Svet

Američke službe za zaštitu dece kao deo sistema trgovinom dece za prostituciju

Trgovina decom u seksualne svrhe trenutno je prava epidemija. U američkom društvu, pedofilija se razvila se kao rezultat uništavanja kulture i morala, ali i zbog negovanja kriminalne permisivnosti uz prateću ćutnju medija

Još je odvratnija, normalnom čoveku, i sama pomisao da u skoro svim gradovima i državama Amerike svodnici prodaju maloletnu decu radi seksa.

Još je odvratnije činjenica da je većina dece koja su izgubljena u ovoj bezdušnoj crnoj rupi ranije bila smeštena u hraniteljske porodice.

To jest, sistem hraniteljskih porodica u Americi predstavlja osnovu za transformaciju dece u seksualno roblje.

Razmislite na trenutak. Većina maloletnih žrtava seksualnog zlostavljanja oduzele su Službe za zaštitu dece (SZD). Upravo je toj organizaciji povereno da ih štiti.

SZD su ovlašćene da otimaju decu iz svojih porodica. Takođe je poznata po korupciji, koja je vladala u njoj i okrutnom ponašanju prema deci.

Sva patnja dece vezana je, naime, za mnogo novca. Udomljena deca donose prihode negovateljima. Sve države dobijaju velike količine novca od savezne vlade za svako dete u hraniteljskom domu.

Ovo stvara ozbiljnu korupciju i grozne zločine. Zvaničnici Službe za zaštitu dece smeštaju maloletnu decu u hraniteljske porodice, koje za to dobijaju novac, a istovremeno su hranitelji izvršili krivična dela po seksualnom osnovu.

Najgnusnije je što svake godine stotine usvojene dece jednostavno nestanu iz ovog sistema.

Majkl Dolče, saradnik advokatske firme Cohen Milstein, nedavno je dao statistički pregled odnosa između premeštanja dece u hraniteljske porodice i seksualnog zlostavljanja.

Američke službe za zaštitu dece kao deo pedofilskog sistema

U članku za Newsweek piše da većina ljudi nije svesna trgovine decom u sistemu namenjenom da ih zaštiti, ali činjenice otrežnjuju.

Nacionalni centar za nestalu i zlostavljanu decu (NCMEC) utvrdio je da je „od više od 18.500 dece koja su nestala tokom 2016. godine, svako šesto dete verovatno postao žrtva trgovine decom u seksualne svrhe. Od toga je 86% bilo prinuđeno da trguje svojim telima pre nestanka.“

Agencije za sprovođenje zakona koje se bore protiv trgovaca decom potvrđuju procenu NCMEC-a. Pretresi FBI-ja širom zemlje sprovedeni su u 70 gradova 2013. godine, pri čemu je otkrio da je 60% dece žrtava bilo iz hraniteljskih porodica ili specijalizovanih domova. Tokom 2014. godine, vlasti u Njujorku procenile su da je 85% maloletne dece u trgovini ljudima prethodno bilo pod nadzorom zvaničnika iz sistema zaštite dece.

U 2012. godini, policija američke države Konektikat je spasila 88 dece od trgovaca decom; 86 je bilo pod sistemom „zaštite“ dece.

Još je više zabrinjavajuće što prema podacima FBI-ja mnoga usvojena deca spasena od trgovaca ljudima nikada nisu proglašena nestalima od strane organa za zaštitu dece.

Ni za štampe, ni za vlade ovo nije tajna, a mediji iz nekog razloga ćute o seksualnom zlostavljanju dece u hraniteljskim porodicama.

Prema ocenama američkih vlasti, članak poput ovog nije poželjan iz razloga što izaziva strah kod stanovništva, kao i nepoverenje u vlasti.

Međutim, nedostatak pažnje političara na ovo veoma važno pitanje, takođe, govori o namernom prikrivanju monstruoznih zločina nad maloletnicima.

Do 2013. Godine Malika Saada Saar napisala je članak u Huffington Post-u opisujući situaciju po pitanju pedofilije. Ogromna većina žrtava seksualnih perverzija bila su deca iz hraniteljskih porodica.

Priroda njihovog psihološkog razvoja u ovom okruženju paralizuje volju dece da se odupru, što ih pretvara u idealne seksualne robove, jer sebe smatraju nepotrebnim, osim za seksualna iživljavanja drugih.

U hraniteljskim porodicama i / ili u domovima za nezbrinutu decu konstantno ih ponižavaju i maltretiraju, zlostavljajući ih, istovremeno ih podstičući da sebe  doživljavaju kao beskorisna i nepotrebna bića.

Ovakav konstantan pritisak i ponižavanje objašnjavaju njihovu apsolutnu pokornost svodnicima.

Međutim, to ne objašnjava nekažnjivost i kriminalnost celog lanca koji omogućava zlostavljanje dece, od zvaničnika i zaposlenih u Službi za zaštitu dece, hranitelja, pa do svodnika i ljubitelja „dečijih jagoda“.

S ruskog preveo Zoran Milošević (https://politus.ru/v-mire/4253-sluzhba-zaschity-detej-ssha-kak-jelement-sistemy-seksualnoj-torgovli-detmi.html

Izvor: balkanskageopolitika.com

Hvala na poverenju! Molimo vas podelite, širite istinu koja je u Srbiji zabranjena!