Мишљења

АНТИХРИСТОВСКА ПОЗАДИНА КОРОНАВИРУСА: Пропаганда глобланог чиповања ради здравља

Поштовани читаоци, следећа два текста, који говоре о увођењу чиповања људи у сврху препознавања чак неколико врста вируса, поред осталих могућности, говоре о правој позадини у човечанство пуштеног корона вируса, који се великом брзином шири по планети, самим тиме препоручујући ове чипове на свим континентима. Он се препоручује услед колапса здравственог система свуда на свету, јер ће, наводно, моћи да замени здравствене раднике. Чињеница која се наводи, да Кинези за дан могу да произведу чак 24.000 таквих чипова, говори о намерама масовног чиповања становништва – одрицања од Христа и примања Жига звери, печата антихристовог. Пуштен је и видео снимак, који рекламира један од „здравствених“ чипова, који прате ваше стање сваке секунде…

Чип који препознаје коронавирус и друге респираторне вирусе.

Само 90 минута довољно је за дијагностиковање сумњивих нових случајева вируса корона. Захваљујући новом чипу, препознавање бројних респираторних вируса знатно је брже. Зато је сада производња овог чипа нуклеинске киселине у пуном замаху на југозападу Кине.

Чип ће преузети велики део терета медицинских радника. Наиме, у недостатку вакцине, рано откривање и изолација оболелих још су важније у напорима свих земаља да обуздају нову епидемију.

Чип ће преузети велики део терета медицинских радника. Наиме, у недостатку вакцине, рано откривање и изолација оболелих још су важније у напорима свих земаља да обуздају нову епидемију.

„Верујемо да је детекција нуклеинске киселине тачнија од детекције антитела. Поред тога, предност чипа лежи у чињеници да истовремено може да открије шест вируса“, рекао је др Чен Леи, шеф Одељења за управљање клиничким истраживањима на западној Кини, са Универзитета Сечуан.

Показало се да је, уколико је пацијент позитиван, довољан једнократни тест. Такође, чип је користан за откривање других облика грипа.

Око 12.000 чипова и одговарајућих апарата већ је донирано провинцији Хубеи, епицентру нове епидемије. Произвођач може да направи 24.000 чипова дневно.

Извор: РТС, https://www.rts.rs/page/magazine/ci/story/481/zdravlje/3876681/koronavirus-cip.html

Људи ће се чиповати сензорима због коронавируса и заразних болести

Да ли ћемо у будућности моћи да знамо да ли смо носиоци вируса и пре него што се појаве симптоми?

Једна од главних брига око коронавируса јесте његов период инкубације – особа је у могућности да се креће слободно, ширећи вирус око себе чак до две недеље и не знајући да је његов организам „расадник“ вируса.

Али, шта ако би особа могла да зна да је болесна пре првих симптома болести?

Компанија, која се бави развојем биолошких решења у области технологије – биотек – Профуса, објавила је да ДАРПА финансира њихову студију у којој ће бити испитано колико успешно нови био-сензор тј. чип уграђен под кожу може да детектује грип и пре, него што се он појави. Тренутно, овај систем би могао да буде тестиран и приликом праћења и превенције тј. раног одређивања корона вируса.

У будућности чип уграђен под кожу могао би да спречи епидемије и пандемије вируса и других обољења, која су попут грипа и коронавируса.

Наводно, чип, осим мерења параметара здравља не шаље и не прима никакве друге информације и комуницира искључиво са телефоном са којим је повезан. Биочип је заснован на мерењу нивоа кисеоника у различитим ткивима под кожом, промене количине кисеоника у ткивима могле би бити индикатор болести пре, него што особа и сама зна да је болесна, односно осећа било какве симптоме. Студија би требало да докаже ове могућности и да развије алгоритме система за рано откривање промена, који су у стању да биолошке промене унутар тела носиоца сензора преведу у превентивну здравствену заштиту.

Непрофитна организација РТИ Интернатионал заједно са Дјук универзитетом и Империјалним колеџом Лондон, учествује у овом истраживању, које финансира ДАРПА – агенција Министарства одбране САД одговорна за развој нових технологија за војску Сједињених Америчких Држава, какве су сам интернет, ГПС, АИ и многе друге.

Према објави сајта Масхабле биосензор није толико страшан, колико то можда звучи – не одаје никакве медицинске информације о носиоцу нити одашиље или прима било какве друге податке.

Већ сад постоје добровољци, који зарад истраживања коронавируса, за шта је овај нови биочип идеалан, желе да им чип буде уграђен испод коже.

Извор: Мондо, https://mondo.rs

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!