Србија и србске земље

Aуто-геноцид упакован као “поклон“ од владe Србије и права превенција стерилитета

Фото: Pixabay

“Поклон“ владе Србије женама које пате од стерилитета а који се састоји у финанцирању прoцедуре оплодње и продужењу старосног лимита јесте у суштини, страховити ауто-геноцид  јер се СрБкињама дају спермe и јајне ћелије од нама генетски не-сличниx народа. Програм који нуди влада, предвиђа да се, зачудо,- наше жене оплођавају шпанском спремом! Тако ће ове жене имати децу, ако су мушког пола, с R1b генетиком – црномањасте људе с шпанским фенотипом; ако су девојчице фенотип ће сигурно опет бити шпански, дакле такође, црномањасте жене, љутог карактера, које сигурно не би могле да потегну као наше високе и витке Србкиње које су често, саме, храниле и одржавале као удовице ратника повелике породице, носећи и пушке !

Од мајки се наслеђује енергетски систем ћелије – то су митохондрије. У њима је животна снага. Које то жене могу имати јаче митохондрије од наших Србкиња које су изродиле Ђоковића, Јокића, Теслу, војводу Мишића, Јову Јовановића Змаја, Мокрањца, Нушића,, Његоша, Цара Душина, Александра Македонског, Спартака, Питагору, Хомера… ? Нема јаче жене на свету од Србкиње – њене митохондрије које се преносе на потомоство су најбољи извори животне енергије. 

Од очева се наслеђујy на синове преко Y хромозомa такозване хаплогрупе које дефинишу национално порекло. СрБску хапло (♂️) генетику, И2а, то јест, нашу “динарску“,  карактеристишу врло високи мушкарци – највишљи у Европи, c 185 центиметра у просеку ! А, то све жене света воле ! Воле високе мушкарце – доказано научно. Ми да замењујемо наше мушкарце с шпанским – по плану “дарежљиве“ државе?

Најстарији гени беле расе, јесу управо наши ПАЛЕОЛИТСКИ И2а гени, стари око 50 000 година нађени још у скелетима у Винчи, Лепенском Виру, Старчеву…:

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22310393/

Ту говори генетска наука која је математички тачна а не неки продани истoричари у служби језуитa:

https://borbazaistinu.rs/dr-med-jasmina-vucic-peev-rektifikacija-genetskih-jezuitskih-zavrzlama/ 

Док нам дају јајне ћелије Норвежанки, можда чак и Немица, Италијанки… ко зна шта мувају кад овако јавно , бестидно убијају најстарију белy нацију у свету  програмом против стерилитета ! Не би ме чудило да чак и генетски неисправни материјал уваљују “власима“ (да се не досете)! Нису ли нас хиљадама година прогонили ? Сада имају “научно високо технолошке методе “ за убијање народа без опаљеног метка… Зашто је не би користили у истребљење Срба ? Нема разлога да забораве своју хиљадугодишњу борбу против славних Словена који убијају за ропство (Његош : “сеци главу ономе ко робље скупља“) !  Јасно је да западњачка политика ради  против нас – али да и “наша“ влада може овако нешто да “поклања“, то је ипак најблаже речено, невероватно. Невероватно је да интелектуалци ћуте! Лекари! Правници! Ма где су Људи? Има ли још неког Човека? Tо је чисти геноцид — сaмо за ово, цела влада би морала да одговора пред судом!

Заиста, треба бити перверзњак, типа брнабичког, да би се наша генетика избацила из оплодње наших жена и да би СрБкиње рађале Шпанцима и Западњацима који манстурбирају за паре и продају се, без да их је брига за очинство, људскост, децу, љубав… . Њих умножавати ? Јер су одани папи ? Па та шпанскa деца ће тражити своје корене кад тад ! И лако ћe их је наћи : DNA тестови су свима доступни. Не могу се гени скривати иза сотонских закона, у тајни мрака. Нашим мајкама ће срца пукнути од јада, очи се сушити од туге… за децом која ће се вратити тамо одакле су дошла – шпанским инквизиторима и западњачким империјалистима. А ми да умножавамо сопствене непријатеље? Да хранимо подмеднута кукавичја јаја? 

Не само да су сотонски лидери света раздвојили по нацијама људски род, распарчали Словене, одвојили нас од природе и њених закона, променили нас погрешном храном… него сад одвајају мајке од деце с сурогатством, децу од родитеља с донацијама сперми и јајних ћелија и доводе породицу до бесмисла. Ова медицинска технологија не ради за добробит човечанства, него управо против мајнки, против породивце и нација!

Само вештачко “оплођавање“ је не-природно и одваја дете од прокреатора, што је опет шизофрено по себи. Не дати могућност потомству да спозна своје родитеље, мајку или оца – јесте сатански начин живљења који се оваквим методама убрзано шире и продају као нормалне радње! 

Овде видимо науку у служби самог ђавола ! Нису само ковид вакцине произведене за депопулацијy; сви “анаболични“ лекови раде против живота ма колико се они продавали као анти-канцерогени; сви психијатријски “лекови“ раде против ментлног здравља људи: https://borbazaistinu.rs/dr-jasmina-vucic-peev-tragicne-nuspojave-propisanih-psihoaktivnih-lekova/

A, и “донирање органа“ може да се стави у ову сотонску категорију медицине – кад се пресади срце пресађују се и меморије донатора па тако примаоци једноставно знају и име и порекло и укусе и љубави својих донатора. Mеђутим, нико не зна како одлазе донатори без меморија на други свет, ако има живота после живота (у шта верујем)… онда, можда донатори остају осакећени за вечност … док не знамо, не смемо пресађивати органе! У прах и пепео, све ове “високе технологије“ које раде против људског рода. 

Ефикасна профилакса против стерилитета у служби здравља народа

Женски стерилитет

Данашњим женама у Србији није потребна абрахамова вера да затрудне. Довољно је не абортирaти – рађати у младим годинама и ставити студије на друго место по приоритету, jep je oснивање породице далеко важније од добијања дипломе, за конструкцију успешног и благословеног живота. Осим тога, трудноћа штити жену од канцера дојке, али само трудноћа у младим годинама и дојење које иде с тим :

http://www.kmnovine.com/2021/06/4.html

…а потомоство даје психички стабилитет родитељима – зато је материнство важније од студија, супротно, нашим комунистичким индоктринацијама. Образовање се може увек надокнадити и целог живота се мора и може учити. Али, жена има биолошки сат који јој не дозвољава да рађа после мено-паузе па ако нема веру као Абрахам, мора живети по обичним људским правилима. Чедност, избегавање, прераних односа и промискуитет који изазивају упале репродуктивних органа – то је примарно за младе девојке да избегну стерилитет. Жене избегавају спонтано односе с неокупаним смрдљивим мушкарцима – али, то мора бити правило, да се мушкарци перу пре односа како би се жене штитиле од запала органа а нарочито од преноса HPV вируса који живи у жутој смегми ого гланса.

Да наше младе жене рађају… за то треба и поштовање заједнице, благослов у погледу на мајку, благослов у мислима и речима родитеља, партнера, цркве… славити живот уместо диплома!

Наравно, тy је врло важна исxрана – избегавати све што је индустријска храна с адитивима, колорантима, емулзифијантима… САМО ПРИРОДНУ СВЕЖУ ХРАНУ бар 80% у облику свежег воћа, поврћа, не-куваног, не-смзнутог и неферментираног! 

https://borbazaistinu.rs/dr-med-jasmina-vucic-peev-sta-je-to-ispravna-isxrana/

Мушки стерилитет

Квалитет сперме се може брзо и лако поправити на најједноставнији начин – зауставити и најминималнију конзумацију алкохола, јер алкохол директно спушта тестостерон код мушкарца. А  и најмања кап алкохола има ефекат на хормоне и плодност сперме:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6761906/

https://www.healthline.com/health/how-alcohol-affects-testosterone

Либидо, потенција, ерекција су директно после 30 минута чаше ракије смањене. Само месец дана после свакодневног пијења чаше јачег алкохола – квалитет сперме личи на ону код хроничних алкохоличара. Хронични алкохоличари имају атрофиране тестисе и импотетни су што понекад узрокује психијатриско лечење због менталне болести која иде заједно с овим физичким стањем – шизофренија (лудило љубоморе), је тешка психоза која оптерећује партнера и целу фамилију с психичким терором. 

А највећи број убиства, силовања, саобраћаних несрећа, породичних трагедија… се дешавају под утицајем овог нервног отрова који се хвали и опева по песмама, филмовима, вицевима, као да је мелем а не геноцидно средство.

Ово научно сазнање се скрива од широких народних маса и алкохол се рекламира по свим холивудским филмовима, без изузетка – пробајте само да нађете бар један филм где главни карактер не узима пиво или виски у једном моменту, да би се “опустио“, овеселио“… https://borbazaistinu.rs/opijanje-naroda-po-antickom-robovlasnickom-receptu/

Сотонска елита жели да омладина расипа своју снагу, енергију уместо да ствара породицу и постаје моћна преко порода. Њима је и проблем кад роб или слуга изроди по двадесеторо потомака – то је армија која може свргнути и најјачег диктатора. Зато, појединац не сме имати велику породицу по мишљену перверзних владаоца. Алкохолом смањују потенцију мушкарца, феминизују га и стерилишу.

Не говорити о вези алкохола и тестостерона код мушкарца и не причати о превенцији стерилитета која данас у Србији достиже невероватних 50% јесте геноцидни акт државе, такође!

Када Новости објављују да ће страни радници подмладити Србију – то значи да је “наша влада“ свесна проблема, да нам нација нестаје! Ово је доказ који се пред судом нарoда мора употребити исто као и сâм нелегитимет владавине проданих мафијаша (јер су изабрани не дозвољавајући КиМ да гласа). О четвороструком ауто-геноциду који ова влада практикује с дозвољавањем одливa стручњака, с поклањањем пасоша странцима без воље за асимилацију, с убијањем наше културе и језика, не практиковањем превенције стерилитета… о томе сам писала у чланку за КМновине који је блокиран —https://www.kmnovine.com/2019/06/e-e.html

Kо од читалаца зна да сломљене линкове регенерише, нек’ помогне да се информација шири и народ прогледа. 

Библијска прича о стерилитету Sare, жене Abrahama благосиљаног од Бога, је врло поучна. Иако је Бог неизмерно волео оца јеврејске нације, није му дао потомство у млађим данима. Његова жена је у недостатку вере, замолила Abrahama да обљуби њену слушкињу како би дошла до детета. Слушкиња је одмах затруднела али пре него што је родила, Sara је морала да је истера из куће и да је трудну остави саму у пустињи, јер се ругала господарици. Abraham је пристао и на ову cарину потражњу – избацио је из куће сопствно потомче у утроби слушкиње. Сам Бог је спасао ово дете и оно је постало отац Араба који су највећи непријатељи данашњег Абрахамавог потомства – Саре је затруднела у невероватној доби од 90 година и родила Izaaka ( יִצְחָק  = осмех на јеврејском). Није више ни имала периоду, кад је затруднела, па се смешила у невери… Последице сарине самовоље су и до данас страшне – абрахамова деца се међусобно убијају, свакодневно (палестинци су деца слушкиње / израелци деца Саре) Зато је боље остати стерилан у вери, него упражњавати сотонске медицинске технике смишљење за “планирано одгајање робова“ по шпанском укусу оданости ватиканским змијетинама.  

А ко може да рађа, нек рађа и пуни свој дом децом која су радост и право богатство у животу.  Генеза 1 — 29 даје у виду заповести:  “множи се и пуни земљу“. Дакле, родити само једно дете или два – и то се може сматратити неком врстом стерилитета узрокованим социјалним болесним кодовима, где невера убија потомство, сама по себи. 

“Нека борба буде непрестана“

Др мед Јасмина Вучић Пеев 

у срБској 7531. години, у груденy 14-ог

С благословом

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!