Свет

Амерички сан се претворио у Зомби апокалипсу! Улица преплављене наркоманима и…

Фото: Youtube/kimgary

Приближавајући се циклусу председничких избора у Америци 2024., који би требало да почне ове јесени, тешко је пронаћи само један велики град којим се добро управља под демократским вођством.

Многа од ових метро области су пропала у државу налик трећем свету, оптерећену насилним криминалом, бескућништвом, неконтролисаним крађама у продавницама, отвореним пијацама дроге, а неке чак и улицама прекривеним говнима.

 

Смрт, уништење и хаос прате неуспешне прогресивне политике у многим градовима којима управљају демократе, као што су Детроит, Балтимор, Сан Франциско, Портланд, Чикаго, Минеаполис, Њу Орлеанс, Чикаго и Филаделфија. Демократе су довољно дуго контролисале велике градове да би требало да преузму одговорност за пропаст ових области метроа, али су бациле кривицу на све осим на себе.

Озбиљност игре окривљавања је толико алармантна да је у Новом Мексику тирански гувернер демократа управо суспендовао уставна права на оружје грађанима Албукеркија који поштују закон – окривљујући оружје, а не катастрофалне политике и отворене јужне границе за пораст насилног криминала.

Усредсређујући нашу пажњу на Филаделфију, северно од имплодирајућег Балтимор Ситија и јужно од Њујорка препуног мигрантима, „Град братске љубави“ има улице које изгледају као из ТВ серије о зомби апокалипси „The Walking Dead“.

X корисник Catch Up је поделио запањујући видео под називом „Ово је Филаделфија“, који приказује улице препуне људи из радничке класе који су на наркотицима. На снимку се не прецизира које су лекове ови људи узимали, али смо детаљно описали пре него што је Филаделфија погођена ветеринарским седативом ксилазином, такође познатим као епидемија „умиривања“ .

У међувремену, улице прекривене говнима у Сан Франциску су толико лоше да су демократе у градској већници одлучиле да ангажују новог туристичког званичника да промени перцепцију метроа који се распада.

Извор: Србин.инфо -Нулта тачка

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!