Србија и србске земље

Бошњачке лажи и западна пропаганда

Кад већ неће нека озбиљна медијска кућа из Републике Српске да направи емисију о овом случају, ред је да ја напишем коју ријеч.

Раде Вуковић из села Ратаја код Миљевине имао је љубавницу муслиманку пред сами рат. Били су колеге и крили су везу, јер је она била лаког морала.

Кад је почео рат она је избјегла у Горажде. Није знала да је трудна са Радетом, али кад је сазнала пријавила је да је силована. Родила је здраво мушко дијете, а након два дана је отишла за Сарајево и дијете је оставила у болници. Дијете је усвојио домар те болнице и одгојио га.

Наравно пропаганда бошњачке стране ово није пропустила и на широко се причало о овом случају. Раде Вуковић је оптужен за силовање али свједоци су потврдили да он није крив и ослобођен је. Још су на суђењу тврдили да их је током рата помагао и да је због тога имао и проблеме са нашим властима.

Данас тај Ален Мухић представља себе као жртву рата и чак је и прије неколико година у сред Њујорка у сред УН-а говорио о свом случају. Те је по федералним медијима просипао шупљу, као је упознао оца који је за њега крвник, криминалац и ратни злочинац.

Ово је само један примјер како наши медији у Српској не показују никакво интересовање за овакве приче. А прича је показатељ сви оних небулоза које је пласирала муслиманска страна уз свесрдну подршку међународне заједнице.

А ето данас сам чуо први пут за овај случај и провјерио са људима у Фочи, те постављам изјаве овог класичног јаничара и изјаве свједока са суђења Радету Вуковићу.

Аутор: Бојан Вегара