Мишљења

AV-а на психијатрију! Хитно је!

Фото: srbijadanas.net

Сада је и јавно објављено: AV нема симпатије за побуњене Србе на Косову! У свом интервју за странце на Skynews нелегетимни председник Србије је признао оно што су осетљивији људи већ знали (нелегитиман, јер је административно одсекао КиМ на задњим изборима).

Када су задње барикаде подигнуте на северу Косова,  AV је дошао лично у Рашку да „моли и куми Србе“ да уклоне ту заштиту и отворе путеве шиптарима. На коментар једног мудрог Срба са Косова „да ће нас онда убијати к’о зечеве“ AV је иритиран и љутит, одговорио, да ће он постати вук ако се то деси. И, десило се да су барикаде уклоњене због AV-а, да су шиптари с пушкама ушли на наше незаштићене просторе где су се пред школама силили, небројени наши мученици, невини, су похваћани и позатварани, имања су отимана да би се на њима градиле шиптарске касарне. Децу су нам упуцавали… а нечовек није постао ни вук ни било која друга звер – остао је безосећајан подли лажљиви мафијаш, нечовек какав је и био. Није ни једну реч упутио Савету безбедности у UN, није никоме предочио право стање. Није тражио да се објави окупација. Није ни прст мрднуо. Прочитао је у New York-у неки млитави говор о суверенитету без икаквих консеквенца и тако завршио свој прљави посао.

Он у свему слуша представнике EU – рекао је интервју. Те исте који су нас 1999. бомбардовали. Те који су признали КиМ за државу насупрот свим међународним правним нормама. Те који нам се ругају сваки пут кад се залажу за суверенитет Украјине. AV слуша њих, каже. Слушајући такве саветнике, међу којима се нашао и директан агресор на наш народ, британац Tony Blair, наравно да AV не може испољити никакве симпатије за наше Србе с КиМ-е.

Ни Срби са КиМ, ни Срби из уже Србије, ни Срби из околине или у дијаспори, не могу рачунати на овог нечовека. Он отворено ради против свих нас и то изјављује у страним медијама.

Не само да овај психопата испољава јавно своју нељудскост него се и буса командирањем на Савамали у којем је убијен један наш полицајац. Мржња и непоштовање према срБском народу извиривају из сваке његове речи. С безобразлуком је упитао наше људе са барикада ругајући се бестидно паћеницима : „…ма који је то ваш план ? да ударите на NATO ? па шта онда ? како даље ? немате појма..“

Ево, сад видесмо који је то план AV имао у рукаву :

-да доведе још више наоружаних шиптара на север,

-да отвори широм врата NATO криминалцима и повећа њихов број (изјава на CNN-у) и

-да препусти KFOR-у (изјава за наше) да чувају Србе!

Да изјављује странцима да не воли оне Србе који се бране на КиМ !!!

Тако, странци који годинама гледају шиптарски терор уживо, они треба да нам чувају сународнике. То је план. AV-а. Да он не намерава да помогне или заштити наш народ – то је постало сасвим очигледно. Речено је. Потврђено. Јавно. То је његова деспотска мафијашка политика која се не брине за народ, за правду, за људскост, за обавезе… Он се свему томе руга на исти начин како се ругао барикадама Срба. Његова мржња према нама је једино истинито у њему. И то је постало очигледно.

С овим својим задњим изјавама и са својим уобичајеним презиру према свему што је срБско, он се дискфалификао да нас представља. Он је опасан за наш народ.

Сваки лекар ово може и мора да увиди а сваки психијатар у Србији има право да овакве по друштво опасне особе затвори иза кључа. Не сме се окрећати глава од одговорности за заштиту и опстанак нације.

Молим колеге да ставе овог опасног психопату с предимензионарим егом на место које му припада. AV се мора зауставити. То је хитно.

„Нека борба буде непрестана“

Др мед Јасмина Вучић – Пеев

У срБској 7532-ој години, 7-ог листопада

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!