Породица и школа

АБОРТУС И „КАЗНА БОЖЈА“

НЕПРИЈАТЕЉИ БОГА ЖИВОГА   

Да, сатанисти подржавају абортус. Тврде да абортус спасава живот жене. И не само то: сатанисти – који су у одређеним државама САД легализовани, већ одавно – нуде „ритуале“ који аборусу дају „религиозни“ смисао. Не, није то пропаганда хришћанских „фундаменталиста“ – то је вест из Хјустона у Америци, и, ко жели, може да је прочита.

The billboard, erected by the Сатанисти из Хјустона поставили су билборде недалеко од Центара за кризне трудноће у три велика града у САД.
Фото: Brett Coomer, Houston Chronicle / Staff photographer
Билборди сатаниста из Хјустона недалеко од Центара за кризне трудноће у три велика града у САД
Фото: Brett Coomer, Houston Chronicle / Staff photographer. https://www.houstonchronicle.com

А нама, православнима, одувек је било јасно ко стоји иза абортуса, званог, по нашем, православном појмовнику, утробно чедоморство.

А зашто сатанисти величају абортус?

Зато што је та врста понашања непосредан рат против Бога Живога и Животворнога, који је заповедио свим живим бићима да се рађају и множе и напуне земљу.

Сатанисти су Божји непријатељи, и зато пропагирају абортус.

ПОСЛЕДИЦЕ СУ ВИДЉИВЕ

Није ваљда да су сви који се за абортус залажу – сатанисти, питаће неко. У смислу свесног опредељења, наравно, нису. Али, последице су јасне. Сатана ужива у њима, јер је он савезник смрти и уништења. Довољно их је погледати око нас.

Миша Ђурковић (и један од аутора iFamNews-а, прим.ур.), у својој књизи о рату за породицу у Србији, јасно наглашава да је ова земља на путу пропасти између осталог и зато што има „изузетно либерално законодавство које не укључује ни обавезу саветовања и обавезу периода промишљања, ни пристанак потенцијалног оца, води ка томе да се абортус доживљава као облик накнадне контрацепције уместо да буде јасно предочен женама као убиство живе особе. Младе девојке, које се једном или више пута упусте у ову врсту праксе, по правилу у каснијим годинама имају проблем да зачну и изнесу трудноћу, а о чему их на клиникама нико не обавештава. Отуд велика количина абортуса и силни проблеми код великог броја парова.“

И тако Србија изумире. Све приче у Србији, од обнове духовности до одбране Косова, само су „тлапње” ако утробним чедоморствима убијамо оне који би могли бити нови Карађорђе, Тесла, владика Николај.

А „КАЗНА БОЖЈА“?

А онда се кука на „казну Божју“. „Окрутни“ Бог нас кажњава. Ми, Срби, „невина јагњад“, а Бог нас „сурово“ кажњава.

А шта је казна Божја?

Ево примера везаног за абортус.

Наш познати борац за живот (такође један од аутора iFamNews-а, прим.ур.), др Немања Зарић, наводи те последице које би неко назвао „казна Божја“.

Смрт – годишње у Америци умре најмање 100 жена од последица абортуса. Притом треба имати на уму да се овде не говори о нестручно спроведеним абортусима, већ о оним који се дешавају у специјализованим установама. Такође је битно да се велика већина леталних компликација (комликација са смртним исходом, прим.ур.) не пријављује као последица абортуса, већ као тровање крви, спонтана гангрена јајника итд. По речима др Адашевића, нашег највећег борца против намерног прекида трудноће, код нас се овакве компликације најчешће пријављују као пуцање слепог црева, а све са циљем да се прикрију прави разлози.

Пробијање материце – процењује се да 2-3 % жена доживи пробијање материце приликом вршења абортуса. Већина ових случајева се не примети одмах, нарочито ако је прекид трудноће спроведен у првом тромесечју трудноће, што води у друге, много теже компликације. Код касних абортуса, ова ситуација се готово по правилу јавља.

Рак цервикса, јајника и јетре – ризик за појаву наведених канцера се повећава два пута након првог абортуса, а чак четири пута након другог.

Ектопична трудноћа – овај термин означава појаву трудноће ван материце, нпр. у стомачној шупљини, и често се јавља након абортуса. Јасно је да овакво стање озбиљно утиче на плодност мајке и да засигурно доводи њен живот у питање.

Ендометриоза – ово је запаљење унутрашње мембране материце које може знатно да отежа започињање и одржавање трудноће. Абортус повећава ризик од добијања ове болести, нарочито међу младим девојкама.

Рак дојке – преко 50 студија, спроведених углавном у Америци, показују следеће застрашујуће податке: ако жена намерно прекине своју прву трудноћу, а има више од 30 година, ризик за појаву рака дојке скаче за 110 процената; ако абортира пре своје 18. године исти ризик се повећава за 150 процената. Друга студија показује да абортус до 45 године живота повећава ризик за појаву ове тешке болести за 50 процената. У сваком случају, доказана је несумњива веза између абортуса и рака дојке.

Осећај гриже савести – психички притисак који многе жене доживљавају након абортуса се креће од сумње, преко лакших и тежих депресивних стања, све до „црних мисли”, односно самоубиственог нагона, који се често завршава фатално.

РАЗМИШЉАЊЕ ЗА КРАЈ

Дакле, казна Божја је кад се Бог повуче и пусти људе да жању оно што су са ђаволом сејали.

И то је као два плус два – четири. Од Каина, првог човекоубице, до данас глас проливене крви вапије Богу. А нарочито нерођених, најневинијих, који нису угледали светлост дана Господњег. И Бог не остаје неосетљив на крв невиних.

Ко има разум, нека мисли. Ко има вољу, нека се труди да служи Живоме Богу. Ко је учинио грех, нека се каје. А сви заједно да схватимо да, баш у наше дане, жањемо посејано, и да се трудимо да своје срце учинимо доступним за благодат Господњу. Не буде ли тога, немамо се чему надати.  

Аутор: Владимир Димитријевић

Извор: https://www.ifamnews.com/sr/abortus-i-kazna-bozhja-/

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!