Природа и здравље

Алхемија трансхуманизма

мРНА + 5г + Графен Оксид = Неуронски Повезник или „Чип“
Све више и више људи долази до једног закључка: наш мозак мора бити “чипован“.

Нажалост, њихов „чип“ је већ инсталиран.

КОВИД-19 је заиста “The Great Reset“… из вашег ума.

Јануара 2023. године, на Светском економском форуму у Давосу, Нита Фарахани (Nita Farahany) са Универзитета “Duke“ објаснила је детаљно како ће радити мождано сучеље или окружење, уз помоћ фреквенција.

Фарахани објашњава: „Дакле, имате сигнале меморије препознавања који су предсвесни и подсвесни. И то је један од разлога зашто га владе користе за испитивање криминалаца. Они  неометано прате шта радимо преко наше ВИ.“

Неурони се састоје од главног подручја званог ћелијско тело, које садржи дендрите који хватају електрични сигнал, а затим тај сигнал преносе дуж дугог нервног влакна званог аксон. Једном када овај електрични сигнал достигне аксоналне завршетке, стимулише ослобађање хемикалија које се називају неуротрансмитери. На дијаграму су ови неуротрансмитери приказани тачкама. У телу, ове хемикалије неуротрансмитера активирају или друге неуроне или мишићне ћелије или жлездане ћелије.
Када се неурон активира, сигнал се шири дуж њега. Ако се мишић активира, он се скупља. Ако је жлезда активирана, то омогућава жлезди да ослобађа хормоне. Тако тело функционише: слање електричних сигнала, који затим користе хемијске сигнале, омогућавају телу да функционише. Ваши неурони контролишу функције као што су откуцаји срца, крвни притисак, дисање, кретање мишића, мисли, памћење, учење, осећања, спавање, лечење, старење, стрес, хормонска регулација, варење, глад, жеђ… дакле, сваки процес у организму!

Тело садржи више од 100 природних хемикалија неуротрансмитера као што су допамин, серотонин, епинефрин, норадреналин итд.

Ови неуротрансмитери графен оксида не само да замењују ваше природне неуротрансмитере, већ се и активирају са 5Г електромагнетним фреквенцијама (нпр. из “прве 5Г мреже у Србији“). Дакле, како ваши неурони умиру, полако се замењују овим паралелним обликом живота. (1,2,3,4)

Основа свега овога је клатрин (Clathrin); то су “колица“ којим се транспортује генетски материјал у ћелију, померају графенске квантне тачке у ћелије, формира неуронска “чипка“ или мрежа око ћелијских мембрана, везује се ПЕГилирани ГО на ћелијске мембране и делује на ширење електричних сигнала из ћелије у ћелију,  користећи ГО као неуротрансмитер. Клатрин “колица“ граде супер-рачунарску магистралу за NWO неуронски повезник (interface).

Вакцинисаним или којима су узети “брисеви“ или који су се “заразили“, мрачни господари “Новог светског поретка“ увели су последњу игру под називом Графенска Квантна Тачка (ГКТ). ГКТ-е се неприметно убацују у ћелије, помоћу мРНА вакцина, “тестова на КОВИД-19“ као и других лекова и препарата који доводе до преноса “САРС-Ков-2“. Ова нанотехнологија користи “клатринска колица“ обложена липидима који носе мРНК и када су убризгани у вашу крв или телесну течност, лако се “прилепе“ за ћелије а затим и “ухакују“ генетски механизам ћелије, и тада одпочиње формирање неуронске интер фазе.

Ово је призната чињеница; доступна и документована; Квантне тачке као средство које обећава у “борби против КОВИД‐19.“
Клатринска нанотехнологија са графенским квантним тачкама чини основу за састављање чипова у мозгу.
Ови „Кјубити“ (Qubits) за комуникацију користе ултра високу фреквенцију, у опсегу микроталасних фреквенција.
Пропусни опсег нове 5Г мреже, посебно ће бити користан за „укључивање“ ове нанотехнологије!
 Нанороботи се сакупљају и само-реплицирају уз помоћ магнетних поља; са 5Г торњева, сателита и електро-енергетског система!

Према једној примени, кјубит се може програмирати у једно од многих логичких стања, помоћу једног или више импулса електромагнетне енергије. Фреквенција електромагнетне енергије може бити емитована у радио-фреквентном опсегу, подручју УХФ таласа или на нивоу микро-таласног зрачења.

Ови клатрински нанороботи су специфични за нервне ћелије (неуроне):

клатрински трискелиони (трокраци) се самостално састављају in vitro у вишеструку решетку (ћелије) без опнастих мехурића (vesicles), али обично формирају ћелије само под физиолошком пХ у присуству масе стехиометријски пречишћених АП-1 или АП-2 молекула адаптера или специфичних неуронских протеина за монтажу АП-180 и ензима генома ДНАЈЦ6 (ауксилин).“

Дакле, можете ли онемогућити овај систем неуронске “чипке“ без искључивања организма? Колико је нервних ћелија заражено овим наноботима? Колико неурона у вашем телу су још увек ваши неурони? Колико њих више нису неурони? И шта ће вам остати када се тај неуронски повезник искључи?

Питање: када неурон не зна да је неурон?
Одговор: Када се синтетише и узгаја нанотехнологијом!

Да бисте обуздали апсорпцију ових клатринских нанотехнологија, неће вам помоћи узимање додатка за храну или фармацеутских производа, јер они користе протеине, које неурони посебно производе, да посредују у њиховој апсорпцији заједно са њиховим теретом. Напуштањем опсега 5Г мреже или смањење пропусног опсега (губитак мреже), проузроковаће смрт људи који су већ „заражени“ нанотехнологијом.

Изумитељ ових живих наноробота Франко Виталиано, водио је развој ове нове нано-платформе која може пробити крвно-мождану баријеру и испоручити лекове и дијагностичка средства до мозга.

Овај чланак говори о новој Виталиановој нанотехнологији, која омогућава овим наноботима, да испоручују лекове у ваше тело и користе интра-назалне, интра-венске, интра-перитонеалне (ректалне) методе! Из тог разлога “брисеви“ су узимани из носа и ректума!

Они користе протеин назван клатрин, који се налази свуда у вашем телу и који је реконструисан липидним наночестицама са графенским оксидом, у мембрани овог квантног система за обраду информација.

Постоји превише недоумица око мРНА/липидних наночестица вакцина.
Тело се састоји од 4 компоненте: протеина, угљених хидрата, липида (масти) и нуклеинских киселина (генетског материјала или РНК).
Синтетичка РНК захтева липиде да би се кретала по телу и ушла у ћелије.
Примена ињекције комбинује две бочице. ПЕГилирани графен оксид (липидне наночестице) комбинован је у једној бочици, са другом бочицом која садржи мРНА (генетски материјал). У комбинацији, они постају познати као графенске квантне тачке. То је тзв. „хидрогел„. Потребно је само 6 сати након ваквинације, да би се овај отров рекомбиновао у нечијем телу.

Након ињекције, ГАС улази у циркулацију, прво утичући на имуни систем, активирањем имунолошког одговора тела. Нервне ћелије тела се затим инфицирају са ГКТ.

Да би увео неуронску “чипку 2“, Виталиано је морао да користи НФ-κБ трасу, исти пут који користи и ваш имуни систем. Да би то постигао, користио је чувену ћелијску линију ХЕК293 (HEK293), која се комбинује са још познатијoм св40 (sv40), која делује као кључ. Ове ћелијске линије се такође користе како би синтетичка РНК била компатибилна са људским ткивима.

Двовалентне и једновалентне вакцине обезбедиће директну испоруку наночестица феритина у мозак. За израду Магнето 2.0 коришћене су исте наночестице феритина које су коришћене за контролу „мозга“ зебрасте рибе.

ГКТ клатрин не може преносити поруке ЕМФ на велике удаљености. Када се ради са феромагнетиком као што је феритин, неуронска контрола ће бити могућа.

Клатрин технологија графенских квантних тачака, такође може испоручити феритин директно у мождане ћелије! У основи, направили су коло од графен оксида и сада га је потребно контролисати! Феритин је једна од опција.

Међутим, испитивањем ћелијских линија које је користио Виталиано, откривено је да је примењена бактеријска луцифераза, која је присутна код морске бактерије Vibrio harveyi.

Механизам покреће побуђивање луциферазе, за производњу плаво-зелене светлости у распону од 450-510 нм, неопходне за стимулацију међућелијског дејства (биолуминиценције) у луциферази морске бактерије. Овај процес светлосне емисије, редукује електрични облик графен оксида (рГО), који изазива грозницу и упалу. Било који плаво-зелени извор светлости, само ће поспешити даље побуђивање и наставити у недоглед да претвара графен оксид у ослабљени ГО.

Оно што знамо из рада Франка Виталиана је, да ове графенске квантне тачке, засноване на клатринском протеину раде у слабом микроталасном опсегу (1-1000 ГХз), што је слично високим фреквенцијама ЕМФ-а, које долазе из ћелијских торњева, мобилних телефона, рутера итд.

Постоје истраживачки радови који указују на то, да се клатрин протеин може користити за даљинско надгледање помоћу интернета ствари (ИоТ) који је сам Виталиано изумео. Иако има способност да контролише рад мозга на високим ЕМФ фреквенцијама, нижи електро-магнетни таласи, нпр. стоне лампе, такође га могу га активирати.

Шта то значи? Да је могућа побуђивање и управљање ћелијама вашег мозга, и са мањим фреквенцијама ЕЛФ-а (екстремно ниске фр.), али и даље вам је потребна већа ЕМФ за даљинско слање порука!! Без високе ЕМФ, они неће моћи да надгледају вас и ваше функције мозга!

Фреквенције које преносе магнетна поља, емитују 5Г магнетни прекидачи и слични елементи, који се налате у склопу 5Г торњева. Магнетна поља стварају тзв. изузетно ниске фреквенције или ЕЛФ. Ови нискофреквентни таласи не могу да се распростиру далеко (1 метар), али када су усклађени са високофреквентним ЕМФ-ом, који има опсег 1500 метара, онда имамо такозвани „модулациони талас“ (високи ЕМФ + ниски ЕЛФ), који је способан да досегне и 1500 метара; директно до вашег телефона, рутера, ел. аутомобила итд.

Недостатак свега овога је, што ови носачи протеина клатрина такође доприносе пробоју графен оксида у ћелије, што је прилично проблематично, нарочито за цревну слузницу; када је изложена спољном графену и подражена ЕМФ-ом, то ће изазвати сагоревање цревне слузнице. ГО се налази у вашој храни, лековима, млечним производима, фармацеутским производима, хемикалијама… У свему.

Показало се да овај протеин КЛАТРИН делује и као вектор инфекција, код “САРС-Ков-1“ из 2004.г. и наредних “САРС-Ков-2“ из 2019. године. NWO је управо смислио начин да користи овај протеин као оружје и убризгао је свој “мРНА код“ у вакцину против КОВИД-а и у брисеве или “тестове“.

Штавише, верујемо да је овај генетски исечак мРНА дизајниран да произведе патоген способан да пренесе живи неуронски преносник, користећи ћелије нашег организма као фабрике за производњу.

Постигли су оно што научници никада нису сматрали могућим: синтезу живог вируса од стране људских бића, “од кода до живота“. Супер-распршивач патогеног неуронског повезника.

Оно што сигурно знамо, неуронски повезник, који комуницира са вештачком интелигенцијом, NWO је уградио у тела милијарди заведених људи; вакцином, “тестом“ или директним преносом “са човека на човека“. Присутни су у ваздуху и побудиће их фреквенцијом, када NWO одлучи да уведе “нови КОВИД талас“.

Ове квантне тачке имају самосвест и способне су да разумеју ваше мисли, поступке и понашање. Могу вам прекинути живот. Након излагања зрачењу, осетићете јак бол, посебно током „КОВИД таласа“… или .. „таласа магнетног поља“. Сваки талас вас гура све ближе и ближе да будете „закључани“ у њиховој матрици, где ће вас убеђивати да им поверујете, да сте доброг здравља, док се у исто време, ваш ум и тело грче изнутра.

Љубазношћу архива Обамине (са напоменом) Беле куће, упознајте квантну тачку клатринског графена:

Квантни системи су реверзибилни!

Квантне тачке графена активирају се флуоресценцијом! Погледајте!
Виталианов “QuBit“ је ласер!
Органска веза са квантним системима. Живи.
То није вештачка интелигенција, то је учење. То је живи систем у нама!
Сада му морамо дати до знања, да би живео, мора да негује и међусобне односе!
Добро…. можемо се сложити…. зар не?
А ово је самосвест.
Моћ лечења, а не само убијања. Разрађен је под прикривеним програмом „Супер Војник“.
Првобитно дизајнирани као сигурни … док их нису напунили графен оксидом.
Биоразградиви су!!! БИОРАЗГРАДИВИ!!! Једини разлог због којег смо повређени је тај, што је у њима садржан редуковани графен оксид! Да се преноси “обичан“ ГО, ништа се не би догодило али кад се преноси рГО — БУМ!
Ево „честице сличне вирусу“
Ја сам само јадни Нано… и само сам погрешно схваћен!
А ово је неуронски повезник. Клатрински Трискелион.

Да би поједноставили ствари, NWO је користио вакцину, “тест“ и посредни пренос као системе за испоруку своје ГКТ мРНА, која садржи генетске податке за производњу “спајк протеина“ и нанобота на бази овог протеина; Клатрина ГКТ.

Сумњамо, да су протеин шиљка и наноробот иста ствар. Разлог зашто то кажемо је тај, што ова врста протеина клатрина има способност да лако уђе и изађе из ћелије и може да прође крвно-мождану препреку; продре у ћелије и испоручи мРНА генетски материјал, који затим одкључава ове нанороботе.

У основи, ови нанороботи су истоветни биолошки активном вирусу. Када изађу из ћелије, носе са собом генетски материјал за кодирање ка другим ћелијама. Нанороботи се шире по телу, заражавајући друге ћелије. Најважнији фактор у овом механизму је графен оксид, који је неопходан као антенски повезник за апсорпцију електромагнетних фреквенција и активирање производње ових протеина.

Они узгајају своју неуронску РЕШЕТКУ користећи нано-носиоце протеина-клатрина за складиштење графена у телу, а главни извор енергије који то подстиче је, конверзија ГО у рГО, која се активира ЕМФ импулсима, који долазе из ћелијских торњева, сателита и електроенергетског система!

Из свега се може закључити,
постоје само две кључне основе које недостају људима:
– Без 5Г – вакцине не раде.
– Са 5Г – све што се може замислити, постаје гориво за вакцину.
Нема „страна“, постоје само „чипови“ и квантно поробљавање.
Уколико не будете користили ваш разум, можете лако постати е-грађанин њиховог универзума.
#
извор: CIN
инфо: