Мишљења

Бесмислено гласање о једном извештају и шизофренија АВ

Догађаји од  1.9.2022 – 15.1.2023, они који су прошли, који су представљени кроз врло специјану призму једног јадног нарцисте, чији се вид ограничава на сопствене доживљаје, су некако постали предмет гласања Треће посебне седнице Народне скупштине Републике Србије у Тринаестом сазиву 02.02.2023.

Шта је извештај, знамо сви. Али, како гласати за један извештај – то збуњује и то, очигледно, не знају ни наши посланици који су доведени у ситуацију да одраде ову немогућу мисију. Нажалост, не по први пут. Већ поодавно, скупштина гласа искључиво о извештајима… и сама себе ставља у идиотску позицију безумних глупака.

Сваки филозоф, би овде застао и упитао се: како оно што је прошло може бити тема гласања ? Да ли то треба да се сумња у оно што смо видели, чули и прочитали, о наведеном периоду, па да гласањем елемининишемо или потврдиму сумљу ? Или, да сумњамо о писању државног система, па да се каже, је ли то истина или лаж – да ли је то држава лагала ? Или је извештај, нешто друго ? Служи  стварањy илузије неке демократије ? Један посланик рече да гласање “треба бити гласање за тајни план о коме се не зна ништа с чиме се једино даје зелено светло АV-y за даљу издају.“ Један професор рече “да се ради о признању КиМ као суверене држве“… идеје и утисци су врло врло различити. Дакле, свако ће гласити за нешто што умишља… Бесмисленост – то је једина реч за осликавање свих радњи.

Оно што је произашло од дискусије по овом питању је чиста срамота за покретаче и учеснике “гласања“. Вређање посланика, вербално насиље председника Скупштине, констатно подругивање свих против свих … само могу да изазову повраћење. Спрдање “председника Srbije“ и непоштовање србских представника народа су извиривали из сваке његове  речи. AV њима објашњава шта је нон-пеипер; шта су G7… јер они као то не знају. Потпуно очигледно је постало да овај нарциста који све око себе види само кроз себе самог и оно што доживљава пројектује директно на друге, пошто је неспособан да се уживи у туђе проблеме,  вичe опозицији из болести : “…ви издајете Србију“ (иако опозиција нема моћ да издаје; oн, АV има моћ да изда, противуставно и изјавио је да му је прихватљиво да подпише француско-немачки план, што је признавање да је спреман да почини акт издаје);  “Не дате да говорим, срамота вас је од лажи – нећете ме спречити да говорим“ (иако је једини који може да говори без лимита); “ПОКРАЛИ СТЕ СРБИЈУ, ОПЉАЧКАЛИ…“ иако је утростручи јавни дуг,  претворио Србију од извозника електричне енергију у увозника, разорио пријатељске односе према Русији и Кини… а само удвостручио плате!  “Дали сте светиње – ви сте кукавице – ОДБРАНИЋЕМО КОСОВО , јер знам какве стe кукавице – немају аргументе, не могу ништа – спречавају да се говори…“ ; “Ви сте лагали и обмањивали народ“ — AV пројектује без лимита.

Ове пројекције којима се брани АV стварају једну шизофрену атмосферу у којoj се логика губи и опет бесмисленост испливава, као болни реалитет.

“Ја нисам за Косово у UN и нећу да признам Ким“ – лаже бар пет пута, јако и гласно ал’  хоће да потпише Капиталуцију. Bиче “не ја, ви водите Србију у капитулацију! “

Нико ничим није помогао деци на КиМ, опљачканима, пониженим, уплашеним… Решења нема. Јединства нема. Све се опет свело на доказивање интелигенције и непогрешивости аутократе, AV-a : не, он није мафијаш, не, он није лажов, не он није лопов… и време ће показати ?  После, “не дам Газиводе, нећу да потпишем …“ после толико лажи?

Ето, заиста, не може се разговарати и договарати с болесним нарцистима:

https://borbazaistinu.rs/imamo-mi-boljih-od-av-a-plan-za-neutralizaciju-veleizdaje/

https://borbazaistinu.rs/s-psihopatama-se-ne-razgovara-niti-dogovora-treba-sklanjati-veleizdajnike-s-vlasti/

Народ испред скупштине све разуме.

“Нека борба буде непрестана“

 

Др Јасмина Вучић-Пеев

у срБској 7531 години, 2-ог љутог

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!