Свет

Америка је ПРОПАЛА ДРЖАВА – Божији гнев је ослобођен да би срушио нацију греха

Припремите се за шетњу долином смртних сенки.

Док је свет запрепашћено гледао, пад Кабула је насликао живописну слику распада Сједињених Америчких Држава. Америчка војска, која се ђаволски трудила да се „пробуди“ у вези трансгендеризма и гејева у војсци, потпуно је неспособна да заштити своје особље у иностранству као што је била  немоћна и у заштити јужне границе САД од немилосрдне инвазије илегалаца који навиру у земљу.

Бајденова администрација је готова. Бајден са својим мртвим мозгом никад није био ништа више него климоглави чиновник и његово време боравка у Овалној соби се убрзано приближава крају. 

Са окончањем Бајденовог лажног режима, престаће да постоје и Сједињене Америчке Државе као „сједињене“ нације. 

Уз нечувени ниво штампања новца у фиат валути, уз колапс владавине права, уз очигледно намештене изборе, уз цензуру конзервативних ставова коју спроводи влада, уз медијски подстакнуту расну мржњу, уз левичарске напоре да се разбије полиција, уз расистичко подучавање ЦРТ-а у школама (CRT – Critical Race Theory: Критичка расна теоријa, нап. прев.)  па чак и уз „докторку“ која је директорка ЦДЦ-а (CDC – Центар за контролу болести – нап. прев.) која не може да призна да само жене могу да затрудне, некада велике Сједињене Америчке Државе пале су у патетично, смешно стање ругања себи и колапса. 

Војска не може да брани државу, „председник“ не може да води државу, министарство финансија не може да финансира државу а „научне“ установе нису способне чак ни да препоруче витамин Д како би спасиле земљу од пандемије коју су покренули сами научници. Влада Сједињених Држава тренутно функционише исто као терористички талибани, водећи рат против сопственог народа помоћу принудног вакцинисања, помоћу пројектоване несташице хране, помоћу масовне државне пљачке штампањем новца и означавањем демонстраната против закључавања као терориста

Тренутно не постоји агенција савезне владе која би служила стварном интересу народа. ATF, DEA, FBI, FDA, CDC, IRS, HHS, DHS и остали, тренутно постоје само зато да би повећали своју моћ водећи рат против народа за који тврде да су његови представници. FBI спроводи терористичке акције… CDC изводи нападе биолошким оружјем… FDA (Агенција за храну и лекове- нап. прев.) напада употребу суплемената (лековитих препарата на бази биљака, минерала, амино-киселина, ензима и осталих материја које нису прихваћене у званичној медицини као лекови него као „помоћна средства“. – нап. прев.) и CBD-a (CBD — Лековито уље марихуане, канабидиол — нап. прев.)… ATF (Агенција за алкохол, дуван и ватрено оружје, нап. прев.) покушава да избаци Други амандман (из америчког устава, нап. прев.)… DEA дилује дрогу… а HHS, који би требало да подржава здравствене и хуманитарне делатности, има изразито анти-хуману агенду. 

свега, савезна влада на челу са преварантом Бајденом, посматра амерички народ као свог непријатеља. 

Америка је нација огрезла у греху и мучењу људских беба 

Осим невероватне корупције којом се одликује савезна влада САД, Сједињене Америчке Државе настављају да буду преплављене мрачним демонским греховима насталим преко масовних абортуса, убистава деце, вађења органа беба, транс-родном индоктринацијом и сакаћењем деце, одбацивањем Бога и прихватањем Луцифера у популарној култури, нападима цензуре на Хришћане, одбацивањем Цркве и прихватањем депопулационог био-оружја на националном нивоу које је прерушено у програм вакцинације за јавно здравље. 

Ако цркве прихватају транс-родност и подстичу вакцинацију, онда те цркве служе Сотони а не Богу и то је пут који су прихватиле већина главних „хришћанских“ цркава. (Изгледа да ће оне ускоро пожњети плодове сопствене издаје Бога.) 

Бог све посматра. Иако је Бог стрпљив, његово стрпљење је очигледно дошло до краја. Његов гнев се сада излива на овај грешни народ и чак и они који нису огрезли у греху, биће захваћени хаосом и уништењем које је већ почело. То значи да молитва Богу није довољна. Такође, морате бити спремни за пропаст цивилизације какву познајемо. 

Они који су духовно припремљени моћи ће да ходају с Богом кроз долину сенке смрти (Псалам 23) и неће се плашити од зла, јер су припремљени и духовно и физички. Физичка спремност значи имати храну, опрему за хитне случајеве, средства за самоодбрану и спремност за потпуни колапс у снабдевању храном, електричном енергијом, телекомуникацијама и за колапс  владавине закона. Духовна спремност значи прихватање Бога и прихватање вере у Његов план за масовно буђење који  захтева од несвесних маса да доживе Божји гнев пре него што ће опет бити понижени, а затим подстакнути да одбаце своје грешне путеве. (Занимљиво је да у Светом Писму Бог показује свој васпитни гнев само према људима који су свесни (знају за Бога), дакле према „свесним масама“ које су се изгубиле у греху, док аутор овог чланка овде прича о „несвесним масама“… — нап. прев.) 

Овај циклус се изнова и изнова понављао кроз људску историју, а ми сада живимо на почетку фазе „гнева“ у којој Бог користи силе природе да „ресетује“ свет. Ако сте мислили да је „велики ресет“ Клауса Шваба велика ствар, сачекајте Божје космичко ресетовање. Они који су огрезли у греху, ароганцији и порицању Божијег постојања, биће космички уништени. Они који су примили инекције (вакцине — нап.прев.) шиљастих протеина – физичку манифестацију Луцифера на нивоу наночестица – доживеће да ће се њихове сопствене ћелије поцепати изнутра јер су поједене од сатано-надахнутог биолошког оружја налик прионима. (Приони – протеинске заразне честиценап. прев.) 

Док се биолошко оружје, суше и природне катастрофе буду  појачавали, друштво какво познајемо ће се распасти. Владавина права ће се срушити, а прозор на небу ће се отворити и кроз њега ће се излити велика количина воде која ће само подстаћи вулкане и потресе који ће се дешавати на Земљи, а то ће заклонити сунце и месец, што ће све довести до глобалне глади и колапса у снабдевању храном. (Погледајте Исаију 24 и 25, или Откровење, између осталих читања.)

Из Исаије 24: Гле, Господ ће испразнити земљу и опустити је, преврнуће је и расијаће становнике њезине.И биће свештеник као народ, господар као слуга, госпођа као слушкиња, продавац као купац, који даје у зајам као који узима у зајам, који узима добит као који даје.

Сасвијем ће се испразнити земља, и сасвијем ће се оплијенити. Јер Господ рече ову ријеч.

Тужиће земља и опасти, изнемоћи ће васељена и опасти; изнемоћи ће главари народа земаљскога.Јер се земља оскврни под становницима својим, јер преступише законе, измијенише уредбе, раскидоше завјет вјечни.

Зато ће проклетство прождријети земљу, и затрће се становници њезини; зато ће изгорјети становници земаљски, и мало ће људи остати.

Дух Америке (и Бога) могу се поново родити, али само код оних који се понизе пред Створитељем 

Америка се урушила у нацију греха и тај ће грех бити избрисан са Земље великом Божанском силом. На истом месту, преживели који се буду понизили пред Богом могу поново створити „нову Америку“ у духу првобитне Америке, засновану на хришћанским принципима, логици, расуђивању, здравом разуму и истински једнаким правима, у складу са законом. (Овде видимо тотално поверење у људски разум, уместо у тајанствену енергију Божије милости — Благодат, јер они немају приступ тој сили због јереси. — прим. прев.) 

Лажови, либтарди ( libtard погрдан израз који користе амерички конзервативци и републиканци да би увредили либерале и демократе уопште. – нап. прев.), педофили, трговци децом, они који развијају био-оружја, новинари-терористи, обожаваоци демона и сличне сорте биће биолошки уништени само да би се пробудили и открили да се њихова свесност мучи у вечном паклу где су доспели да би у својим телима доживели паклени бол којим ће се наслађивати демонска створења, изнова и изнова све до краја времена. („Крај времена“ је вечност. Дакле, мучиће се вечно. – нап. прев.) Земљу ће потом наследити они преживели који су одбили ковид вакцине и који су одбили да учествују у заједничким гресима нашег доба (абортус, педофилија, трансродност, итд.). 

Оно што је важно, чак и ми који останемо са Богом бићемо сведоци „пакла на земљи“ који је већ сада почео. Бићемо сведоци градова пуних мртвих тела и посматраћемо како шиљасти протеини једу мозгове наших некадашњих пријатеља и чланова породице који су упорно тврдили: „Ја верујем у науку!“ Имаћемо седишта у првом реду за посматрање велике патње нашег времена; умирање од глади оних који се нису припремили, хаос и насиље изазвано у безаконим плавим градовима (Blue cities:Плави градови / државе“ у којима су на власти демократе док у тзв. „Црвеним градовима / државама“ владају републиканци – прим. прев.),  генерација сирочади чији су родитељи умрли од „инфаркта“, болести и смрти настале због урушавања основне људске инфраструктуре. 

Знајте да је Богу потребан људски род да би сведочио о томе колико кошта удаљавање од Бога. Када се удаљите од Створитеља, Мајке Природе и космичких дарова свести и живота, ви прихватате култ смрти. (Овде се „Мајка Природа“ узноси на ниво божанства, „космос“ такође јер „дарује“ свест и живот. То је потпуно супротно православљу које не обожава природу и космос јер су све то творевине Божије које ништа не могу да дарују јер нису личности. Очигледан је утицај Њу-Ејџ обмане на аутора овог чланка. – прим. прев.) А из тог култа смрти могу произаћи само патња, уништење и самоубиство. Ову лекцију коју су модерна арогантна и несвесна људска бића давно заборавила, ускоро ће научити по незамисливој цени. Нажалост, модерно човечанство се никада неће обратити Богу све док прво не осети поражавајућу цену безбожништва. 

Никада не заборавите да је демократска странка култ смрти, а сви који је следе су крајњи следбеници Сотоне. Већина њих је одлучила да отрује сопствена тела која им је Бог дао, убризгавањем у себе биолошког оружја. Ово је огроман грех самоуништења и најјаче могуће одбацивање Бога, од чега вероватно нема спасења. (Из овог се јасно види да је на духовном нивоу у Америци на делу жесток сукоб између отворених сатаниста и романтичних синкретиста. — прим. прев.)  

Извор текста: https://www.naturalnews.com/2021-08-16-america-is-a-failed-state-gods-wrath-being-unleashed-to-take-down-a-nation-of-sin-prepare-yourself.html#  

Превод и коментари: Вељко Б. Ужичанин

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!