Породица и школа

Атак на моје тело и тело мојих ближњих је црвена линија

Фото: Политика.рс

Да помогнем свима нама који се најежимо када чујемо медицинске глобалисте како нам, с времена на време, увијено или директно, прете да ће да нас “натерају“ на нешто или да ће да нам “одузму“ некога или нешто.

Сумњам да ће ако се одлуче на то њих спречити икакви папири. Могу и папири у међувремену, али када се реше да кидишу најбуквалније могуће, једино што их можда може одвратити да застану и унормале се, то је наша јасна претња (ту пре свега мислим на одрасле мушкарце у породици) да ако се дрзну да физички покушају било какво “натеривање“ или “одузимање“ у односу на наше породице, да ми имамо и уставно и природно право – а понеко и верску дужност – да се силом одбранимо од таквог “натеривања“ или “одузимања“.

Ако до таквих ствари дође, ја “мере“ у самоодбрани нећу имати, не занима ме ко је дивљак насупрот мене, да ли је у белим рукавицама са хемијском у рукама, у овом или оном мантилу или шињелу, наоружан или не. Да ли је у питању тета или чика, младић или девојка. Нити колико их је у његовој пратњи. Сви ће бити легитимна мета у том случају. Биће да сам мртав или ја или они, али крви ће бити до рамена нечије, то нека сигурно знају. И ако ме нешто спречи да одбраним себе и своје, а преживим па заглавим затвор, нека дивљаци глобалисти знају да ћу их пронаћи након изласка из затвора и сурово се обрачунати са њима, живећу за тај дан, упалићу штоперицу у затвору. Ето тако, да знају да неће мирно спавати чак и ако смо у затвору, већ има да дрхте сваки пут када буду излазили из стана или куће хоће ли или неће наићи на неког од нас… Па да видимо могу ли тако да живе.

Само ако сви овако наступимо и пошаљемо поруке унапред да знају са ким имају посла, можда ће на неко време престати да размишљају о њиховим сулудим плановима.

Атак на моје тело и тело мојих ближњих је црвена линија где се гаси мој садашњи “мод“ и пали један много експлозивнији који неће моћи да се контролише бон-тоном. Тако је како је.

“Ја сам миран, али кад станем говорити у њих је рат“.

Аутор: Марко Пејковић

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!