Свет

Америчке службе за заштиту деце као део система трговином деце за проституцију

Трговина децом у сексуалне сврхе тренутно је права епидемија. У америчком друштву, педофилија се развила се као резултат уништавања културе и морала, али и због неговања криминалне пермисивности уз пратећу ћутњу медија

Још је одвратнија, нормалном човеку, и сама помисао да у скоро свим градовима и државама Америке сводници продају малолетну децу ради секса.

Још је одвратније чињеница да је већина деце која су изгубљена у овој бездушној црној рупи раније била смештена у хранитељске породице.

То јест, систем хранитељских породица у Америци представља основу за трансформацију деце у сексуално робље.

Размислите на тренутак. Већина малолетних жртава сексуалног злостављања одузеле су Службе за заштиту деце (СЗД). Управо је тој организацији поверено да их штити.

СЗД су овлашћене да отимају децу из својих породица. Такође је позната по корупцији, која је владала у њој и окрутном понашању према деци.

Сва патња деце везана је, наиме, за много новца. Удомљена деца доносе приходе неговатељима. Све државе добијају велике количине новца од савезне владе за свако дете у хранитељском дому.

Ово ствара озбиљну корупцију и грозне злочине. Званичници Службе за заштиту деце смештају малолетну децу у хранитељске породице, које за то добијају новац, а истовремено су хранитељи извршили кривична дела по сексуалном основу.

Најгнусније је што сваке године стотине усвојене деце једноставно нестану из овог система.

Мајкл Долче, сарадник адвокатске фирме Cohen Milstein, недавно је дао статистички преглед односа између премештања деце у хранитељске породице и сексуалног злостављања.

Америчке службе за заштиту деце као део педофилског система

У чланку за Newsweek пише да већина људи није свесна трговине децом у систему намењеном да их заштити, али чињенице отрежњују.

Национални центар за несталу и злостављану децу (NCMEC) утврдио је да је „од више од 18.500 деце која су нестала током 2016. године, свако шесто дете вероватно постао жртва трговине децом у сексуалне сврхе. Од тога је 86% било принуђено да тргује својим телима пре нестанка.“

Агенције за спровођење закона које се боре против трговаца децом потврђују процену NCMEC-а. Претреси ФБИ-ја широм земље спроведени су у 70 градова 2013. године, при чему је открио да је 60% деце жртава било из хранитељских породица или специјализованих домова. Током 2014. године, власти у Њујорку процениле су да је 85% малолетне деце у трговини људима претходно било под надзором званичника из система заштите деце.

У 2012. години, полиција америчке државе Конектикат је спасила 88 деце од трговаца децом; 86 је било под системом „заштите“ деце.

Још је више забрињавајуће што према подацима ФБИ-ја многа усвојена деца спасена од трговаца људима никада нису проглашена несталима од стране органа за заштиту деце.

Ни за штампе, ни за владе ово није тајна, а медији из неког разлога ћуте о сексуалном злостављању деце у хранитељским породицама.

Према оценама америчких власти, чланак попут овог није пожељан из разлога што изазива страх код становништва, као и неповерење у власти.

Међутим, недостатак пажње политичара на ово веома важно питање, такође, говори о намерном прикривању монструозних злочина над малолетницима.

До 2013. Године Малика Саада Саар написала је чланак у Huffington Post-у описујући ситуацију по питању педофилије. Огромна већина жртава сексуалних перверзија била су деца из хранитељских породица.

Природа њиховог психолошког развоја у овом окружењу парализује вољу деце да се одупру, што их претвара у идеалне сексуалне робове, јер себе сматрају непотребним, осим за сексуална иживљавања других.

У хранитељским породицама и / или у домовима за незбринуту децу константно их понижавају и малтретирају, злостављајући их, истовремено их подстичући да себе  доживљавају као бескорисна и непотребна бића.

Овакав константан притисак и понижавање објашњавају њихову апсолутну покорност сводницима.

Међутим, то не објашњава некажњивост и криминалност целог ланца који омогућава злостављање деце, од званичника и запослених у Служби за заштиту деце, хранитеља, па до сводника и љубитеља „дечијих јагода“.

С руског превео Зоран Милошевић (https://politus.ru/v-mire/4253-sluzhba-zaschity-detej-ssha-kak-jelement-sistemy-seksualnoj-torgovli-detmi.html

Извор: balkanskageopolitika.com

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!