Србија и србске земље

Вучић забио нож у леђа Русији

Евроунијатска колонијална управа на челу са Вучићем поново понизила и осрамотила Србију, смишљено радећи на погоршању односа са Русијом. Србија је поново стала на страну Запада и по други пут у УН гласала против Русије. Почетком марта Србија је гласала за резолуцију којом се осуђује агресије Русије на Украјину, а сада је гласала за избацивање Русије из Савета УН за људска права. Запад је открио своје планове, Вучић је потврдио своју издају, а шта хоће народ србски? Одговор нам је дао проф. др Зоран Чворовић који можете прочитати у наставку.

Уредништво Борба за истину

Фото: EPA-EFE/JASON SZENES

Издајник сада показује право лице, али само пред онима који су веровали да је патриотско-русофилска образина његов аутентични лик. За нас који смо одавно упозоравали на издају Српства и нову ’48. овакво гласање у УН није изненађење.

Ако је 2013. издао Косово, зашто данас не би забио нож у леђа Русији. Свега овог не би било да бројне српске патриоте нису пристале, из различитих разлога, да учествују у Вучићевој псеудопатриотској представи. Вучић је врло успело завршио задатак који су му наложили Вашингтон и Брисел, да стави под контролу патриотске странке, организације и појединце, као и Србе у Српској и Црној Гори. Тако смо добили да данас Запад контролише у Србији не само прозападни већ и патриотски пол српске политике.

Излаз из таквог наметнутог колонијалног модела је увек могућ, али он већ данас подразумева ванредни труд и жртве, необичне људе спремне да делују у оквирима који нису омеђени координатама реал-политике. У садашњој ситуацији свако реал-политичко решење не води ка слободи, већ само цементира постојећи колонијални статус.

Аутор: проф. др Зоран Чворовић

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!