Мишљења

Министарка науке криминално подржава лажи енглеског ВВС-а о србској генетици

Фото: pixabay.com

Наша срБска генетика: И2а хаплогрупа

У бесрамном и манипулативном чланку енглеског BBC-а, који многи цитирају, можемо да читамо невероватне научне лажи које срБска министарка науке криминално подржава: 
Tу се каже, да генетски кодови не (!) одсликвају националитет, што је кривљење свега што је научно достигнуто. 
Пођимо од самог почетка како би ствари биле јасне и како би се увидело са ким имамо посла на челу обог важнпг министарства знања / науке.
Да би се сликовито приказао развитак нашег генетског кода током историје, најбоље је узети изванредан документарац истих тих Енглеза, који са екипом научника идy по свету, тестираjy крв и налазe трагове кретања људског рода. Десет година су генетичари радили на овом документу који исписује кроз анализе крви, нову историју, против које ватикански лажови не могу ништа осим да je скривају: 
Путовање Човека, или, Генетска одисеја, је ремекдело Spencer-aa Wells-a:
Капљице крви које је генетичар Wells узимао по целом свету у овом документарцу, током десет година су “прозор у прошлост, јер чувају информације о прецима“. То је истовремено “машина које показује прошлост“. У сваком нашем гену постоје информације које омогућавају да се сагради породично дрво целог људског рода. Кад је 1970. у централној Африци проучаван генетски код једног изолованог племена, почела је невероватна прича која омогућава реалну шетњу у прошлост исписанy баш као и свака књига. Све што живи, гмиже, дише на овој земаљској кугли ,носи у себи писмо састављено од само четири слова која су научници дефинисали као  : А C G T . Користећи три од ова четири слова, исписане су речи, па параграфи, који представљају гене. Цела божја креација, је исписана истим кодом – и биљке и животиње користе ову исту азбуку.  Крв сведочи – она пише својим генетским кодом, нашу причу. 
Standford University, California је заокружио причу са својим анализама, где се под “анализом“ подразумева, “читање гена“. То је чиста наука, тачна као и математика. Она се не може искривљивати – али, њено тумачење може, како ћемо видети касније. 
А прича почиње у Африци, тачно у Намибији, где је некада било само 10 000 људи. Одавде je кренулo путавање, Одисeју – ми смо сви деца ових путника чији су сe гени прилагођавали (“мутирали“) новим подневљима, исxрани, климама… На лицима “бушмена“ изолованих хиљадама година, виде се голим оком црте лица карактристичне за Африканце, за азијатске Монголоиде а и црте белих људи. Само пре 50 000 наши преци су још били у Африци. Kрв мушкараца, наших очева, носи на свом Y хромозому спечифичну групу која је означена као група А, то јест хаплогрупа А,. код “бушмена“. Баш зато што они имају све карактеристике целог људског рода у својој крви, зато имају хаплогрупу А. Најстарију. Cтару 200 000 година. Како то знамо? Да би то објаснио, Wells је y документарацy узео једно воће као почетак историје и поставио испод њега, два друга иста воћа која су проистекла од исте линије – у следећим генерацијама, долази природно до неке лагане промене / адаптације / мутације у гену па воће може бити мало другчије – та мутацијa се чита у генетици и она служи за маркирање потомства и креирање грана породичног дрвета ( Wikipedia -Haplogroupes du chromosome Y (Y-ADN) ):
Tакође, преко мутација, може се рачунати и старост гена.
Ево географске карте која приказује распрострањеност хаплогоупе А – тy се види Намибија као територија где има највише ове генетске групе. У централној Африци се виде потомци Намибијаца који су кренули ка северу на пут… :
Фото: https://en.wikipedia.org/wiki/Haplogroup_A_(Y-DNA)
Абориџени у Аустралији носе исту крв хаплогупе А, јер су кренули на путавање, одавде, прешли преко Индонезије док је изгледа још била спојена с Азијом у Аустралију. На свом путу, оставили су у паршумама централне Африке пигмејце, који је еволуирао у хаплогрупу Б (B). Један део “путника“ је окренуо према центру Азије, где данас Кинези на далеком истоку носе хаплогрупу C. Кинези уважаваају и поштују веома своје африканске предке јер су свесни свог порекла а немају језуитске манипулације науке која би их спречавала у спознаји својих корена. Генетски су најблискији “бушменима“.
Haplogroup C:
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/89/Haplogrupo_C3_%28ADN-Y%29.PNG/800px-Haplogrupo_C3_%28ADN-Y%29.PNG
Хаплогрупа D је формирана од оних који су остали на блиском Истоку и под утицајем околине, еволуирали у групу Е (стара 70 000 година), која карактеристише арапске народе. Људи с хаплогупоме Е су се вратили у Африку али и населили обале медитерана.
Хаплогрупе E:
Фото: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/d2/Y-Haplogroups.png/440px-Y-Haplogroups.png
Хаплогpупе F и G остају углавном у азијским просторима и има их нешто мало по Европи. Група F је подељена на главну грану (група IЈК) која је порекло 80% Европљана и другу грану G (формирана пре око 48.000 година).
Хаплогрупa G
Фото: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/33/Haplogrupo_G_%28ADN-Y%29.PNG/600px-Haplogrupo_G_%28ADN-Y%29.PNG
Википедија пише на француском језику о Хаплогрупи I следеће : “Хаплогрупа И, која се углавном налази у европским популацијама, посебно је присутна у Босни и Херцеговини, гдје 55% становништва чини хаплогрупа И, са највећом глобалном концентрацијом у Херцеговини од 75%. Ова два процента из Босне и Херцеговине чине босанскохерцеговачко, хрватско и српско становништво без разлике. У Србији има 31,89% хаплогрупе И, у Хрватској око 32,5%. Црногорци су И са 36,5% али са високим уделом хаплогрупе Е (27%). Хаплогрупа И2а се такође налази међу Румунима (34%4), Бугарима (26%4) и Македонцима (27,5%) са нижим фреквенцијама, од 20 до 35%. Други регион Европе са високим уделом хаплогрупе И је Скандинавија: у Шведској (42%)4, Норвешкој (36%)4, Данској (41,5%4), Исланду (33%)4 и у северној Немачкој (29,5% ).“
Фото: https://www.eupedia.com/images/content/Haplogroup_I2a.png
Ако је концентрација ове хаплогрупе И2а највећа на херцеговачким просторима, где сигурно није било других народа и ако се ова група највише налази у срБско- хрватско- црногорско- македонским просторима онда се она слободно може звати нашом, срБском групом што независне студије научно подвлаче у овом раду који се зове: “Велика концентрација палеолитскe Y xромозомске линије карактеристише Србију:
Процењује се да су ови гени стари око 50 000 година и тиме су најстарији у Eвропи. 
Овде можете одмах приметити да није ни поменута Молдавија (Чернојевић – сеобе !) нити Сардинија, које се јасно издвајају својим јаким концентрацијама палеолитског срБског И2а гена – зашто! Прво, уопше глобално, све крвне везе народа се скривају – како не би било пријатељства робинских односа и како би ратови били што жешћи, крвавији и геноцидарнији, по жељи ватиканских дипломата који плеткују ратове у тами. Затим друго, на Сардинији живе Срби и говоре једну мешавину словенско- срБског- italianskog, имају на свом острву врло старе куле, изворе за купање (као сви Словени) … а море око Сардиније је звано : Сербско Море на првим картама. Кад је Oци пронађен у алпском леду, и на њему И2а генетски код нису рекли да је он Србин, него Сардинац, па су људи мислили : стара италијанкска култура ! Сардинија не сме бити срБска, море око ње се не сме звато СрБско море, нити И2а група сме бити срБска !  Сва лажна историја писана језуитским смрдљивим мастилом би се обелоданила, кас би признали ко је ко!
Даље у тексту Википедије недостаје проценат ове И2а групе међу Aлбанцима, који су поодавно албанизовали наше топониме, забранили нашима да говре соопствени језик и постали Албанци – дакле, колико су они Срби, то се овде скрива. Али, на сву срећу још постоје студије о албанској генитици, што ћемо после обрадити. 
Ако потражите информације о хаплогрупи И на енглеском језику, видећете, да се у одговарајућој теми, Срби и не спомињу. Географска карта која јасно показује где су мушкарци с И хаплогрупом је замењена у енглеском тексту са једном дугачком, непрегледном табелом у којој се износе и подаци без референција a наводе се неки народи са 0% групе И ! Само се Срби не наводе ни у тексту ни у табели ! Једноставно су елиминисани.
Погледате ли пажљиво горње породично стабло Wikipedie са свим хаплогупама – приметићете да фали управо наша хаплогрупа И2а ! Постоји место за И1 али нема И2 – избрисано је из стабла ! Скривено!
А и превод француског на “срБски“, Гоогле врши у јекавици, као да екавица није срБска ? Види се, да нам сечу корене ! Такође, сасвим је евидентно да наведени проценат произилазе из одабраних студија које имају најниже проценте мећу нама а највише мећу народима околине ! Ако би ми бирали студије, радили на њима, врло је могуће да би проценат показиваo и 99% хаплогрупе у Херцеговини, одакле би се проценат лагано смањивао према Србији, Хрватској, Црној Гори, Македонији с 70-90 %, даље према Бугарској, Румунији, Мађарској, Аустији, Албанији, Сардинији с 50-60%, Грчкој, Норвешкој, Данској 30-40… 
А зашто наc нема у централној Европи и поред остатака “лужичких“ Срба који још говоре у сред НЕМАчке наш језик ? Јер, су крсташи починили први геноцид у Eвропи над нама. По швајцарским манастирима постоје трагови организовања “крсташа“ који су чистили срБске трагове, језик по “немачким“ просторима, управо онако како то данас чине Албанци по ватикански рецептима – бришу нам топониме, замењују с албанизованим именима, забрањују наш језик,  наша  презимена са ИЋ… – све то видимо уживо на КиМ! Али, геноцид из XI, XII, XIII века је скривен по књигама који су писали језуитски бандити.
Поодавно се зна да Ватикан има своје агенте који даноноћно раде на “иправљању“ текста Википедије – сама администрација Bикипедије је морала да поднесе тужбу против Ватикана пре отприлике једне  деценије. Изгледа, да нису престали, ти криминалци, да мењају податке и скривају научну Истину о нашем пореклу.
Зашто им је то толико важно да нас елиминишу као појам ? Јер, смо ми живи доказ о њиховим манипулацијама историјских података. Јер, ако смо ми ти који имамо хаплогрупу И, као што “херцеговачки“ гени докумнетују, онда смо ми ти који смо носиоци “Винчанске“ културе коју они називају “дунавском“ културом како би избегли реч Срби, иако су скелети с овом нашом групом нађена на овим неолитиским ископинама. Онда ми Срби имамо хаплугрупу која нас дефинише. Нисмо се доселили на Балкан. Били смо ту, бар, 7532 годинa… Македонци су онда Срби. Бугари, Мађари, Румуни, Молдавци… сви су Срби! Грци, антички Грци су Срби – онда cy Хомер, Питагора, Сократ…  су Срби! А Ватикан, доказан лажов. 
Кад се И хаплогрупа нађе у костурима Феничана који су као измислили слова азбуке, онда се историја мења – Језуитски бандити по подрумима ватиканских педера, пишу одмах нову истирију и тврде да cу Јевреји измислили азбуку, иако њихов календар броји 1500 година мање него наш срБски и иако 22 слова наше азбуке долазе из винчанских ‘ симбола“, које они неће да зову писмом ! Наши гени хаплогрупе И, подгрупе И2а, су најстарији у Европи – они се налазе и на северу Индије где се говори санскрит, свети најстарији језик који је идентичан нашем србском језику: 
Ето, крв пише Истину! Народ срБски не сме да ћути ! Ватикан се мора оптужити за сва злодела који нам је починио и сада скрива преко својих бедних плаћених слуга у министарским фотељама “српске науке“. Све их морамо довести пред суд.
Али, Истину, прво, морамо caчувати. То нам је најсветлији задатак. Молим, одмах све читаоце да сачувају ове карте и текстове, јер ће и оне нестати, с обзиром да су језуитски педери прво кренули да елиминишу наше име по енглеским документима који се више користе по целом свету него францускси. 
Наставимо, Одисеју генетског кода. Хаплогрупа H је настала отприлике у исто време као и наша IKL група у Азији и карактеристише Индију, углавном јужну, као и Роме које носе H1а групу, док Индијци у Индији носе H2b групу.
Фото: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/eb/Haplogroup_H_map.png/440px-Haplogroup_H_map.png
Ова H haplogupa се такође налази у највећем делу америчких нативних “Индијанаца“ који су уништени у геноциду ватиканске банде. Кад су шпански, католички освајачи у XV веку стигли у Америку, наишли су на мирољубова племена која су живела у хармонији с Природом, заједно ловили и делили у даровној економији све што су стицали, па је онај који је највише даровао, био најцењенији у заједници. Није се нити куповалo нити продавало, али се понекад, ретко, измењивало – роба и робовање су били непознати. Купали се често и били врло чисти, тражили од дошљака да им перу смдрљива одела, давали шаторе, нудили братство, пријатељство кроз женидбу и асимилацију. Скоро сви морнари су завршили асимиловани у тим првим суретима – нису се враћали, него су живели слободно међу Индијанцима. Зато је ватикан послао војнике conquistadores који су углавно били тешки криминалци и убијали масовоно недужне становнике Aмерике. Завршили су са елиминацијом 100 милиона ових људи који нису знали шта је лаж, превара, зло ! И то су пробали да сакрију. Ватикански педери никада нису тражили опроштај,  a до наших дана cy силовали и убијали индиjaску децу пo  Канади. Tи исти људи, “Индијци“ са хаплогрупом H, живе у сред Русије, имају сва права и обавезе као и Руси. То је словенска племенита култура која и овде извире, а они хоће да је сакрију.
Све даље хаплогрупе које ce виде на горњем генетичком породичном стаблу Wikipedie имају само изванредно мале промене / мутације од ових базичних, најстаријих група. Зато ћу само споменути да је група R1а, произишла директно из наше, иако слово R није близу  у азбуци (I-K-P-R). Руси су наша деца. Такође, група R1b која покрива Eвропу, јесте незнатна мутација нашег србског најстаријег европског палеолитског гена из Херцеговине (I-K-R). Нажалост, и они на Западу (R1b) су наша отуђена деца. 
Карте о генетици Руса су потуно изманипулисане – скоро је немогуће видети да је највећа концентрација R1а управо на руским просторима и да се смањује премa Западу, где је мутирала у R1b. 
Фото: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/06/R-M458_frequency_distribution.PNG/440px-R-M458_frequency_distribution.PNG
Ова карта копирана с Wikipedia-e доказује да су неприродне, исечене линије постављене по Европи како се не би видела концентрација руског  гена. А Бугарска, Црна Гора и Молдавија су изузете, иако има многобројних студија које доказују да на тим изузетим просторима живе такође руска поколења. Видите како је вертикалном линијом пресечена територија Русије – као да преко те њихове измишљене линије нема Руса. Овакве изманиулисане карте постају све чешће и све лажљивије. Када не сечу овако безобразно и видљиво, онда сецирају карте као на Eupedia-i :
Ту морате да синтетизујете више карата како би добили неку приближну слику реалитета. Ни на овом сајту, нећете видети целу територију Русије. Како пале књиге Достојевског по Европи, забрањују њиховим генијалним музичарима, спортистима, филозофима … да се појаве на западним просторима, тако им бришу и Истину о порeклу и затварају очи западњацима да су они потомци Словена и да су некада говорили “словенски језик“ … па су за НЕМЕли под притиском ватиканских сатаниста који су морали да распарчавају, деле, раздвајају браћу како би владали, покорили, поробили и опљачкали. 
Ради се отворено на криминалном скривању приче која крв исписује. Очигледно да људи не смеју да знају своје порекло и да не смеју да се воле и уважавају. Како би онда ватикански педери поседовали половину обрадиве земље на овој планети, већину злата покраденог од Асцтека, Маја, сребра извучених нових америчких колонија, дијаманата из Африке… Како би њих шачица нежења могли да располажу толиким богатством? 
Вратимо се на то зашто се албанска генетика не представља у оквиру И2а генитике ? Aлбанска генетика је типичан пример мешавине, која нема својe сопственo порекло : разне студије дају разне проценте о концентрацији разних, најразличитијих хаплогрупа међу Албанцима. Пре неколико година студије су показивале да је 30% свих шиптара имало нашу србскy И2а групу; 30 посто арапcку Е хаплогупу, 10 посто руску R1а , 5% R1b, 10 % јеврејску хаплогрупу Ј ( NE-M78* E3b1E-M78* α* E3b1-αE-M81* E3b2E-M123* E3b3J-M241* J2e1I-M253* I1aI-P37* I1b*(xM26)R-M173* R1bR SRY-1532* R1aR   (xQ,R1 ) . Данас, су цифре јако промењене, изглађене, словенски проценат невероватно смањен…  ! За њих се може рећи да немају национални код, према сопственој крви.
Наравно, и за Aмериканце, који су мешавина разних народа- не може се дати национални генетски код. Тако је и за све народе који проистичу из младих гена R1а тек од пре неких 15 000 година! Цела западна Европа је руско-срБско потомство ! Englezi !Они то морају да признају, кад тад. Сад се опиру и лажу. Јевреји су као и шиптари, мешавина народа, иако то неће да признају. Мећу њима има највише Араба (Е) које убијају, има мало хаплогрупе Ј1 и Ј2, има словенско-руске хаплогрупе R1а, има “западне“ хаплогупе R1b…
Видели смо да африкански народи могу имати хаплогупу А, B, Е… зна им се порекло. Кинези имају haplogupu C.  Арапи такође (E). Срби (I2a). Руси (R1a). Oригинални народи имају своје кодове исписане научним језиком са четири слова генетске азбуке. Ватикански криминалци могу да преправљају карте, мрсе конце с неразумљивим научним језиком, скривају кључне податке, затрпавају текстове с неважним ситницама, мењају проценте како им се ћефне, прекројавају факте… и оптужују за нацизам. 
Да ли срБска министарка науке намерно или из незнања употребљава појам “геном“ који није јасно дефинисан, па се може сxватати на разне начине, не можемо знати. Али, да генетски код не може бити националан – то је ватиканска чиста лажа.
Овде можемо да одговоримо на питање срочено на почетку BBC чланка, да ли Канађанин који је отишао из Србије има србски генетски код? Нека му се узме крв, па да се види – је ли И2а, онда јесте Канађанин, срБског порекла (не балканског, дунавског, не босанског, не крватског, не македонског, не…). Зашто он не би смео знати своје порекло ? Да Eнглези скривају да су наша србскa деца? Да пљују на своје претке? Хоће ли то сaкрити с овим бесрамним текстом у језуитском стилу?
А увођење генетског материјала из Шпаније, с највероватнијим генетским кодом хаплогрупе R1b, јесте геноцид над нашим народом, опет у језуитском сатанском, немом стилу превараната. Mинистарка наука да научи да је људски геном, један a може имати различите параграфе – то су различите хаплогрупе, које карактеристишу различите наРОДе! 
Поменути Илић у BBC тексту који сматра да су “геноми различити“ јер су од мајке и оца, мешавина, не разуме апсолутно ништа од генетике, која изучава искључиво преноцшење гена од оца на сина, преко мушкe линије која има своје име у генетици – Y хромозом. На том хромозому пише ко су нам очеви. Одакле смо. А њему треба објаснити да је човеков геном другчији од генома биљке, гљивице.. . иако например и гљивице имају више заједничких гена с нама него што ми имамо с биљкама (једно дрво бананае има 50% истоветних гена као људски род, исписаним с иста 4 слова која се универзално користе у тројству (три слова за једну реч). 
 Нације према римском робовласничком систему су везане за територију – оне не одговарају као појам народа код Словена, који нацију дефинишу према роду. Према крви. Према предцима. И, имају поштовање за предке. Никада их нису поробљавали нити терали на “национализацију“. Зато људи с хаплогрупом H, “индијанци“ живе мирно у сред Русије, говоре свој језик, поред рускиог. Зато у Србији има Албанаца који говоре срБски а родом нису Срби.
BBC текст завршава бесрамном изјавом Марка Томаса, професора еволуционе генетике са Универзитетског колеџа у Лондону.
„Читањем ДНК можемо да сазнамо где су нам преци живели, али не постоји геномска компонента која је специфична за једну или другу етничку групацију.?’ Дакле по римском систему, они хоће да кажу да се може видети географска позиција предка, али не његово родно / крвно порекло ! То је политика ватикана коју спроводи у генетској науци – јасно се види да се крвно порекло рода премазује, скрива а намећу нејасне везе са теритроријом. Ко је урадио генетски тест, може да закључи, да у резултату нису наведене хаплогрупе, него географско порекло. Тако једном младом  Швајцарцу, коме је отац швајцарски лекар, а мајка Португалка, пише да има порекло са Балкана ! Иако је платио скупо најбољи генетски тест, остао је у мраку. Балкан као одредба генетике, јесте језуитска заврзама која скрива право генетско / родно/  срБско порекло. Јер, она група која је доминантна на нашим просторима јесте И2а. Али уместо националне одреднице која дефинише наш простор, језуитска политика користи географски појам (Балкан) ! Надам се, да је сада свима јасно, ко је ко. Ко су лондонски професори, како Језуити спроводе своје сатанске лажи и како се генетика манипулише преко министарских фотеља. 
Када BBC цитира доктора Александара Љубића који каже за РТС  : “Мешање генома је и предуслов напретка човечанства“, онда се види да он не зна да се геноми човека не могу мешати с геномима других створења – Геном је једaн код човека. Али гени се могу мешати – зато немамо 100% И2а на нашим просторима. Имамо пуно R1а, руских потомака…. Њихова закључна објашњења о комплекситету ДНА, конструкцији с 4 слова.. не служие више ничему, осим замагливању Истине која је једноставна и само-дувању сопственог докторcког ега, без образа и без поштења.
Циљ овог ненаучног BBC текста са лажним специјалистима генетике, јесте застрашујуће наметање туђих гена, систематски, преко државног апарата, нашем славном народу који је изродио најпаметније главе људског рода. Шпански, освајачки, гени conquestadores нису за наш мирољубиви род. Мешање гена која се деси из љубави, јесте позитивно и добро. И то се доста дешавало код нас – па нас има. Али, оно које се намеће државним апаратом, има сврху нестанка нашег рода – то је геноцид, у радњи издајничке, анти-срБске, мафијашке, криминалне владе. 
Тачно је да је било пуно миграција на Балкану, али једна константа је опстала – хаплогупа И2а живи данас као и за време Винче која је била Њу Јорк неолита. Живи овај параграф у КЊИЗИ ЖИВОТА исписаном БОЖИЈОМ РУКОМ, једног јединог Бога који говори једним језиком. Ту пише да смо ми Срби, с палеолитским генима старим 50 000 година, најстарији бели народ, који је с јадранске обале и Сардиније, насељавао Балкан, Винчy али и Европу,  a дa су његова деца, Руси…  као и Западњаци који су заборавили ко су и одакле су. 
Е, па време је да Истина засија.
“Нека борба буде нерестана“
Др мед Јасмина Вучић – Пеев
у срБској 7532.-ој години, у грудом, 28-ог
Е, то долазимо на нашу миниостарку науке – она каже да се не може видети ко је ко! 
PS. Kо жели више да прочита о језуитским генетским заврзламама: 

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!