Србија и србске земље

AV: Спуштајте заставу! Немате државу.  Предао сам вас!

Фото: Р. Хаџић

„…Иако је то најлепша застава на свету… спустите је доле, да ови иза могу да виде..“ – тако је започео свој данашњи говор, илегитимни председник Србије на отварању 24 километра пута између Руме и Шабца (нелигитиман, јер је одцепио КиМ од Србије на задњим изборима, чиме су сами избори постали противуставни, дакле, неважећи).

Спуштање заставе на овакав начин је чиста увреда свих нас. Понижење је то и народа и саме државе. Безобразлук и не поштовања државних симбола овог тешког психопате који нас све вређа, постадоше у моменту монструозни. Највероватније му статистике показују да Срби нису с њим, па се брани нападујућу, као сваки безморални мафијаш коме фали цела палета најосновнијих људских осећања.

Спуштање заставе „да би они назад видели“, то је исто као кад AV ствара Отворени Балкан да би шиптари продавали своју робу док наши на КиМ не могу ни лекове да донесу из Србије, то је исто као кад се шиптари с пушкама шетају пред нашим школама а Срби не могу да посете своја гробља и манастире, то је исто што и ПРЕДАЈА свих наших институција непријатељу.  ПРЕДАЈА!

Међутим зачудо, та нека бучна раја која стајаше испред „председника“, не скочи на ово очигледно  кежење срБским древним херојским симболима. Раја се не наљути! Не! Него, удари у овације овом издајнику као да их није ни увредио.  Плаћеници и сендвичари, цигани и шиптари,  познати већ поодавно народу,  очигледно дођоше по задатку да управо створе атмосферу подршке овом мафијашу. Они одрадише тако силно илузију подршке да се „председник“ наљути. АV не захвали никоме за урлајуће, очигледно неприродне, овације и крену у захваљивање неким Муратима, Азербејџанцима, који су градили овај путић…  као да Србија није могла.

Други хладан шок од лажног председника и истинског мафијаша –  странцима, муслиманима, Мурату дословно, хвала.

И, опет срамота коју овај нарциста не може да осети – па зар баш ти Азербејџанци који протераше арменијански напаћен хришћански народ, зар они да нам граде нешто? Њима захваљивати? Срамота је то спољне политике, ако је уооште и имамо. Извршење ЅАD наредби, против сопствених интереса?

Као што несенсибилно корача ка ЕU без обзира на вољу народа, као што неуставно потписује анти-срБске интернационалне подметачине, као што поставља папољубце који тајно воле ЗаГреб(ачину), некадашње Србиново, тако АV сада себи дозвољава чак  и да нам се руга. У лице.

Шта ли га је толико наљутило да се јавно иживљава над нама свима у уживо преносу на РТС-у?

Да није можда схватио, да је његова издаја КиМ-е огољена? Да не вреди лагати да се Србија није задужила за градње, кад је од 24 милијарде дуга 2012. стигао на 48 (Драгаш)? Да се едукативни систем, здраствена структура распадају? Да неће моћи сендвичима довека издржавати глумце своје криминалне представе.

Каже даље, он ће „да сања и жели да ми сањамо…“ Да не видимо реалност ? Нарочито, то, како се као обичан педер представио педеру Macron-у?

Што је више издавао, што је више крао, што је више лагао… то се све више његова мржња према жртвама, нама, увећавала. Такве нарцистичке психопате виде кривце у другима и без разлога док свој его безусловно хране само-хвалом и само-увеличавањем. Они пројектују сопствено зло на друге и онда их мрзе. Овакви на власти су бескрајно опасни по народ. Наравно да је њима потпуно  неважно да ли неко из задњег реда уопште види нешто. Брига за слабе, за нејач, за децу на КиМ која се упуцавају, очеве који се одводе у тамнице… не постоји у мафијашкој природи. Никаква емпатија и поштовање људских норми, не постоји. Зато је данашњи увод у говор “ председника“ био не само увреда, него и једна смишљена провокација народу Србије са невербалном поруком:

„Спуштајте заставе! Немате државу.  Предао сам вас! Муратски сам вас прешао. Спуштајте заставе и ћутите будале  “

Србија неће преживети оваквог нарцистичког хомосексуалца, као AV-a, ако и даље ћути. Његови педофилни партнери (Macron ожењен као. девојка -дете са Brigitte, далеко старијом „женом“; Angela Merkel без порода; сва аустријска и немачка политичка „елита“ без порода као и њихови шефови амери) имају сву политичку  моћ у рукама. Они су насилници у души и мафијаши по делима. Цела светска „елита“ која влада је психопатска и од истог педофилског соја.  Је вре јски и ватикански  теолози такође. Ми их морамо препознати као непријатеље наше деце. Ово је бити или не бити.

Опет молим психијатре Србије да овог по друштво опасног болесника, AV-a, ставе иза кључа.

„Нека борба буде непрестана“

У срБској 7532.ој години, у листопаду 14-ог

Др мед Јасмина Вучић-Пеев

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!