Србија и србске земље

24. МАРТА ПОКАЖИМО ДА ЗНАМО КО НАМ ЈЕ НЕПРИЈАТЕЉ А КО ПРИЈАТЕЉ

“Не бој се непријатеља – у најгорем случају они могу да те убију.

Не бој се другова – у најгорем случају они могу да те издају.

Бој се равнодушних – због њиховог ћутања на земљи постоји издаја и убијање.“ [1]

Срби су кроз своју историју учинили много у славу Господа и за добробит свога народа и читавог света, али оно што наш народ посебно чини великим јесте његова одлучност да увек стане на страну добра и правде. Тако треба да буде и данас, када се свет дели на Запад који је открио своје право лице, фашизам и мржњу према свима који се не слажу са њиховим плановима, и на другој страни Русију која се бори да ослободи свет од доминације Западног фашизма, који је у Украјини достигао врхунац.

Покажимо:

– Да нисмо заборавили НАТО злочин и да нисмо опростили НАТО злочинцима, који не показују ни мало кајања, већ настављају са злочинима према нашем народу.

– Да иако је Србија окупирана и претворена у Западну колонију, већина здраворазумног часног народа то не прихвата и бориће се док Србију не ослободи.

– Да се не слажемо са издајом евроунијатске колонијалне управе, која већ 22 година послушно извршава налоге Запада, и да долази време када ће они завршити тамо где им је место, у затворима или прогонству.

– Да смо у овим тешким и преломним временима уз браћу по Православној вери и крви словенској, Русе.

– Да смо народ у којем још увек тече крв часних предака који су се Богу молили и држали Русије.

– Да смо и поред свих покушаја промене свести и наметања Западних лажи, остали и опстали као народ светосавски, окренути Русији одакле нам помоћ долази.

Браћо и сестре, дођите 24. марта у 18,30 часова испред Генералштаба у Кнеза Милоша бр.33, да покажемо да нам је Запад и његова ударна песница НАТО непријатељ, а да нам је пријатељ Русија којој пружамо подршку у борби да ослободи Украјину од нациста и глобалиста.

Учинимо што до нас стоји, остало ће Господ дати!

Уредништво Борба за истину


[1] Речи руског писца који је страдао у комунистичким логорима гулаг.

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!