Свет

Ако је ово писмо вјеродостојно, многе “теорије завјере” око короне постају истина!

ВЕЛИКИ РЕСЕТ је пред нама? Детаљи о томе како ће се одвити полако испливавају. Прочитали смо једно писмо на интернету, на које нас је упозорио наш читатељ. Два-три дана смо провјеравали што се догађа. Тада смо пали на видео снимку канадског политичара Randya Hilliera, који у Парламенту поставља питања о великом броју кампова који се граде у Канади, а у које желе смјестити не само болесне, него и друге.

Канада доиста припрема кампове за пуно више особа него што их је наводно обољело од коронавируса, али не даје конкретан одговор за кога точно припрема остатак капацитета. Одлуку о објављивању ове поруке, која се појавила недавно, донијели смо данас, јер и у Француској најављују мјере до травња 20021. године. Све се ово ради на темељу лажних статистика о наводној заражености, а не о превише осјетљивим ПЦР тестовима. У исти дан, када је у маинстреам медијима најављено евентуално тотално затварања Француске до травња 2021., потврђена је вијест да су статистике обољелих лажне због преосјетљивих ПЦР тестова.

Међутим, када смо спознали, такођер из француских маинстреам медија, да број примљених болесника и оних на реанимацији вјеројатно не штима, схватили смо да ова испод порука не смије бити занемарена. Ако је 10 % истина ово што у њој пише, морамо бити свјесни да смо сви у великој опасности, јер ће нам психопати доћи главе.


Порука члана Одбора у Либералној странци Канаде:

“Желим да вам пружим неке врло важне информације. Члан сам одбора у Либералној странци Канаде. Сједим у неколико група одбора, али информације које пружам потичу од одбора за стратешко планирање (којим управља Премијер).

Морам почети тим да нисам сретан што ово радим, али морам. Као Канађанин и, што је још важније, као родитељ који жели бољу будућност, не само за моју дјецу, већ и за другу. Други разлог што ово радим је тај што отприлике 30 % чланова одбора није задовољно правцем којим идемо у Канади, али наша мишљења су занемарена и они планирају да крену напријед ка својим циљевима. Такођер су врло јасно ставили до знања да ништа неће зауставити планиране исходе.

Мапу пута и циљ утврдио је Премијер и они су сљедећи:

-Фаза у секундарним ограничењима закључавања лаганом разином, почевши од главних градских подручја, а ширећи се према вани. Очекује се до студеног/новембра 2020.
-Пожурите с набавком (или изградњом) објеката за изолацију у свакој провинцији и територији. Очекује се до просинца/децембра 2020.
-Свакодневни нови случајеви КОВИДА-19 ће премашити капацитет тестирања, укључујући повећање броја смртних случајева повезаних с КОВИДОМ пратећи исте кривуље раста. Очекује се до краја студеног/новембра 2020.
-Потпуно секундарно закључавање (много строже од ограничења прве и друге текуће фазе). Очекује се до краја просинца/децембра 2020. и почетком сијечња/јануара 2021.
-Реформа и проширење програма незапослености треба пријећи у програм универзалног основног дохотка. Очекује се до првог квартала 2021.
-Предвиђена мутација ЦОВИДА-19 и / или коинфекција са секундарним вирусом (названим КОВИД-21) што доводи до трећег вала с много већом стопом смртности и већом стопом инфекције. Очекује се до вељаче/фебруара 2021.
-Свакодневни нови случајеви хоспитализација од ЦОВИДА-21 и смртних случајева повезаних са КОВИДОМ-19 и КОВИДОМ-21 премашит ће капацитет медицинских установа. Очекивано Q1 – Q2 2021.
-Бит ће примијењена појачана ограничења и карантена (која се називају Треће закључавање). Увест ће се потпуна ограничења путовања (укључујући међупровинцијска и међуградска). Очекивано Q2 2021.
-Прелазак појединаца у програм универзалног основног дохотка. Очекивано средином Q2 2021.
-Пројектирани слом ланца снабдијевања, несташица залиха, велика економска нестабилност. Очекује се крајем Q2 2021.
-Распоређивање војног особља у главна градска подручја, као и на све главне путеве ради успостављања путних контролних пунктова. Ограничити путовања и кретање. Пружити логистичку подршку подручју. Очекује се до трећег квартала 2021.

Заједно с том мапом пута, од одбора за стратешко планирање затражено је да осмисли ефикасан начин транзиције Канађана како би испунили невиђени економски потхват. Оно што би промијенио лице Канаде и заувијек промијенило живот Канађана. Речено нам је да ће, како би надокнадила оно што је у суштини био економски колапс на међународној разини, савезна влада Канађанима понудити потпуно олакшање дуга.

Овако то функционира:

Савезна влада ће понудити да обрише све особне дугове (хипотеке, зајмове, кредитне картице, итд.). За то ће бити осигурана сва средства за Канаду од ММФ, а што ће постати познато као Програм за враћање свјетског дуга. У замјену за прихваћање овог укупног опроштаја дуга, појединац би заувијек изгубио власништво над било којом имовином и особном својином. Појединац би такођер морао да пристане да судјелује у распореду цијепљења против КОВИДА-19 и КОВИДА-21, који би појединцу омогућио неограничено путовање и неограничен живот чак и под потпуним закључавањем (кориштењем идентификације с фотографијом која се назива канадски HealthPass).

Чланови одбора питали су тко ће постати власник одузете имовине у том сценарију и што ће се догодити са зајмодавцима или финанцијским институцијама, једноставно нам је речено да ће „Свјетски програм поништавања дуга обрадити све детаље“. Неколико чланова одбора такођер је питало што ће се догодити с појединцима ако одбију да судјелује у програму за враћање свјетског дуга или ХеалтхПасс или распореду вакцинација, а одговор који смо добили био је врло забрињавајући.

У основи, речено нам је да је наша дужност осигурати план који ће осигурати да се то никада не догоди. Речено нам је да је то у најбољем интересу појединаца да судјелују. Када је неколико чланова одбора неуморно тражило да добију одговор, речено нам је да ће они који су то одбили прво живјети под ограничењима закључавања на неодређено вријеме. И да ће се тијеком кратког временског периода, како би све више Канађана прешло у програм опроштаја дуга, они који одбију да судјелују били би сматрани ризиком јавне сигурности и били премјештени у изолационе објекте.

Једном када се нађу у тим објектима, имат ће двије могућности, судјеловати у програму опроштаја дуга и бити пуштени или остати на неодређено вријеме у изолацији под класификацијом озбиљног ризика по јавно здравље и била би им одузета сва имовина.

Дакле, као што можете замислити, након што сте чули све ово, слиједила је прилично бурна расправа и ескалирала је изнад свега чега сам икада био свједок. На крају је ПМО наговијестио да ће се цијела агенда кретати напријед без обзира на то тко се с тим слаже или не. Да то неће бити само Канада, у ствари ће све државе имати сличне мапе пута и агенде. Да треба да искористимо ситуације које су пред нама да промовирамо промјене на све већој скали за бољитак свих. Чланови који су се противили и они који су покренули кључна питања која су произашла из свега били су потпуно игнорирани. Наша мишљења и забринутости су занемарени. Једноставно нам је речено да то само урадимо.

Знам само да ми се не свиђа и мислим да ће све то Канађане одвести у мрачну будућност.”
Велики ресет ипак није теорија завјере

Велики ресет као контролирани процес, описан је на порталу Логично прије годину дана. Док су други објашњавали да се требамо отворити, све распродати, бити конкурентнији него Кинези, говори да су наше земље мале да би самостално опстале… нама је математика јасно показала да из дужничког ропства није могуће изаћи без Великог ресета. Монетарни сустав, темељен на неотплативим кредитима, који стварају монетарну депресију, већ стољећима паразитира раднике и подузетнике.

Криминалне идеје неће бити довољне за реализацију Великог ресета. Настрадат ће сиромашне земље и велики број радника, али се поставља питање што ће бити са штедњом и обвезницама, директно и индиректно у рукама средње класе? Како ће се понашати Русија и Кина, након што маске падну и упали се свјетло, те схватимо да су сви играли игру и чекали свој тренутак?

Инфлација је задња фаза овог глобалног пројекта, а која ће послужити да умањи вриједност штедње и обвезница у власништву земаља које су извозом домаћих ресурса и продајом јефтине радне снаге прикупиле на тисуће милијарди долара. Сви добро знамо, да велика осиромашења пука врло лако резултирају разним крвавим сукобима. Стално понављамо и сада ћемо: “Памет у главу. Имамо посла с неспособним социо-патолошким профилима, спремним на све.”

Погледајте испод видео у којем Randy Hillier поставља питања и изолацијским камповима и пита јесу ли ти кампови намијењени само болеснима од коронавируса или и неким другим особама. Одговор није добио, па је изнова поставио исто питање, након чега му је речено да сједне.

Извор: https://www.logicno.com/politika/veliki-reset.html

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!