Природа и здравље

На који начин сатана жели да оскрнави Божију творевину

Фото: domzdravljanis.co.rs

Преносим вам једно сновиђење, које на сликовит, јасан начин описује данашњу пошаст, пошаст, која је већином све људе затекла неспремним. Ово виђење или порука, непобитно разоткрива, како и на који начин сатана жели да оскрнави Божију творевину; пороби сваког човека и превлада над њим.

Свети Дух ми је много говорио о насилној тежњи која се врши широм света да се убризга, наводно лек, иглом, у сваку особу на планети. У сновима сам видео разумљиве слике из Откривења и осећам потребу да ово виђење поделим са вама. Почело је тако што ми се приказао цео сценарио из Божје перспективе, виђен како се његова прелепа креација саботира. Визуелна слика коју је користио Свети Дух, била је дивно створена палата окружена високим зидом. Ова невероватна грађевина, чувана је дању и ноћу од непозваних гостију, а само је краљу и пажљиво одабраним слугама које су му служиле био дозвољен приступ палати.

И једног дана, веома деструктиван уређај је потајно убачен у палату уз помоћ поузданог дечака, а краљ није приметио да је тачно у престолској сали, непријатељ поставио једног од својих миљеника.

Исти сценарио се може видети у позиционирању Амана одмах поред цара Асвира. Занемарујући опасност, цар Асвир је Аману предао свој прстен са печатом и допустио да се нареди истребљење целог народа. О томе можете прочитати у Јестири 3, стих 8.

Језгро људске ћелије је зидана палата

Људска ћелија је створена са зидом језгра како би заштитила спиралу ДНК унутар њеног језгра.
Баш као што се зид гради око палате, како би се заштитио владар нације – ови веома важни и јединствени документи – наше књиге или ДНК запис, заштићени су од уљеза и пљачкаша. Ништа не може проћи кроз овај зид, а само поузданим гласницима је дозвољено да уђу или напусте ово свето место.

Из унутрашњости језгра, наредбе предаје ДНК и преноси путем РНК преко зида језгра у голгијев апарат, што је радионица која производи протеине за изградњу и јачање организма. Ниједна друга супстанца не може продрети кроз овај зид језгра, осим људске мРНА. Једино је она поуздана за пренос и испоруку послатих порука!

Једном сам чуо једног поносног виролога како описује мРНА или поруку РНК – као колица за куповину – у њих можете убацити све што желите, а она ће то доставити тамо где је предвиђено.

Све добро функционише када нико не интервенише у људском телу. „Ми смо са страхом прекрасно створени.“ Псалам 139

Порука РНА прецизно преноси упутства, издата јединственом ДНК која живи у палати језгра.

Псалам 139, стих 14, каже, „Хвалим Те, што сам дивно саздан. Дивна су дела Твоја, и душа моја то зна

добро. Ниједна се кост моја није сакрила од Тебе, ако и јесам саздан тајно, откан у дубини земаљској. Заметак мој видеше очи Твоје, у књизи је Твојој све то записано, и дани забележени, кад их још није било ниједног.

Да ли сте до сада знали, да је свака појединачна нит људске ДНК обележена Божјим именом?

Питате, како? Тако што постоје сулфидне везе, које држе два ланца заједно и који чине ДНК. А ове везе настају након десетог пара нуклеотида. Поново након петог пара, затим шестог пара и поново петог пара.

Десето слово јеврејског писма је „ЈУД“; пето слово је „Хаи“ ; шесто слово је „Вав“. „ЈУД Хаи Вав Хаи“ значи Јахве.

Да поновим. Божје име је у сваком људском хромозому.

Створени сте по његовој слици и подобју и подписани сте именом вашег творца. Свака ћелија вашег тела обележена је карактеристичним Божијим знаком и управо ту божанску карактеристичну особину непријатељ жели да уништи, убацивањем измењене поруке РНК у ћелије; фрагмената стране непријатељске ДНК која ће продрети кроз пажљиво чувани нуклеотидни зид и истоварити свој погубни садржај у ДНК запис који је Бог написао за вас.

То је попут уметања неколико страница књиге лажног аутора у средину упутства које је написао Бог. Оно што се заправо догађа је, да се име Бога, записано у распореду сулфидних веза у запису ДНК, БРИШЕ.

Прекрасни запис што Бог уреди, да би створио човека по својој слици, саботиран је, и од тог тренутка спајања па надаље, уместо да се из палате издају упутства за живот, здравље и безбедност тела, уметнута ДНК учитава

поруке РНК са упутствима за радионицу протеина изван палате, како би започела производњу непријатељских „шиљатих протеина“.

Фабрика протеина само ради оно што јој је речено. Једноставно речено, све наредбе које долазе из седишта одмах ће се извршавати.

Када се једном уљез ушуња у тело, сваки бедем који чува запис открива да је име Ствараоца у њима заробљено и приморано да издаје упутства за прављење оружја смрти.

Што ће у неком тренутку убити не само вас, већ и људе око вас. То је вешто планирани државни удар на светској разини, чији је циљ, свргавање Божје доминације над његовим створењем.

Па ко стоји иза ове зле завере? Шта пише у Псаламу 2?

У другом стиху, краљеви Земље су се окупили на савету против Господа и против Његовог помазаника, рекавши: „Раскинимо везе њихове и збацимо са себе јарам њихов.

Зар то нису пажљиво постављене сулфидне везе у којим је име Јахве а које се прекидају и разбијају дејством вакцина?

Хебрејска реч „Chord“ такође значи „испреплетено“, „конопац“ или „дебела грана“.

Зар ДНК није саткана као конопац? Можда сада можете видети план краљева Земље -„Елите“ која се ујединила и супротставила Господу.

План је да се ухвати Његова креација, уништи Његова слика и уклони Његов подпис а затим, генетском модификацијом, да се људско тело изобрази у људско – компјутерски облик који се потом може контролисати

споља.

Звучи као научна фантастика али нажалост, то је истина.

Сотона мрзи све који су створени по слици и лику Божјем. Свака „глинена посуда“, дизајнирана је да постане становник Духа и свакодневно прима поруке из престолске дворане неба. Он се вековима иживљавао скрнавећи тела и душе људи, намамљујући их у све врсте греха, али је одувек његова највећа жеља била, да заузме место које је резервисано само за Бога – људско тело.

Друга посланица св. Павла Солуњанима, стих 4 каже, да је његова намера да седи као бог у храму Божјем, приказивајући себе као да је бог. Многи чекају да се изгради трећи храм како би антихрист могао да оде и
седне у њега. Али Христово тело је Трећи храм. Храм неизграђен рукама. А садашња ђаволска превара, први је корак у спровођењу плана за постављање гадости која изазива пустош, тачно на светом месту Трећег

храма.

На светом месту где се чува јединствени запис нашег творца, на утврђеној кули, непријатељ је истакао свој борбени барјак. Колико је прикладан глас псалмопојца у Псаламу 74? Стих 3 каже:

Подигни столпе своје на старе развалине: све је разрушио непријатељ у светињи. Ричу непријатељи твоји на месту сабора твојих, своје обичаје постављају уместо наших обичаја. Видиш, они су као онај који подиже

секиру на сплетене гране у дрвета. Све у њему што је резано разбише секирама и брадвама. Огњем сажегоше светињу твоју; на земљу обаливши, оскврнише стан имена твојега. Рекоше у срцу свом: Сатримо их сасвим. Попалише сва места сабора Божијих на земљи. Обичаја својих не видимо, нема више пророка, и нема

у нас ко би знао докле ће то трајати. Докле ће се, Боже, ругати насилник? Хоће ли довека противник пркосити имену Твојему? Зашто устављаш руку своју и десницу своју? Пружи из недара својих, и истреби их.

Оскврнише дом имена Твог.“ Нема бољег описа онга што се налази широм света у људским телима

од ових речи. И у свакој земљи, верници су приморани да прихвате „вакцину ради здравља“. Да ли је то разлог великог пада описаног у другој поруци Солуњанима, 2. стих 3?

Сва je намера да се Трећи храм опустоши, уништи, зароби и подреди древном непријатељу који је одувек жудeо за Божјим престолом и богослужењем Божјој невести.

Апостасија – на грчком „пад“ значи: отпадништво од истине, (преведено из Стронг-овог речника Г647, значи: одвојити се.. подписати развод.)

Колико је само важан фрагмент ДНК записа, уколико се оскрнави, Божије име у људској ДНК може бити обрисано.

Сада је очигледно да је у заштићену престолницу, преваром и триковима, прокријумчарена смртна пресуда.
Нико разуман ту погибију не би допустио, да је предходно био упознат.

Извршен је државни удар, под изговором предострожности, здравља и среће.

Осамнаесто поглавље Откривења говори о суду који ће задесити оне који почине ову превару. Када прочитате назначену реч, запамтите да се грчка реч преводи као „чаробњаштво“.

Да ли је „фармакеја“ реч од које добијамо „апотеку“ или лек;

Откривење 18, стих 23: „јер трговци твоји бијаху великаши земаљски, и од твојих мађија преварени бише сви народи.“ Дакле, то су фармацеутске преваре које се користе, да би се бацила прашина у очи свим народима.

У другој поруци Солуњанима, стих 11 каже: „И зато ће им Бог послати силу обмане, да верују лажи.“ Грчка реч „заблуда“ потиче од корена речи која значи: варалица или преварант. Дакле, поновљена тема је превара која доноси уништење.

Није изненађујуће да „фармакија“ такође значи чаробњаштво и потиче од корена речи која значи „лек или отров“. Отров се справља да изазове смрт жртве.

Реч нам говори да је „душа у крви“ (Лев 17: 11). Наравно, није случајно да је људско тело након прихватања вакцине, приморано да производи страни „протеин шиљак“, који затим узрокује стварање крвних угрушака, што заузврат доводи до фаталних срчаних и можданих удара.

То је сотонино дело – које тражи да убије, украде и уништи. А Исус је дошао да донесе живот и благостање.
сотона жели да уклони Божију слику и замени је својом. Откривење 14, стих 9, говори нам о томе. Он жели да уклони име Бога и замени га својим именом.

Откривење 14: 11

Запитајте се, ко би још могао да стоји иза брисања Божјег имена у вашем ДНК запису?

Вољени Бог каже да „људи пропадају због недостатка знања„. Многи пастири широм света позивају своја стада да прихвате препоручену фармакију.

Нека се овце пробуде и виде ивицу понора пре него што се баце преко ње.

Желео бих да вас охрабрим да чувате свој свети храм Господа, не дозволите да га оскрнаве. Чувајте његово име скривено у вашем запису живота и пронађите уточиште у сенци његових крила.

Не трчите за помоћ у Египат или Вавилон.

Дајте све од себе да природно ојачате свој божански имуни систем и не дозволите себи да вас преваре.

Будите љубитељ истине. Потражите истину! Идите за њом.

У порукама Солуњанима јасно се види да ће они који не воле истину постати жртве снажне заблуде која ће преплавити цео свет.

Одуприте се онима који зло називају добрим и планирају свргнути и опустошити ваше свето место. Да не платите вашим животом.

Радије верујте Ономе ко Јесте, ко је Истина, Живот и Пут. Другим речима, изаберите живот да бисте ви и ваша деца живели. Овде бих завршио са две поруке Коринћанима (шест, шеснаести стих), „И какво је слагање храма Божијег са идолима? Јер ви сте храм Бога живога, као што рече Бог: Уселићу се у њих, и живећу у њима, и бићу им Бог, и они ће бити мој народ.“

Зато изиђите из њихове средине и одвојте се“ говори Господ, „и не дохватајте се нечистог, и Ја ћу вас примити а ви ћете бити моји синови и кћери„, каже Господ Свемогући.

А реч која означава „нечисту ствар“ је „akatharkos“, што значи : прљаво, нечисто и демонско.

НЕКА ВАМ СВЕМОГУЋИ БОГ ПРУЖИ СНАГУ,

ДА ОСТАНЕТЕ ЗДРАВИ И НЕПОКОРНИ.
Припремио за сајт Борбу за истину Ненад Николић

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!