Русија и руске земље

Русија чисти свет од нацизма и фашизма који су створили САД

Активни рат воде Америка и Енглеска уз помоћ чланица ЕУ од 2014. године и оног монструозног спаљивања – четрдесет и једног живог Руса, у грешном граду Одеси, од стране украјинских нациста и Бандероваца. Задњих месец дана је попримио и директни војни сукоб; Америке, Енглеске и свих чланица НАТО – пакта, као и целе Европске Уније, против Русије. И то уз помоћ њихових нацистичких војника, које су они још од 2008. године, издвојили, обучавали и припремали, те извежбали и финансирали, али и наоружали и претворили у нацисте и Бандеровце, које су 2014. године довели на власт у Украјини. Само са једним циљем, да се војно уз помоћ њих, нападне Русија. То су украјински нацисти и бандеровци и учинили, а у чему их сво време и пре 2014. године, логистички помаже Америка, Енглеска, ЕУ, као и НАТО – пакт.

Од пре двадесетак дана, уводене су бруталне и незаконите санкција, као и бандитског и незаконитог отимања и блокирања свих Руских новчаних средстава ( 300 милијарди долара), које се налазе по Европи и западним банкама, а што је чисти бандитизам и криминал, који до сада у свету није виђен, а нити упамћен. А сем тога, та западна банда, задојена мржњом према Русији и руском народу, против Русије води и стравичан и то лажљиви медијски рат. У којем западни и европски политичари, којекави војни “стручњаци” и аналитичари, као и њихови новинари, уопште не бирају речи, нити увреде, које се упућују на рачун Русије, њеног легитимног руководства, као и председника Путина. Распирујући на тај начин, по целој Европској Унији стравичну хистерију и мржњу, према Русији, председнку Путину, као и свим Русима, који се налазе у Европи или у западним државама. Сакривајући на тај начин, сво оно зло и злочине, које су Русима, и то удружено у – западну банду -, од 1991. године, правили и направили, Русији, све до 2014. године. Пошто за то Западњаци нису кажњени, они су то од 2014. године, наставили и даље да раде, све до 24. Фебруара – 2022. године. И то уз помоћ својих украјинских нациста и Бандероваца, тако, што су без икакве самилости, зверски и брутално убијали Руске људе, цивиле, жене и децу по Доњецкој и Луганској – Републици, али и по целој Украјини, одузимајући им чак и право, да говоре свој Руски језик.

Злочиначки запад, предвођен Америком, Енглеском и Немачком, покушава да сакрије праву истину и узроке; – Руске специјалне војне операције – у Украјини. Истина се о сукобу, као и разлозима и узроцима тог сукоба између Запада и Русије, а који се тренутно и војно одвија у Украјини, сваког дана се све више и више разоткрива и пробија у свет. Јер Руси и Русија, као и председник Путин, уз своје сараднике, као и Руску армију, свакодневно и чињенично, кад се јавно огласе, износе необориву истину – са материјалним доказима, који Западну – злочиначку медијску пропаганду и њихове лажи, као и злочине које чине, не само према Русији и Русима, већ и према украјинским недужним цивилима, разбијају у парампарчад. А што западне политичара и то из њихове немоћи, доводи до ужасне панике и страха, који се свакодневно види у њиховој погубљености, дезоријентисаности, да ни сами више не знају шта говоре, а нити шта хоће да раде. Јер су се потпуно, под руководством Америке и Енглеске, сви до једнога погубили, као и њихове владе. Које су тек сада, по увођењу бруталних санкција Русији, схватили, да они, на наговор Америке и Бајдена, у ствари убијају своју привреду, економију, али и нормалнан живот својих народа и грађана, а од којих ће многи, у надолазећим данима, остати без посла и својих радних места. И та спознаја, коју не може сакрити њихова Западна лаж и медијакса пропаганда, тек ће у следећим данима, по Немачку, Француску, као и све остале чланице ЕУ, као и њихове народе и грађане, да буде и те како прескупо плаћена, али и болна. А за шта им није крива Русија или председник Путин, као ни ова – специјална војна акција – у Урајини, коју Руска армија и те како и успешно изводи.

И зато ћу рећи истину: Да је свим тим европским малоуним политичарима, као и ЕУ – државама, крива слепа послушност и подаништво према Америци. Чија је гузица, као и од свих тих ЕУ – политичара, малоумно и похлепно зинула, да отму и опљачкају то Руско богатство, уз понижење и гажење Руске душе и Руског достојанства. Тако да су у том свом злочиначком плану и неразумној мржњи према Русима и Русији, ти Западњаци и европејци
заборавили, шта је Руски народ и Света Русија, урадила од немачког нацизма и фашизма у другом светском рату. Поготово на просторима Немачке, Украјине и осталих нацистичко – фашистичких савезника, којих у другом светском рату, би превише у Европи.

И на Руску жалост, као и оног поштеног и већинског остатка света, тај нацизам и фашизам, поново се повампирио, не само у Украјини и уз помоћ американаца и енглеза, већ и у Европској Унији, која ће за понављање те злочиначке идеје и радњи, поново морати да плати повисоку цену. Јер понавља нацистичко – фашистички злочин, и то под водством бандитске Америке и Енглеске, којег никако није смела да понови, а нити да га у Европској кући оживи.

Аутор: Милосав Кнежевић Миле

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!