Архијереји СПЦ нису заражени коронавирусом, него вирусом екуменизма

      Последња невоља којa je снашла народ србски у виду лажне пандемије коронавируса у потпуности је разлобличила екуменисте у СПЦ. Њихово маловерје, или боље речено неверје, показало се на делу. Убедљивије него икада до сада, потврдило се да они не верују у Бога и Свете Тајне, да не служе Богу и народу, него господарима палог света.

       Затварајући храмове за народ и дајући отворену подршку богоборној власти у хули на Цркву, те Јуде са митрама на глави издадоше Бога и богоповерени им народ. Архијереји екуменисти разапињу Господа Исуса Христа као Пилат, јер имају страх од људи (светских моћника), а не од Бога. Њих је обузео дух овога света,  који се одликује безверјем, компромисима и издајом, који тежи да задовољи своје најниже страсти, при чему не бира средства са којим ће испунити своје болесне и себичне жеље. После оваквог понашања Иринеја Гавриловића и осталих екумениста у СПЦ, свим верницима који се труде да живе светотајинским животом Цркве би требало да буде очигледно да они нису пастири, него вуци које воде душе верних у пропаст.

Иринеј Гавриловић у молитви са јеретицима. Питање је само коме се моле?
Митрополит Порфирије када је љубио крваву руку римског архијеретика папе није се плашио заразе.
Коме ови свештеници служе?

       Међутим, додатну смутњу, унели су покушаји неких интелектуалаца и сајтова да, из само њима знаних разлога, то све прикажу другачије. Уместо да јасно и гласно кажу народу да треба бежати од екумениста, да се не зарази вирусом екуменизма, они окривљују за затварање храмова световну власт, позивају се на чланове Устава и покрећу некакву петицију да се отворе храмови. При томе смишљено прелазе преко главне чињенице, која онемогућава нама верницима да се позивамо на слободу вероисповедања и када прође ванредно стање тражимо правду на суду: Затварање храмова за народ затражио је врх СПЦ на челу са Иринејом Гавриловићем, а само на препоруку световне власти. Упорно се окривљује лажна пандемија короновируса, прелазећи преко тога да у СПЦ више година влада пандемија екуменизма, која је једини кривац што имамо затворене или празне храмове, што свештеници не врше Свете тајне, што немају страха Божијег, него страх да ће изгубити повлашћени материјални положај… Зар није фарисејство: бориш се за веру, а у колу си са онима који ту веру уништавају, односно заједно са њима шириш, свесно или несвесно, вирус екуменизма?

Васкрс у манастиру Св.Јустина Ћелијског у Барајеву

        Богу хвала, није цела СПЦ заражена пандемијом екуменизма! Постоји здрави део СПЦ који је Божијом благодаћу имун на вирус екуменизма. Поред свих забрана и притисака, дочекан је и прослављен Васкрс како доликује Христовом верном стаду у пуним храмовима Епархије рашко призренске у егзилу. Зато се клоните екумениста и идите на службе и Свете Тајне примајте од оних који верују у Непобедивог Господа и који служе Њему, онако како су то чинили и Свети Оци и учитељи Цркве. Епархија рашко призренска у егзилу на чијем челу је владика Артемије, као стуб Православне вере у СПЦ, постојано иде путем који су пропутили Свети Оци, а то је потврдила и у овом времену безакоња које спроводе екуменисти и евроунијати под окриљем лажне пандемије.  

Владика Артемије пастир добри!

      Користим ову прилику да се захвалим Владики Артемију у име свих православних верника наше Цркве, који препознају, виде и осећају његову непоколебљиву борбу за очување вере православне и СПЦ какву нам је оставио Свети Сава и да радосно узвикнем: Богу драгом слава и хвала, што нам је Владику Артемија дао и што сам ја и моја породица у његовом стаду.

Учинимо што до нас стоји, остало ће Господ дати!

Раб Божији Горан Живковић

 Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!