Србија и србске земље

Поводом последњег вапаја народа са КиМ, Србине верујеш ли да је Косово и Метохија твоја

Фото: Курир/архива

Поводом великог протеста нашег народа у Косовској Митровици, пре свега вапаја Србског народа чији је останак и опстанак доведен у питање због издаје Вучића и терора шиптарских терориста уз подршку Запада, подсећамо на текст који приказује право стање у Србији.

Вапај наше браће и сестара са КиМ, који нам поручују да они припадају Србији а не шиптарској квази-држави, у централној Србији остаје без одјека. Славе се спортски успеси, а истовремено страдање нашег народа на Светој србској земљи дешава се без  протеста.

Уредништво Борба за истину

Србине, верујеш ли да је Косово и Метохија твоја

“Пример Кнеза Лазара буди у нама понос и одушевљење
за исте идеале за које је он мученички пострадао.“[1]

Данас, када колонијална управа на челу са Александром Вучићем због похлепе којом је обузета, а по налогу светских моћника, води у пропаст ову државу и народ; када је највећи део тог истог народа, хипнотисан медијима под контролом Запада, постао равнодушан и деморалисан; када је онај део народа којем је стало до себе и свога рода разједињен и подељен; у тој и таквој Србији где све мање наде има, а очајање и мрак покрива скоро цео народ и државу, ми се налазимо пред старим-новим избором: издаја или верност.

Проклети Запад, кога представљају четири јахача апокалипсе САД, ЕУ, Ватикан и НАТО, а којим управљају светски моћници из сенке, окупирали су Србима колевку Косово и Метохију, без које нема опстанка ни државе Србије. И раније је Косово и Метохија бивало окупирано, али нико није од Срба тражио да се добровољно одрекну своје територије и никада није било таквих изрода у роду Србском који су спремни и такву издају да учине. Док Запад лицемерно тражи од нас да прихватимо и потпишемо да срце Србије, Косово и Метохија није наше због “будућности“, истовремено у име Србског народа, одлучују они који воде реал-политику изрода, који не знају значење речи Крст Часни, Слобода Златна, Отаџбина, Завет, Част и Савест.

Верујем у Бога и србство, рече велики песник и дипломата, а пре свега велики родољуб Јован Дучић. Тако су веровали и живели сви наши часни преци од Светог Саве и тако ће поступати сви часни Срби до свршетка века. Ви који кажете да је Косово готова ствар, да ту нема шта да тражимо, да га треба дати Шиптарима, да ми не можемо против воље Запада, да треба да прихватимо реалност, да нећете више да ратујете – у шта ви верујете? Та вам питања постављају Свети Сава, Свети Цар Лазар и сви свети и честити подвижници србски, који нам оставише да чувамо све што смо добили од њих у наслеђе. Су чим ћете, несрећници, стати пред Лазара, Милоша, Вожда, Србске Војводе, Ђенерала Дражу и друге србске часне претке који својом крвљу запечатише међе србске земље? Су чим ћете, несрећници, стати пред Свету Небеску Србију, која нас благослови да чувамо веру и земљу од Бога нам дату? О кукавно Србство, да ли са собом носиш клетву или благослов? Да ли знате, несрећници, да Шиптари живе у стрепњи, јер добро знају да су се Срби, пре или касније, увек враћали на Косово и Метохију као победници? То једино не виде и не знају издајници и кукавице!

Србски народ живи у најтежим временима и налази се на највећим искушењима од када постоји. Није то због ратова, страдања, пораза, издаја, понижења, отимање наше земље, протеривање са вековних огњишта,  окупација земље, већ зато што је уздрман стуб његовог опстанка, СПЦ. И раније смо падали у ропство и били окупирани, али је СПЦ и у годинама најтежих националних и светско-историјских ломова водила народ и бринула о њему. Од прогона владике Артемија СПЦ се свела на Београдску патријаршију којом управљају екуменисти или папољубци. Вучић је привео крају посао (издају) због којег је и доведен на власт од стране Запада, а сада у први план долази његов пандан у црквеној власти и саучесник у издаји који има завршну реч, папољубац екумениста Порфирије. Да би КиМ постало шиптарско, није само довољно протерати већину Срба, него треба србске светиње (манастире, цркве и остала духовна добра) претворити у албанске. Следи нам македонски сценарио, односно прихватање њихове реалности, које значи одрицање од наших светиња и њихово предавање Шиптарима, односно Албанској православној цркви, уз неизбежно посредовања ЦИА агента Вартоломеја.

Када би било имало искрености код екумениста у СПЦ, који се данас представљају као борци против издаје КиМ, прво би се покајали за своје екуменистичко понашање и поново постали Православци, затим би анатемисали Вучића, лезбејку и све остале које раде против Господа, народа србског и државе Србије, односно издају КиМ. Све друго је обмана, да се оправда оно што се не сме правдати, а то је издаја Бога и рода.

Срби, да на нама буде благослов Свете Небеске Србија, а не клетва, храбро и одлучно с вером у Свемогућег Господа, рецимо оно што је крвљу и сузама дубоко урезано у души сваког правог Србина: Нема предаје, Косово је срце Србије! С тим великим и непоколебљивим речима, поручићемо свима да хоћемо слободу достојну човека, слободу у Господу Исусу Христу, и да нас ништа није поколебало у борби коју Срби воде кроз целу своју историју, борби за Крст Часни и Слободу Златну, чију је суштину Свети владика Николај Жички изразио овим речима: “За Крст као зависност од Бога, за Слободу као независност од људи. Борећи се за Крст Часни ти се бориш за једини прави пут живота, за једну живу истину, и за једини истинити живот. А ко год се за то бори, ако и умре живеће, ако и погине победиће.Нема повлачења, нема предаје, спремај се за борбу Србине! Часни преци гледају на нас и очекује да покажемо веру, храброст и чојство, а потомци очекују да им оставимо земљу у којој ће живети слободно!

Учинимо што стоји до нас, остало ће дати Господ!

Раб Божији Горан Живковић

[1] Владика Артемије – кога због вере у Бога и Србство прогнаше са Косова и Метохије.

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!