Мишљења

AV ради против народне воље и скрива странцима ту Истину

Хил представник Запада и Вучић слуга Запада

Поштовање воље народних посланака и воље народа коју они представљају јесте дужност сваке владе. Зато се она и избира из масе људи да би служила већину. У античкој Грчкој, председник је биран на годину дана и није смео бити плаћен – радио је бесплатно како не би био корумпиран и како би гледао искључиво интересе државе. Тада, у тој колевци демократије, нико није желео да буде председник  – није се исплатило, било је тешко, али се морало из моралне дужности према заједници. Радом народа и његовим опорезивањем, таксирањем, одржава се тa владa којa би требала управо поштовати вољу свог радног народа. Тако би ствари морале бити у нормалном свету. Тако верујемо да јесте.

Али, “председник“ Србије, моли да ce гласа за његов извештај о Косовy и против сопствене воље – јер, “рећи ћe да толики људе не подржавају ову политику.“ Дакле, мишљење страних елемената, јесте важније нашем председнику кога хранимо и одржавамо, него мишљене сопственог народа и посланика. Чије је то мишљење које он уважава, кад није наше? Коме оно служи? Коме је корисно? Србима сигурно не!

Тако ова изјава “предcедника“AV-a коју Радио Београд Један понавља сваки сат, јутроc 14.9.2022., без икакве анализе и критике, постаје вокалнo исписан доказ велиздајничког деловања AV-a. Он се брине шта ће странци мислити. Он се очигледно једино о томе брине. Наше мишљење га не интересује. Каже, да ће држави бити теже. Али посланици су му јасно рекли да се више  не може и неће подржавати политика попуштања, јер она не води у бољитак  државе. Напротив, видимо да су потражње западних партија све вишље, безобразније и непоштеније ! Наравно да посланици неће да гласају за његову политику предаје Косова, не због сујете, како он изјављује, него из спознаје да идемо у пропаст. А кад већ  AV помиње сујету, можемо закључити да је извлачи из мрака сопствене психе и да га управо она спречава да делује по вољи Срба. Из те исте таме свог сопственог бића, извукао је и питање једном посланику “зашто не идете тужиоцу да пријавите оно што знате о убиству Ивановића?“ – тако видимо, да је он тај који би морао пријавити шта зна о смрти Ивановића. 

“Председник“ неће да разуме и да прихвати чињеницу да његова политика није оно што посланици и народ желе! Срби не желе у ЕУ нити у НАТО. Хоће Русију, БРИКС, азијатско тржиште! Јер, то нам је историјско место које одговора нашој култури и битисању. Куцању срца.

Вербалним силовањем, AV мисли да ће моћи добити подршку скупштине за даље терорисање Србије. Све посланике је искарикатурирао као лажове, преваранте, криминалце… Неколико пута се тражило од њега да поштује изабранике народа. Али, он не може поштовати оно што очигледно мрзи – АV отворено мрзи Србе. Његова хвалоспевање лезбејки коју је поставио као ПМ јесте чисто исмевање наших традиција и начина живљења. Стално нам је намеће као пример, иако зна да је ми не желимо и да је се стидимо. Он ужива у том менталном вређању толиких маса људи јер се тако чини сам себи јачим од свих. Намећање лезбејке оваквом народу је истоветно као и тражење подршке скупштине, против сопствене воље. Јасно је да му је нарoд задња рупа на свирали. Њему су протестанти, Мурат, Еди Рама, Ердоган, шеик… људи од нивоа. По нама пљује.

Која је његова агенда није ни важно. Које су му газде за које му треба подшка велеиздајника и то није важно. Важно је да му је речено да са својом политиком иде у ћорсокак. Сам је то признао. Ал’ не сме да призна и сотонским западним газдама у чијој је служби и којима не жели да каже да нема подршку. Посланици су јасно рекли : “Нема ту решења нити мира“. Никакав бољитак његова политика није нам донела. Децу нам кољу по Косову, док он даље, као слепац, тражи подршку за своју службу странцима.

То се зове хипокризија кад AV странцима прикрива нашу вољу. Хипокризија одликује људе без морала и части. Без образа — а и то су му посланици објаснили, шта је немати образ! Његов его је толико предимензиониран и толико издеформисан, вероватно исповређан, да је у немогућности да нормално гледа на друге и да их уважава. А отворено чак признаје “да се не додворава народу“ ! Па шта ће нам човек који ради против нас? Који нас обмањује бескрајним путем у змијско гнездо оних истих који су нас бомбардовали? Он иде где хоће… али, ми њега не смемо више нити одржавати нити му одобравати да чини било шта против нас.

Ко су људи који пишу по улицама Косова: “не бојте се“ – јесу ли то Срби? Одакле они сад? Како одлучивати о Косову без њих? Препуцавање посланика, њихове неморалне заврзламе и страшна скривена прошлост где нам отривају да је Шешељ ослободио Куртија из затвора и да су сви у опозицији допринели овој катастрофалној ситуацији где Срби немају никаква права у сопственој земљи.

Они су све заједно криви… и требали би да се чисте. Постало је јасно као дан да АV не ради за нас и Србију. Он нам се исмејава и вређа нас константно и безобразно. Против таквих непријатеља се бори.

“Нека борба буде непрестана“

Др мед Јасмина Вучић Пеев

у срБској 7531. години, у рујну 14-ог

С благословом

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!