Свет

Аустрија – Сатанисти уживају у агонији породица

Идол аустријских социјалних служби је Јозеф Фрицл, човек који је своју ћерку 24 године држао у подруму и са њом стекао седморо деце.

У годинама када му је ћерка стасала, Фрицл ју затвара у подрум и у њено име пише писмо у којем наводи да је отишла у секту.
Годинама ју силује а она му рађа седморо деце. Како које дете бива рођено, он га под окриљем ноћи оставља испред својих врата и ујутру са супругом проналази. Пријављује дете као напуштено, затим се јавља као усвајатељ и наставља да одгаја дете легално. Последње двоје деце не износи из подрума, а кад се једно од њих разболи, односи га доктору, где без могућности идентификације доктор постаје сумњичав и открива се скандал који је те 2008. године потресао свет.

Стотине репортера из целог света су месецима извештавали испред Фрицлове куће, док се у аустријским медијима није могло прочитати скоро ништа.

Поред одговора на питање, како нико од Фрицлове породице није знао шта се дешава у подруму куће четврт века, остаћемо ускраћени и за одговор на питање, какве су то социјалне службе које верују да на овом свету постији срећник коме рода на врата донесе петоро деце, и ко још даје старатељство човеку који је у младости одлежао 8 година затвора због силовања…

Нема земље на свету попут Аустрије, којој је ова ситуација са тзв. вирусом кашику гурнула толико дубоко у мед. Хиљаде српских породица које су кору хлеба потражиле у некада овој комшијској земљи, овог лета осетило је шта значи логор. Многим нашим држављанима је уценама и претњом отказима у фирмама, забрањено овог лета да напусте Аустрију. Они који су били у транзиту кроз ову земљу, праћени су по принципу Штазија.

Аустрија је 2016. године проглашена за најопаснију земљу за децу у ЕУ. Чак је и аустријски парламент о томе расправљао у октобру те године, постоји и видео под називом „морамо деловати.“ KinderKonzentrationsLager, „Lebensborn, Kinderbeistadn“ лабораторије за експерименте над децом активне су деценијама. Ова затворена ситуација само је потпирила њихов рад.

У бечким домовима за децу је прошле године сексуално злостављано 2.384 деце, званично, док се претпоставља да је тај број већи од 10.000.

11 српских породица тренутно у Аустрији води судске процесе због нелегалног одузимања деце. Манојлу Станојевићу су након развода одузели сина и ћерку, а све на основу лажног писма у стилу Јозефа Фрицла. Манојло је касније доказао да су му ћерку изводили са часова и сексуално злостављали, вршили експерименте хемијским средствима, душевно и психолошки. Суд је остао слеп, а уместо завршне речи покушали су да га убију, а он је постао симбол отпора злостављане деце у Аустрији.

Сатанисти уживају у агонији породица. Годинама су вежбали на затварању деце, сада могу да пређу и на одрасле. Деца нису изабрала логор а многи тек сада осећају шта он у ствари значи. Сви би да се сада врате на огњиште и да се склоне од надолазећег зла, и чекају задњу шансу које можда неће бити.

Забране одласка у матичну земљу су Менгеловски експерименти на навикавања и строгу контролу кретања, понашања и мишљења.

Ипак, док год се дели евро у Аустрији, најбољи су ма шта год радили, само у видљив евро се данас верује, док је све остало лажно, жене без осећаја, цвеће без мириса и месо без укуса…

Јозеф Фрицл је у завршној речи након што је осуђен на доживотну робију рекао: „Знам да ме сматрате монструмом, али ви нисте ни свесни колико оваквих подрума у Аустрији постоји. Ја знам још за 3.“

Што само значи да најновији логори и ускраћивања слобода и кретања тек долазе.

Аутор: Деан РС

Извор: https://www.facebook.com/106406734141497/photos/a.109705590478278/329124395203062/?type=3&theater

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!