Свет

Антихрист пушта у погон свој CERN, пут из бездана…

5. јула, колајдер ће почети да удара честице једна у другу са невиђеним нивоом енергије.

Као што многи, ако не и сви светски медији сада извештавају, 5. јула Велики хадронски сударач почеће да удара честице једна у другу са нивоом енергије без преседана. Догађај је посвећен десетој годишњици открића Хигсовог бозона: „На Великом хадронском сударачу прво ћемо убрзати протоне, са енергијом од 6,8 електрон-волти по снопу. На овом нивоу, енергија судара ће достићи 13,6 трилиона електрон волти, што ће бити занимљив рекорд за овај експеримент. Након тога ћемо три године прикупљати податке добијене током експеримента. Надам се да ћемо успети да дођемо до нових открића“, каже главни инжењер Делфин Жакe.

У ствари, шира јавност уопште не зна са чиме ће се тамо суочити. CERN је као виртуелни ентитет, нешто као ИСС, који, такорећи, негде лети и одакле се приказују филмови. Нико не може да провери како су славни космонаути, као што нико не може да дође у CERN и прошета његовим просторијама.

Статуа Шиве испред просторија CERN-a.

Једино што је јасно са овим колајдером је да се ту очито спроводе неки физички или метафизички ритуали који су на ивици окултног. О томе сведочи огромна количина симболике која прати колајдер, које је ту очигледно превише, као да је реч само о теоријској физици.

Такође, ритуална обманаCERN а је пронађени видео снимак који приказује окултни ритуал који се дешава у кругу CERN- а, европске истраживачке организације за физику честица. На снимку се види како неколико људи обучених у црне огртаче окружује статуу хиндуистичког „божанства“ Шиве и очигледно убоде жену у улози људске жртве. Видео је завршио тако што је особа која је снимала плакала и побегла, линк испод: 

Поред тога, скреће се пажња на интересовање глобалних медијa за CERN. Пре 30-50 година нико није марио за експерименте светлосних адепта. Физичари су експлодирали атомске бомбе, лансирали експерименталне термонуклеарне реакторе, градили акцелераторе елементарних честица – и нико то није стварно покривао.

А са овим колајдером, то је читава продукција, прави перформанс, где глобални забављач најављује сваку нову сцену и на прсте препричава радњу. И ово је такође извесна врста ритуала, јер је, пре ритуала, по правилима окултног света, обичај да се саопште намере – што се дешава у случају CERN-а.

Овако, шта ће тамо бити 5. јула, заправо, нико нема појма. Зна се само да са колајдером почиње нека нова велика етапа.

Не волимо да стављамо нечије снове и визије, али у овом случају они такође постоје. На пример:

„У недељу, 19. јуна 2022. године, имао сам визију-сан која се појавила непосредно пре мог буђења. Видео сам површину планете као у пресеку, као на слици уџбеника геологије, где објашњавају о седиментним стенама: трава, земља, камена подлога и песак.

А испод песка је био још један, пети слој. Био је некако другачији и изгледао је као мембрана, помало мат. Мембрана је задржавала простор испуњен као водом и црне фигуре су плутале у води. И док сам гледао у опну, чуо сам глас који је рекао: „Биће пуштени уз музику“.

Пробудио сам се и размишљајући о чудном сну, отворио сам Откривење 9:1, где се говори о 5. труби и долази прва невоља: скакавци су пуштени из бездана. А онда сам одмах помислио на CERN, након чега сам видео чланак од 30. маја 2017. у коме је описано како научници покушавају да податке прикупљене из колајдера претворе у клавирску музику.

Било је доста сличних снова и визија о уклањању печата, о доласку демона, о изливању здела на Земљу претходних дана. Дакле, сасвим је могуће да ће надолазеће промене имати везе са ритуалима сатаниста Хигсовог бозона: 5. слој, 5. анђео, 5. јул…

„И пети анђео затруби: и видех звезду која је са неба пала на земљу, и даде јој се кључ од ждрела бездана. И отвори ждрело бездана, те се подиже дим из ждрела као дим велике пећи, а сунце и ваздух беху помрачени од дима из ждрела. И из дима изиђоше скакавци на земљу, па им се даде моћ какву имају земаљске скорпије. И би им речено да не уде трави земаљској, нити икаквој зелени, нити икаквом дрвету, него само људима који немају Божијег печата на својим челима. И даде им се моћ не да их убијају, него да их киње пет месеци; и њихово кињење беше као кињење скорпије – кад убоде човекаА у оне дане људи ће тражити смрт и неће је наћи, и желеће да умру, и смрт ће бежати од њих.“

Стотинама година теолози су писали хиљаде расправа на тему ових скакаваца који су изашли из бездана, али је мало вероватно да неко зна нешто о овим скакавцима. Међутим, период који је додељен скакавцима за акцију је јасно наведен. Пет месеци, односно опет пет. Дакле, врло је могуће да ће 5. јула 2022 године почети нека нова глобална агенда у глобалном свету, која ће трајати до почетка децембра.

Можда ћемо говорити о некој новој „пандемији“, (п.п. или новом научном открићу преко кога ће се отворити пут за демоне из бездана) пошто у окултизму нису неки микроби, већ само створења пакленог света узрочници болести. Можда ће неки други демони бити ослобођени, на пример, демони рата. Можда ће то бити геолошка катаклизма а кроз рупу у тој 5. мембрани пењаће се не само демони, већ и магма. Међутим, шта год да почне у свету, одређен је рок за завршетак нове глобалне агенде. Шта ће се десити и како? Бог зна!

За сајт Борбу за истину припремио и превео ИС ХС – NI KA

Извор: 3рм.инфо

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!