Породица и школа

Настављамо борбу за децу Ане Михаљице и за нашу децу

Ово је криминал највећих размера. Нико не може да поверује са каквим несојем људским имамо посла. Одговорно сумњамо да су децу спремили за иностранство!

Овако изгледа изгледа стан где су гајена деца Михаило, Гаврило и Рафаило.

Ове лажи потврђују да иза отимање наше деце стоји државни систем на челу са издајником Вучићем

Мајци није одузето старатељство над децом, од пре три и по месеца постоји судска одлука да јој се деца врате. Слике стана које круже по издајничким медијима су направљене након пожара у стану њеног оца у коме она није са децом живела, већ повремено долазила у посету. Она већ 10 година живи у изнајмљеном стану који је у комшилуку и који јесте мали, изгледа скромно, али уредно, ЛИЧНО САМ СЕ УВЕРИЛА. Не наседајте на спинове издајничких медија како су деца била запуштена и живела у нехигијенским условима, објавићу слике њиховог стана.

Људи, апелујем! Ана синове није видела 4 месеца, они се налазе у простору Центра за соц. који је намењен за привремени смештај 20оро деце а тамо их има 50! Немају довољно васпитача за толики број „штићеника“. Гладни су, преплашени, не спавају, туку их старији, хорор! Због лоших услова у том прихватилишту деца ту проведу највише пар недеља и брзо их смештају у хранитељске породице, јер не могу психички да поднесу тај ужас! Питам се како је Михаилу, Гаврилу и Рафаилу који су у том ужасу 4 месеца!

Снимак како продају нашу децу:

https://www.facebook.com/reel/3635636920036207

Молим вас ко год може нека пружи подршку макар дељењем ове објаве, јер се овде ради о злочину највећих размера над децом! СРБСКОМ! ДУБОКО ВЕРУЈУЋОМ, ПРАВОСЛАВНОМ!

Аутор: Драгана Баша

НОВИ ПРОТЕСТ У ПОНЕДЕЉАК 11. 3. 2024. У 11:00 ЧАСОВА У НОВОМ САДУ ИСПРЕД ТУЖИЛАШТВА!

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!