Crkva

Beogradska patrijaršija još jednim ordenom nagradila izdaju Vučića

„Jer ne poznajući pravde Božije i gledajući da svoju pravdu utvrde ne pokoravaju se pravdi Božijoj“ (Rim.10-3)

Kada je blaženopočivši patrijarh Pavle zbog bolesti smešten na VMA, gde se posle dve godine upokojio, došlo je do otvorene saradnje kolonijalne evrounijatske uprave i ekumenista u SPC, čije su posledice izdaja naroda i države.

Ekumenista i pacifista, kako je sam za sebe govorio Irinej Gavrilović, po dolasku na čelo Beogradske patrijaršije tu saradnju je pretvorio u poslušanje Aleksandru Vučiću. To je prevazišlo i ponašanje mitropolita Sergija prema bogobornoj vlasti, uspostavljenoj posle Oktobarske revolucije na prostoru Svete Rusije, koji je potčinio RPC zlikovcu Staljinu i komunistima. Papoljubac Porfirije Perić, nastavlja tamo gde je njegov predhodnik stao, s tom razlikom što to čini prikrivenije za širu javnost.

Episkop Pahomije u ime braće ekumenista dao orden Vučiću (Foto: FoNet / Instagram)

Najbolja potvrda takvog sramnog ponašanja je obeležavanje 950 godina manastira Prohora Pčinjskog, kada su ekumenisti u SPC stavili još jedan orden na grudi Aleksandra Vučića. Valjda da ga podrže i ohrabre na njegovom putu izdaje Boga i roda, kojim i sami idu. Da nema takvu podršku, Vučić ne bi ni pomislio da ode tako daleko u izdaji, odnosno odricanju od naše kolevke, Kosova i Metohije.

Sve vreme svoje pogubne vladavine, kolonijalni upravitelj Aleksandar Vučić nas ubeđuje da se rešenje svih naših problema postiže predajom KiM šiptarima i prihvatnjem svih antihrišćanskih stavova i koncepcija koje nam nameće Zapad, kao i da su kriminal i pljačke koju čini on i njegov SNS kartel u najboljem interesu države Srbije i njenog naroda. Kad god je narod posumnjao u njegove namere i postojala mogućnost da većina progleda i shvati izdaju koju čini, dobijao je podršku Beogradske patrijaršije. To su bili hvalospevi njegovoj lavovskoj borbi za KiM, poziv našem narodu da bude poslušan teroristima iz Prištine i izađe na šiptarske izbore, pohvale za odlično vođenje države, sramotno uzdržavanje od  jasne i nedvosmislene osude nametanja homoseksualnih gadosti i uništavanja tradicionalne porodice, ukidanja osnovnih prava i sloboda… To je činio Irinej Gavrilović, a kao što se vidi, nastavio njegov naslednik Porfirije Perić.

Svako ko ekumenistima i evrounijatama pomaže na bilo koji način, saučesnik je u zločinu nad Srbijom

Danas, kada je poniznom slugi Zapadnih gazda Vučiću isteklo vreme da ispuni ugovorenu izdajničku obavezu i prizna terorističku tvorevinu “državu Kosovo“, a istovremeno raste opravdan gnev naroda koji preti da se pretvori u svenarodni bunt, u pomoć mu priskače Beogradska patrijaršija. Deo SPC, kojeg razara metastaza svejeresi ekumenizma,ordenom daje podršku Vučiću, jer su i sami pod kontrolom Zapada, pre svega Vatikana. Tako smišljeno sputavaju narod da se osvesti, pobuni i pokrene litije kao u Crnoj Gori da se spreči izdaja i sruši SNS vlast. Između evrounijata na čelu sa Vučićem i ekumenista na čelu sa Porfirijom može se staviti znak jednakosti, to je zločinački savez koji po nalogu Vašingtona, Brisela i Vatikana vodi ka uništenju naroda i države.

Ovu smutnju i podele koju prave ekumenisti u ime jedinstva u izdaji, na žalost, mnogi nisu prepoznali. Narod je smućen, podeljen, medijskim manipulacijama doveden do šizofrenije i bez svesti o zlu koje nam preti uništenjem. Ubedljiv primer takvog stanja naroda srbskog predstavlja odnos prema Beogradskoj patrijaršiji na čelu sa Profirijem, odnosno ekumenistima u SPC, koji su najpre izdali Gospoda, a sada su spremni na sve ostale vidove izdaje. Umesto da osuđuje izdajničke postupke ekumenista, koji su i doveli do teškog stanja na KiM, većina na to zaboravlja i prihvata njihovu patriotsku glumu kao istinsku borbu protiv izdaje. Zar se zaboravilo da je otvorena izdaja KiM počela proterivanjem vladika Artemija od strane ekumenista, kolonijalne evrounijatske uprave i šiptara po nalogu Vašingtona, Brisela i Vatikana?

Budućnost ovog naroda zavisi od toga da li ćemo ostati u taboru ekumenista i evorunijata, ili ćemo  pristupiti taboru gde su: Sv.Simeon, Sveti Sava, Sv.kralj Milutin, Sv.knez Lazar, Miloš Obilić, Sv.Vasilije Ostroški, Sv.Petar Cetinjski, Sv.đakon Avakum, Karađorđe, Njegoš, Živojin Mišić, Stepa Stepanović, Sv.Petar Dabrobosanski, Sv.Jasenovački mučenici, Đeneral Draža, Sv.Nikolaj Žički, Sv.Justin Ćelijski, braća Milići, Milica Rakić, Sv.mučenik Hariton Kosovski, vladika Artemije…

Učinimo što do nas stoji, ostalo će Gospod dati!

Rab Božiji Goran Živković

Hvala na poverenju! Molimo vas podelite, širite istinu!