Мишљења

Воде нас да и ми будемо исти као они, који руком убише милион Срба

“Док у слободно време омаловажава српске жртве и смањује њихов број у Јасеновцу, владика Јован Ћулибрк одржава заједничке молитвене екуменистичке мисе са римокатолицима и осталим јеретицима по лијепој његовој.“ Васељенска

Запитајте се, господо, како се осјећамо ми који смо све дали (најмилије, крв, дијелове тијела, имања, родни крај) да нам се вјера не угаси и да опстанемо као православни Срби, кад видимо да у капели тзв. блаженог Алојзија Степинца српски епископ Кирило се моли са усташама, или кад онај полудјели рокер у Дарувару све са свештенством се моли са својим истомишљеницима и затире Јасеновац гдје год проговори?!

Хајде да заборавимо да нам се патријарх јавно воли са Хрватском и то да нам Григорије препоручује јогу, или кад нам Максим каже да смо од мајмуна. Да заборавимо да догодине код нас у комшилуку преко Дрине нема ложења Бадњака, јер не воли нам Јеротеј тај обичај, а и то да на Косову нема свештенства да благослови народ о Богојављењу да заплива за Крст Часни. А наравно требају се заборавит и сви манекени вакцина у мантијама и проповједници слатког и шареног православља, без невоља и јада.

Папољубац Порфирије у молитви са римским јеретицима, а кардинала поставио на место за архијереје

Наше је данас само да климамо главом и аплаудирамо на све њихово и кад дају наше храмове Хрватској православној цркви да у њима служи и да ћутимо кад све наше постане македонско, али и да се више не бунимо за то Косово. Они ће нам га сачувати том љубави и бригом, а наше је само да главом климамо у ритму рокенрола.

Шта има више ко да чува вјеру прађедова, кућни праг и да главом брани Светосавље и Косово? Шта има ту да се на прађедове ложимо, кад први међу нама имају боље опције за нас и воде нас оним широким путем тамо гдје Истина, част, образ и ријеч не постоје, још од 1054. године.

Воде нас да и ми будемо исти као они, који руком убише милион Срба, да признамо да нема жртве равне јеврејској жртви и још нам кажу, да се опустимо и запјевамо неку рок баладу о љубави, миру и толеранцији међу људима.

А тамо одакле сам, поп је прије првог метка побјегао и цркве су нам спалили и срушили, те од тада знам да смо ми обични мали Срби и понеки велики српски Епископ у злу добу, једина Црква Христова и трунке љубави немам од тада за препоруке људи, што живе у свили и кадифи и што на сва уста серу о љубави и рокенролу. За њих се само молим, јер добро знам шта је рокенрол у животу али и у кину.

И још да вам кажем, да Бог никад није оставио обичне мале Србе и понеког великог Епископа српског, па неће ни сад.

Аутор: Бојан Вегара

Слике и текст испод слика уредништво Борба за истину.

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!