључиво зависи од нас самих, колико смо спремни на борбу и жртву за своју децу и своје породице. Браћо и сестре у Христу, помозите да Светосавска Србија стане под један Христов барјак у одбрани своје вере, породице, земље и традиције.

Завршићемо како смо и почели речима светог Николаја Жичког које храбре и буде наду: Победићеш сигурно, само веруј у Бога и љуби Бога.“

Уредништво Борба за истину

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!